Toggle Nav

Vespa Primavera

Met de Vespa Primavera kun je stylish verantwoord over straat. Vespa modellen, zoals de sportieve Vespa Sprint, staan bekend om hun ontwerp en design en dit zie je ook terug in de Vespa Primavera. Benieuwd naar andere Vespa scooters? Kijk dan ook de Vespa S en de Vespa LX

Lees meer

10 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Vespa Primavera Blauw
  Vespa Primavera Blauw
  Adviesprijs € 3.579,00 Actieprijs € 3.299,00
  Korting € 280,00
  Rating:
  83%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 2. Vespa Primavera Rood
  Vespa Primavera Rood
  Adviesprijs € 3.579,00 Actieprijs € 3.299,00
  Korting € 280,00
  Rating:
  100%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 3. Vespa Primavera Lichtblauw
  Vespa Primavera Lichtblauw
  Adviesprijs € 3.579,00 Actieprijs € 3.299,00
  Korting € 280,00
  Rating:
  100%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 4. Vespa Primavera Wit
  Vespa Primavera Wit
  Adviesprijs € 3.579,00 Actieprijs € 3.299,00
  Korting € 280,00
  Rating:
  93%
  (3)
  Uitvoering: 25 45
 5. Vespa Primavera Zwart
  Vespa Primavera Zwart
  Adviesprijs € 3.579,00 Actieprijs € 3.299,00
  Korting € 280,00
  Rating:
  100%
  (4)
  Uitvoering: 25
 6. Vespa Primavera Touring Bruin
  Vespa Primavera Touring Bruin
  Adviesprijs € 3.729,00 Actieprijs € 3.449,00
  Korting € 280,00
  Rating:
  100%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 7. Vespa Primavera Touring Bordeauxrood
  Vespa Primavera Touring Bordeauxrood
  Adviesprijs € 3.729,00 Actieprijs € 3.449,00
  Korting € 280,00
  Rating:
  100%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 8. Vespa Primavera S Beige
  Vespa Primavera S Beige
  Adviesprijs € 3.679,00 Actieprijs € 3.549,00
  Korting € 130,00
  Rating:
  83%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 9. Vespa Primavera S Blauw
  Vespa Primavera S Blauw
  Adviesprijs € 3.679,00 Actieprijs € 3.549,00
  Korting € 130,00
  Rating:
  90%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 10. Vespa Primavera S Rood
  Vespa Primavera S Rood
  Adviesprijs € 3.679,00 Actieprijs € 3.549,00
  Korting € 130,00
  Rating:
  100%
  (2)
  Uitvoering: 25 45

10 Items

per page
Set Descending Direction

Vespa Primavera

Bent u geïnteresseerd in de Vespa Primavera? U bent op precies de juiste website terecht gekomen! Voordeelscooters Rotterdam heeft deze prachtige klassieke Italiaanse scooter in meerdere kleuren in het assortiment zitten. Voor de echte liefhebbers is er zelfs een ‘Special Edition’ beschikbaar. Altijd al de echte Italiaanse stijl willen ervaren? De Vespa Primavera is de perfecte opstap!

Vespa Primavera volgt 946 op

Bij Italianen draait het om zien en gezien worden. Het totale plaatje is extreem belangrijk en op alle details moet worden gelet. Dat zien we niet alleen bij Italiaanse kledingmerken, maar natuurlijk ook bij Italiaanse sportauto’s. Voor scooters geldt deze ‘way of life’ minstens net zo sterk en daar kunt u (als nuchtere Nederlander) toch maar mooi even van profiteren als u een nieuwe Vespa Primavera aanschaft bij Voordeelscooters. Zonder overdrijven is dit model namelijk een pareltje te noemen van Italiaans vernuft en een fantastisch design. Met de Vespa Primavera wordt een scooter plotseling veel meer dan een vervoermiddel; het wordt een visitekaartje en een mode-item. Naast de Primavera heeft Voordeelscooters een unieke verzameling aan retroscooters.

De Vespa Primavera is de opvolger van de Vespa ET en de Vespa LX. Deze modellen waren al bijzonder succesvol en vielen bijzonder in de smaak bij het publiek, en de Primavera doet zeker niet onder voor zijn voorgangers, dat wijzen de verkoopcijfers van dit model ook wel uit. Bij het ontwerpen van de Primavera hebben de designers zelfs nog een aantal extra stappen gezet die ervoor hebben gezorgd dat deze scooter volledig bij de tijd is; uiteraard zonder zijn klassieke look te verliezen. Wie de scooter bekijkt ziet waarschijnlijk enkele overeenkomsten met de Vespa 946. Dat is niet zo gek, want de Primavera heeft qua styling (maar ook qua technische elementen) veel weg van dit type Vespa. Deze keuze van de ontwerpers is volstrekt verklaarbaar, want de Vespa 946 staat onder vriend en vijand bekend als een van de meest prestigieuze en technologisch geavanceerde Vespa’s ooit geproduceerd.

Vespa Primavera Design

Het design van de Vespa Primavera valt op door de scherpe belijning. Dat geeft dit model een zelfverzekerde uitstraling. Een opvallend detail is de prominent aanwezige koplamp. Deze lamp zorgt voor de perfecte positieverlichting waardoor u in het donker een prima zicht op de weg hebt, en minstens even belangrijk: uw medeweggebruikers zien u aankomen. Voor de achterverlichting is er bij dit model gekozen voor Ledverlichting. Wanneer u de koplamp van de Primavera net iets te opvallend vindt zijn er andere types die misschien beter bij u passen, een voorbeeld hiervan is de Vespa Sprint.

Het design van deze Vespa laat perfect zien dat er een ideale combinatie mogelijk is tussen klassiek en modern. De spiegels die op de Primavera zijn gemonteerd dragen hier zeker aan bij. Doordat ze verchroomd zijn stralen ze klasse uit. Sowieso hebben chromen accenten een belangrijke plaats gekregen tijdens het ontwerpproces van de Vespa Primavera: verschillende accessoires zoals een achtervalbeugel of een voorklapdrager zijn eveneens beschikbaar in een chromen uitvoering. Wanneer u ook voor wat betreft het binnenwerk alles tot in de puntjes verzorgd wilt hebben is dat mogelijk. Bij Voordeelscooters is het namelijk een optie om de scooter geleverd te krijgen inclusief meegespoten binnenwerk. In het bestelmenu ziet u welke kosten hieraan zijn verbonden. Wat bij dit model Vespa zeker niet onvermeld mag blijven zijn de stijlvolle 11 inch wielen. In het wiel is gekozen voor opvallende, maar chique spaken; vijf stuks per wiel.

Details doen het

De concurrentie op de scootermarkt is moordend, en dus mag een producent geen steken laten vallen als er een nieuw model op de markt gebracht wordt. subtiele details kunnen het verschil maken tussen succes of een mislukking. Voor Vespa geldt dat de klant terecht kritisch is want de consument betaalt een prijs waarvoor hij kwaliteit mag verwachten. dat Vespa de nodige moeite doet om de verwachtingen waar te maken is gelukkig goed te zien bij de Sprint. Enkele details die het verschil maken zijn bijvoorbeeld het sportieve tweepersoonszadel, maar misschien nog wel meer de meegespoten binnenkappen: een keuze die echt iets toevoegt aan de uitstraling van deze scooter.

Verbeterde Primavera

Aan de top komen is niet zo moeilijk, aan de top blijven is dat wel. Dat beseffen ze bij Vespa als geen ander. Het resultaat? Scooters die non stop verbeterd worden zodat de consument altijd profiteert van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Zo zien we bij de Vespa Primavera dat er door de ontwerpers eens goed gekeken is waar er nog wat verbeterpuntjes te vinden zijn. onder meer de body van de scooter is totaal vernieuwd en ook is er gezorgd voor een grotere bergruimte onder het zadel. Ideaal voor wie wat bagage mee wil nemen tijdens een tochtje. Ook de voorvering van de Vespa Primavera is behoorlijk verbeterd en dat merkt u als u wegrijdt op deze scooter. De wegligging is werkelijk fantastisch en ook merkt u dat de scooter sneller reageert als u een stuurbeweging maakt. Dit maakt de Primavera niet alleen comfortabeler, maar ook nog eens een stuk veiliger.

Wendbare wesp

Wanneer u een Primavera aanschaft bij Voordeelscooters zal u versteld staan over de wendbaarheid van dit model. De naam Vespa (Italiaans voor wesp) verdient deze scooter volledig, want de vergelijking met de wendbare wesp gaat zeker op. Zonder moeite slalomt u met de Primavera door het drukke stadsverkeer en zonder problemen passeert u automobilisten die in de file staan te wachten. Op die manier ervaart u het ultieme gevoel van vrijheid, en zeker in de spits bespaart uw Vespa u ook nog eens de nodige kostbare tijd. Wie denkt dat een dergelijk wendbaar model waarschijnlijk inlevert op stevigheid vergist zich. Deze scooter is uiterst solide, en dat dankt de Primavera niet in de laatste plaats aan het unieke vernieuwde stalen koetswerk. We kunnen dus zonder overdrijven stellen dat bij de Vespa Primavera veiligheid, wendbaarheid en stabiliteit hand in hand gaan.

Vespa Primavera 4-takt

Het model Primavera van Vespa is voorzien van een 4-taktmotor. Voor dit type motor is door de ontwerpers van de Primavera bewust gekozen. De 4-taktmotor heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van de 2-taktmotor (die overigens bij een aantal andere scootermodellen wel aanwezig is). De belangrijkste reden om voor een 4-taktmotor te kiezen in plaats van voor een 2-taktmotor is dat een 4-taktmotor meer rendement levert dan een 2-taktmotor. Dit komt met name doordat de cilindervulling bij de 4-takt beter is. Hierdoor wordt er meer brandstof in de cilinder verbrand en dit levert betere prestaties op. Die betere prestaties zijn niet het enige dat positief genoemd kan worden aan de 4-taktmotor waar de Vespa Primavera mee is uitgerust. Een 4-takt is namelijk ook nog eens een stuk zuiniger dan een 2-takt. Vervelend voor de benzinepomphouder maar goed voor uw portemonnee dus. Wie rekening wil houden met het milieu kiest ook voor een 4-takt. De uitlaatgassen van een 4-taktmotor zijn namelijk een stuk minder verontreinigend voor het milieu dan de uitlaatgassen van een 2-taktmotor en ook produceert een 4-taktmotor minder geluid. Zijn er ook nadelen aan een 4-taktmotor ten opzichte van een 2-taktmotor? Er zijn er inderdaad een paar, en het is wel zo fair om die ook even te benoemen. Een 4-taktmotor heeft een iets groter gewicht, is wat ingewikkelder om te produceren en laat de scooter (met name in de winter) net iets minder snel optrekken dan een 2-taktmotor.

Stel uw eigen Primavera samen

Is een Vespa Primavera precies de scooter die bij u past, bestel hem dan direct bij Voordeelscooters.nl. Bij ons kunt u kiezen uit de kleuren Zwart, Wit, Donkerblauw, Rood, Bruin en Lichtblauw. Voor de echte fijnproevers is er de Vespa Primavera Touring; een zilvergrijze speciale editie van het Vespa-model. Wanneer u een keuze hebt gemaakt uit de verschillende kleuren hebt u vervolgens de mogelijkheid om diverse accessoires toe te voegen aan de scooter. Hierbij kunt u denken aan een windscherm, een achtervalbeugel, achterdrager of een topkoffer. In het bestelmenu vindt u alle accessoires overzichtelijk opgesomd en is het met één muisklik mogelijk de gewenste aanvullingen aan uw bestelling toe te voegen. Vanzelfsprekend zijn alle accessoires speciaal ontwikkeld voor de Vespa Primavera, en dus matchen deze uitstekend bij uw scooter. Voordeelscooters biedt u alle kans om vanaf nu te ervaren hoe het is om op een scooter van een echt Italiaans topmerk te rijden. Waar wacht u nog op?

Copyright © 2018 Voordeelscooters.nl