Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Piaggio

Zoek je een stijlvolle, sportieve scooter? Dan ben je bij Piaggio aan het juiste adres. De Piaggio scooters zien er niet alleen stijlvol uit, maar rijden ook erg comfortabel. Bij Voordeelscooters vind je een ruim aanbod aan Piaggio Scooters, zoals de Piaggio Liberty en Piaggio Zip. Bekijk de collectie Piaggio scooters online!

Lees meer

10 Items

per pagina

10 Items

per pagina

De scooters van Piaggio

Het Italiaanse merk Piaggio maakt al vanaf 1919 scooters. Pas in de jaren ‘50 werd de Piaggio scooter ook populair in andere landen in Europa. De bekendste scooter van Piaggio is de Vespa scooter. In 1946 werd de eerste Vespa gefabriceerd. De Piaggio scooter werd een groot succes en vanaf dat moment is dit merk meer soorten scooters gaan maken. Meer dan 70 jaar verder staat Piaggio bekend als topmerk voor scooters. De bekende Piaggio Zip en Piaggio Liberty scooters zijn al jaren populair. En wij snappen wel waarom!

Populaire modellen

In onze collectie van Piaggio kan je terecht voor de Piaggio Zip en Piaggio Liberty (S). De Piaggio Zip is een typische Piaggio scooter: hoge kwaliteit, een strakke vormgeving, zuinig en dat tegen een mooie prijs. De Piaggio Liberty (S) scooters hebben een luxe uitstraling, kennen een fijn rijcomfort en zijn afgewerkt met stijlvolle details. Denk aan een USB-stekker, LCD-scherm, tassenhaak en veel bergruimte onder het zadel. Wat wil je nog meer?

De uitstekende reputatie van Piaggio

Piaggio staat bekend om scooters met een stabiele wegligging. Zo is de Piaggio Liberty 50 uitgevoerd met een stevig enkel wiegframe van stalen buizen met geperste stalen platen. En met een schokdemper wordt elke rit comfortabel. De Piaggio scooters lenen zich perfect voor woon-werkverkeer, maar zijn ook goed geschikt voor een ritje naar de stad. Met een laag verbruik van 1 op 35 is een Piaggio scooter ook nog eens zeer zuinig. Een Piaggio scooter zal je nooit teleurstellen.

Jouw scooter personaliseren

De scooters van Piaggio zijn al een lust voor het oog, maar met verschillende accessoires maak je je nieuwe scooter pas echt af! Bij Voordeelscooters vind je namelijk een ruime collectie aan scooter accessoires om je nieuwe scooter helemaal te personaliseren. Zo vind je in onze webshop mooie windschermen in verschillende hoogten, kan je je scooter uit laten voeren met een alarm en houd je je scooter zo lang mogelijk mooi met een scooterhoes. Bij Voordeelscooters ben je aan het juiste adres voor al je scooter accessoires, sloten en alarmen.

Piaggio scooter kopen bij Voordeelscooters

De scooters van Piaggio is een echte Mercedes onder de scooters, hebben een fijne en stabiele wegligging en zien er stijlvol uit. Door onze scherpe manier van inkopen kunnen wij je altijd een scherpe prijs aanbieden. Je kan bij Voordeelscooters bovendien ook in termijnen betalen. Hierbij betaal je elke maand een klein bedrag en kan je nu al genieten van alle voordelen van een Piaggio scooter.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl