Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Vespa Primavera

De Vespa Primavera is de ultieme retro scooter. De kwaliteit van deze scooter is ongeëvenaard en dat merk je onder andere aan de gebruikte materialen, het comfort en de sublieme rijeigenschappen. De scooter is bovendien uitgerust met een moderne Vespa i-get 4-takt motor, welke voldoet aan de EURO5 norm. Hierdoor kun je er gerust een flinke tijd mee vooruit. Bekijk snel ons actuele assortiment op deze pagina en profiteer van een scherpe deal voor jouw nieuwe Vespa Primavera.

Lees meer

8 Items

per pagina

8 Items

per pagina

Vespa Primavera: moderne techniek in een klassiek jasje

De Vespa Primavera is de opvolger van de populaire Vespa LX. In het design van de Primavera zijn dan ook veel details van de LX terug te vinden, maar ook diverse stijlelementen van de iconische Vespa 946 zijn voor het ontwerp gebruikt. Hoewel veel mensen voor de looks van deze Vespa vallen, is de Vespa Primavera ook op technisch vlak een uitstekende scooter. De wielbasis is bijvoorbeeld groter dan die van de Vespa LX, waardoor er meer ruimte is voor de bestuurder. Doordat het zadel wat hoger is geplaatst, is de buddy bovendien ook een stuk praktischer in gebruik. Dankzij de 12 inch velgen is de wegligging uitstekend en de moderne LED-verlichting maakt het plaatje tot slot compleet.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen

Als vanzelfsprekend is de Vespa Primavera leverbaar in verschillende kleuren, zoals Blue Energia (blauw), Bianco Innocenza (wit), Arancio Impulsivo (oranje), Grigio Delicato (grijs), Verde Relax (groen) en Nero Convinto Glossy (zwart). Daarnaast zijn er ook verschillende uitvoeringen van deze scooter leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan de Vespa Primavera S, met zijn extra sportieve uitstraling en de Vespa Primavera Touring, welke standaard is voorzien van voordrager en achterdrager. Speciaal voor de 75e verjaardag van Vespa is in 2021 tot slot het 75th anniversary model van de Vespa Primavera uitgebracht, uitgevoerd in een unieke gouden kleur.

Vespa Primavera kopen bij Voordeelscooters.nl

Ben jij op zoek naar een snor- of bromscooter van hoge kwaliteit, waar je gemakkelijk de komende jaren mee vooruit kunt? Dan kunnen we je de Vespa Primavera van harte aanbevelen. Wanneer je jouw nieuwe scooter bij Voordeelscooters bestelt, dan profiteer je altijd van de scherpst mogelijke prijs. Een windscherm, koffer, helm of slot bestel je gemakkelijk mee en ook voor voordelig scooter onderhoud zijn wij het aangewezen adres. We zijn je graag van dienst.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl