Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Jet Helmen

Jet helmen hebben een prettige draagvorm, zijn voorzien van een retro design én ook nog eens ontzettend veilig. Een jet helm draag je op de snorscooter, maar natuurlijk ook op de bromscooter. Ze zijn namelijk voorzien van een ECE keurmerk.
Lees meer

12 Items

per pagina

12 Items

per pagina

Jet helmen hebben een prettige draagvorm, zijn voorzien van een retro design én ook nog eens ontzettend veilig. Een jet helm draag je op de snorscooter, maar natuurlijk ook op de bromscooter. Ze zijn namelijk voorzien van een ECE keurmerk. Dat betekent dat je altijd veilig onderweg gaat. Met jet helmen voor scooters doe je dat ook nog eens volledig in stijl.

Wat zijn de voordelen van jet helmen?

Jet helmen hebben in de eerste plaats een aerodynamisch design en een open gezichtsveld. Dat betekent dat je de weg voor je dus ook mét een helm goed kunt overzien. Ook is een jethelm voorzien van voldoende ventilatie. Daardoor zijn ze ook tijdens de zomer comfortabel draagbaar. Jet helmen zijn eenvoudig op- en af te zetten. Dat maakt ze heel geschikt voor korte ritten door de stad of voor woon- en werkverkeer. Optioneel kun je kiezen voor een jethelm met een vizier. Dat is vooral aan te raden op bromscooters met een maximumsnelheid van 45 km/h. Je hebt dan geen last van hinderlijke wind in de ogen.

 • ECE keurmerk
 • Aerodynamisch gevormd
 • Retro design
 • Optimale ventilatie
 • Open gezichtsveld
 • Makkelijk op- en af te zetten
 • Licht van gewicht

Vito jet helmen voor scooters

Bij Voordeelscooters vind je altijd een ruime keuze aan jet helmen voor snorscooters en bromscooters. Onze Vito helmen worden gemaakt van stevig en schokabsorberend thermoplastisch polycarbonaat. Natuurlijk zijn de jet helmen van Vito allemaal voorzien van het ECE keurmerk en voldoen ze aan de strengste normen en veiligheidseisen. Kiezen voor een Vito jethelm betekent stijlvol, veilig en comfortabel toeren. Waarheen jouw reis ook gaat.

Vito Loreto

Deze prachtige fashion jethelm van Vito is leverbaar in matte of glanzende kleuren zwart of wit en grijs. De Vito Loreto jethelmen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een fijne pasvorm. Door het vizier blijf je een goed zicht houden. De helm is eenvoudig vast te maken met een veiligheidssluiting. De padding is uitneembaar en machinewasbaar.

Vito Moda

Ben je op zoek naar een sportieve jethelm voor op de snorscooter of bromscooter? Dan is de Vito Moda het antwoord op al jouw vragen. Deze trendy helm met retro design is voorzien van een goede pasvorm waarbij de oren worden omsloten. Het vizier is groot en voorgevormd. Bovenop is deze jethelm van Vito voorzien van sportieve striping. Deze jethelmen zijn leverbaar in de kleuren glanzend zwart, wit en grijs en mat zwart en bruin.

Vito Isola

Houd je meer van futuristische en opvallende jethelmen? De Vito Isola heeft trendy striping in de kleuren fluor, grijs en wit. Deze jethelm is daarnaast voorzien van een lang geïntegreerd zonnevizier. Je wordt tijdens het rijden dus niet meer verblind door zonlicht. Deze Vito jethelm heeft uitneembare en wasbare voering én een comfortabele pasvorm.

Welke maat helm heb ik nodig: zo meet je de hoofdomtrek op.

Het is ontzettend belangrijk om de juiste maat helm te kiezen en te dragen. Daardoor weet je zeker dat jouw hoofd goed beschermd blijft tijdens een val. De juiste maat jet helm voelt natuurlijk ook veel prettiger aan. Deze omsluit je hoofd en gezicht goed, zonder te strak of juist te los te zitten. Wil je een jethelm bestellen bij Voordeelscooters? Dan is het belangrijk om de juiste maat te bepalen. Jouw hoofdomtrek opmeten doe je op deze manier:

 1. Gebruik een meetlint of een touwtje
 2. Houd 2,5 cm afstand van je wenkbrauwen en meet de hoofdomtrek
 3. Het lint moet aangesloten zitten maar niet te strak
 4. Jouw hoofdomtrek correspondeert met de helm maten in deze tabel

Onderhoudstips jethelmen voor scooters

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk plezier en bescherming hebben van jouw jethelm. Een goed onderhoud is dan juist belangrijk. Ook moeten jethelmen regelmatig vervangen worden. Niet alleen als er sprake is geweest van een ongeval. Houd in elk geval hier rekening mee:

 • Bewaar jouw jethelm op een droge plaats en bijvoorbeeld niet in een vochtige schuur. De voering kan nat worden waardoor er eenvoudig schimmelvorming kan ontstaan. Laat jouw jethelm ook goed drogen als je gezweet hebt of door een regenbui hebt gereden. Stel de helm niet direct bloot aan warmtebronnen. Zoals een radiator of een kachel bijvoorbeeld.
 • Houd het vizier van jouw jethelm goed schoon. Je kunt het vizier het beste na elke rit reinigen. Dat doe je het beste met warm water en een schone doek. Zo verwijder je zand, modder en resten van vliegende insecten en houd jij jouw gezichtsveld helder.
 • Ben je gevallen? Schaf dan altijd een nieuwe jethelm aan. Ook als er aan de buitenzijde van de helm geen schade zichtbaar is. Er kunnen namelijk haarscheurtjes zijn ontstaan in de schaal. Jouw helm biedt in dat geval niet meer de bescherming die je nodig hebt.
 • Houd goed bij hoe lang je jouw jethelm al hebt. Ook door het gebruik kan de veiligheid en de bescherming van de schaal afnemen. Vervang een jethelm in elk geval om de 4 jaar.
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl