Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Sym Orbit 3

De SYM Orbit 3 is de nieuwste versie van de populaire scooter uit de fabriek van SanYang Motor uit Taiwan. Het kenmerkende model met de sportieve uitstraling is vanaf nu voorzien van een moderne 4-takt motor die aan de Euro 5 norm voldoet, wat betekent dat je er gerust een flink aantal jaar mee vooruit kunt. Bij Voordeelscooters hebben we de Orbit 3 in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

Lees meer

3 Items

per pagina

3 Items

per pagina

De SYM Orbit III: betaalbaar en betrouwbaar

De Orbit III is een betrouwbare en zuinige scooter. Het moderne motorblok is bijvoorbeeld voorzien van elektronische ontsteking én van een elektronische carburateur. De scooter start hierdoor altijd makkelijk, ook als het koud is. Dankzij de moderne technologie is zelfs een verbruik van maar liefst 1 op 35 haalbaar (afhankelijk van de omstandigheden en het rijgedrag). Op het gebied van prijs- kwaliteitverhouding is deze benzine scooter dus echt een topper.

Stel je eigen SYM Orbit samen

Het mooie aan de SYM Orbit, is dat je deze scooter helemaal kunt stylen zoals jij dat wilt. Zo hebben we hem in meerdere kleuren op voorraad en kun je eventuele accessoires gelijk mee bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassend windscherm, een handige koffer of een scooterhoes. Wij komen je scooter na bestelling persoonlijk bij je afleveren. Zo kun je na een uitgebreide uitleg meteen veilig de weg op met je nieuwe scooter.

SYM Orbit scooter bestellen bij Voordeelscooters

Wanneer je jouw nieuwe SYM Orbit 3 bij Voordeelscooters bestelt, dan profiteer je altijd van de scherpste prijs voor jouw nieuwe scooter. Wij zijn jouw scooterspecialist en kunnen de SYM Orbit als snorscooter of als bromscooter leveren. Even geen geld voor een grote aankoop? Dan kun je jouw nieuwe scooter bij ons eventueel in termijnen betalen of leasen.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl