Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Benzine scooters

Koop jouw nieuwe scooter voordelig bij Voordeelscooters! Hét adres voor goedkope scooters van bekende merken zoals Senzo, IVA, Piaggio, Vespa en Sym. Brommer, snorscooter, elektrisch of op benzine, wij hebben het allemaal. Ook accessoires en onderdelen bestel je gemakkelijk mee en voor onderhoud en garantie kan je door heel het land terecht. Twijfel dus niet langer en bekijk snel ons aanbod.

Lees meer

Artikelen 1-24 van 65

Page
per pagina

Artikelen 1-24 van 65

Page
per pagina

Benzine scooter kopen met voordeel

Een nieuwe scooter is vaak een aanzienlijke aanschaf, daarom doen wij er alles aan om ons aanbod zo betaalbaar mogelijk te maken. Zo zijn we bijvoorbeeld importeur van het merk IVA Mobility en hebben we ook met andere scooter merken zeer scherpe tarieven afgesproken. Want onze naam is natuurlijk niet voor niets Voordeelscooters. Bestel je jouw nieuwe scooter bij ons in de webshop, dan komen we deze persoonlijk bij je afleveren, inclusief een uitgebreide uitleg.

Voor welke scooter kies jij?

Voor welke scooter kies jij? In ons assortiment vind je scooters voor ieder budget. Het is daarom belangrijk om voordat je tot aanschaf overgaat goed te bepalen waar je jouw nieuwe scooter voor gaat gebruiken. Ga je bijvoorbeeld alleen af en toe een leuk tochtje maken of ga je op de scooter naar je werk? Hoeveel kilometer ga je aan een stuk rijden en is de snelheid van belang? Wanneer je de scooter voor woon- werkverkeer gaat gebruiken, dan kan het interessant zijn om voor een elektrische scooter te kiezen. Dit bespaart je immers een hoop kosten op het vlak van onderhoud en benzine. Ga je alleen af en toe toeren bij mooi weer, dan is het juist weer interessant om voor een scooter op benzine te kiezen, aangezien deze scooters op dit moment een lagere aanschafprijs hebben.

De voordelen van een scooter

Twijfel je nog of je een scooter gaat kopen? Dan overtuigen we je graag. Ten opzichte van een auto heeft een scooter bijvoorbeeld als voordeel dat je flink kunt besparen op aanschafprijs, belasting, verzekering, brandstof, onderhoud en parkeerkosten. Ten opzichte van een (elektrische) fiets zijn de kosten juist weer wat hoger, maar daar krijg je dan weer wel een hoop comfort voor terug. De elektrische scooter is bovendien net zo milieuvriendelijk als een elektrische fiets.

Voordeelscooters: jouw betrouwbare scooterwinkel

Voordeelscooters is jouw persoonlijke scooterspecialist. Wij verkopen niet alleen scooters, maar helpen je ook graag met alles wat erbij komt kijken om zo lang mogelijk van je nieuwe scooter te kunnen genieten. Denk aan accessoires, onderdelen, maar ook onderhoud en (indien nodig) professioneel schadeherstel. Geen tijd of mogelijkheid om een van onze servicepunten te bezoeken? Dan komt onze mobiele werkplaats net zo makkelijk naar jou. Want bij Voordeelscooters profiteer je niet alleen van de scherpste prijs, maar ook van de beste service.

Praktisch
 • Zuinig
 • Comfortabel én flexibel
 • Geen files
 • Geen parkeerproblemen
Financieel
 • Laag brandstofverbruik
 • Weinig onderhoud
 • Lage kosten aan belasting & verzekering
 • Geen parkeerkosten
Voordeelscooters.nl
 • Brede keuze: van retro tot sportief
 • Laagste prijs garantie
 • Pas betalen bij aflevering
 • Service aan huis in heel NL
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl