Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Waarom kiest ook de Paashaas voor Voordeelscooters.nl?

De kop boven dit artikel zou dit voorjaar zo maar een meerkeuzevraag kunnen zijn, met als mogelijke antwoorden: A. vanwege de pittige acceleratie van de sportieve scooters, B. omdat je met die wendbare scooters werkelijk overal kunt komen, C. om het feit dat je de scooters in enorm veel blitse kleuren en uitvoeringen kunt kopen of D. omdat je in de handige opbergkoffers van je scooter heel veel paaseieren kwijt kunt? Bij Voordeelscooters is de jury niet zo streng, dus wij rekenen voor deze keer alle antwoorden goed!

Veel vrije tijd, lekker met de scooter eropuit

Een serie lange vrije weekenden gaat dit zonnige voorjaar traditiegetrouw weer met Pasen van start. Bij Voordeelscooters merken we dat iedereen weer staat te popelen om er lekker met de scooter op uit te gaan. De blitse, stoere en sportieve modellen, zoals de razend populaire IVA E-GO S-serie, de pittige en fraai gestileerde Italiaanse raspaardjes van Piaggio of de degelijke Vespa, Peugeot en Senzo scooters gaan er ook deze lente weer als een haas vandoor via onze webshop en de ruim 200 dealerbedrijven verspreid door de hele Benelux.

Hét ideale vervoermiddel voor jong en oud

Scooter rijden geeft jong en oud een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Niet meer urenlang wachten op een tochtend of kletsnat perron of station, niet meer dringen om een zitplaats te bemachtigen in bus of trein, je niet meer hoeven ergeren in de kilometerslange file, nergens meer oververhit van het tegen de wind in op de pedalen stampen aankomen, nooit hoeven zoeken naar een parkeerplaats en last but not least…. geen last meer van die torenhoge brandstofkosten. Kortom, met een elektrische of benzine-scooter van Voordeelscooters breekt de voorjaarszon pas echt goed door. Je houdt plotseling zeeën aan tijd en geld over, maar ook daar hebben wij bij Voordeelscooters al een mooie oplossing voor. Wat dacht jij van zo’n te gekke elektrische step? Hoe gaaf is dat om daar lekker mee op stap te gaan?

Kijk goed waaraan jouw scooter moet voldoen

Voor jij er ook als een haas op je nieuwe scooter van door gaat, hebben we nog wel even een paar praktische tips. Kijk voor je een scooter koopt eerst goed waar je hem het meest voor gaat gebruiken. Voor woon-werkverkeer of als je vaak extra kleding of spullen mee moet nemen is het wel handig om een model met voldoende opbergruimte uit te kiezen. Maak je hele lange ritten en gaat jouw voorkeur uit naar een elektrisch aangedreven scooter, kijk dan vooral naar de actieradius. Een accu gaat maar een bepaald aantal kilometers meer voor hij opgeladen moet worden. Bij de meeste E-scooters varieert dat van 50 tot 80 kilometer. Ben jij een echte kilometervreter koop dan één van onze IVA E-GO scooters die leverbaar zijn met een extra accu. Dan weet je zeker dat je onderweg nooit met een lege accu komt te staan.

Met een Voordeelscooter zit je altijd goed

Kijk in ons assortiment elektrische scooters en benzine scooters en je concludeert dat de keuze reuze is bij Voordeelscooters. Dat geldt voor zowel de 25-km als de 45- km uitvoeringen. Je kunt je scooter qua kleur, uitstraling en accessoires volledig aan laten sluiten op jouw eigen wensen. Welk merk of model je ook kiest, benzine of elektrisch, alle scooters die je bij Voordeelscooters koopt zijn 100% veilig en betrouwbaar. Bovendien kun je altijd terugvallen op de prima service en garantie die wij via ons dealernetwerk bieden.

Volg jij het spoor van de Paashaas?

Wij hopen dat jij nu begrijpt waarom ook de Paashaas zo graag bij Voordeelscooters komt shoppen. Ben jij de volgende die binnenkort op zo’n te gekke scooter van Voordeelscooters wegrijdt? Koop je scooter snel en eenvoudig online of ga langs bij één van onze ruim 200 dealers. Er zit er vast ook een bij jou dicht in de buurt!

Bekijk Scooters
Bekijk scooters

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl