Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

IVA Lux Special Electric

Zoek je een retro luxe e-scooter voor een betaalbare prijs? Dan past de IVA Lux Special Electric in jouw plaatje! De scooter is prachtig afgewerkt met onder meer een luxe zadel, een windscherm en een valbeugelset. Bovendien is hij uitgerust met een super krachtige elektromotor.

Lees meer

3 Items

per pagina

3 Items

per pagina

Voordelen van de IVA Lux Special Electric

De IVA Lux Special Electric lijkt met zijn luxe retro design wel wat op de Vespa. Gelukkig is deze eigentijdse e-scooter een stuk goedkoper. Geniet van deze voordelen:

  • Hippe uitstraling, mooie afwerking
  • Standaard voorzien van windscherm en valbeugelset
  • Standaard voorzien van een luxe zadel
  • Krachtige Bosch motor van 2000 watt, onderhoudsvrij
  • Mogelijkheid om de actieradius uit te breiden met een tweede accu
  • Starten op afstand met Keyless Driving
  • LED verlichting voor – en achter
  • Oersterke aluminium achterbrug
  • Mogelijkheid om het buddyseat op afstand te openen

De IVA Lux Electric is hip en wendbaar in het woon-werk verkeer, maar comfortabel genoeg voor recreatieve ritjes. Met een ledig gewicht van 123 kilo is het een robuuste e-scooter.

Onderhoudsvrije en ultra krachtige Bosch motor

Uniek aan de IVA Lux Electric is de sterke Bosch elektromotor van 2000 watt. Je hebt slechts enkele seconden nodig om de maximum snelheid te bereiken. Daarnaast is de motor ‘koolborstelloos’. Met de koolborstelloze technologie ontstaat er nauwelijks wrijving in de motor. Dit type motor heeft geen onderhoud nodig en is niet onderhevig aan slijtage. Duurzaam dus, en goed voor je portemonnee!

Duurzame accu en grote actieradius

De IVA Lux Electric is voorzien van een lithium-ion accu. Dit type accu is duurzaam en laadt snel op (binnen 5-8 uur). Met een actieradius van 60 km kun je een tijdje vooruit met al je dagelijkse ritjes. Als je grotere afstanden af wilt leggen, kun je je actieradius vergroten met een tweede lithium accu. Met een tweede accu wordt de actieradius 120 kilometer. Let op: de exacte actieradius hangt altijd af van je rijstijl en of jouw scooter een snor – of bromuitvoering is.

Welke functies heeft de IVA Lux Special Electric?

Op afstand je buddyseat openen of de scooter starten? Met de IVA Lux Special Electric kan het. Daarmee is hij perfect uitgerust voor een drukke levensstijl. Maak je graag recreatieve ritjes? Dan is de IVA Lux Special Electric ook daar geschikt voor. Omdat de motor amper geluid maakt, ervaar je onderweg meteen een stukje rust. Passagier mee? Dan klap je gewoon de voetensteuntjes uit. Kortom, de IVA Lux Special Electric heeft alle vertrouwde en moderne functies die je van een elektrische scooter mag verwachten.

Wat maakt de IVA Lux Special Electric zo veilig?

Met de betrouwbare motor van de IVA Lux Special Electric is de kans op pech minimaal. Daarbij ben je altijd goed zichtbaar met je dagrijverlichting. Zowel voor als achter is de IVA Lux Special Electric voorzien van zuinige, heldere LED verlichting. Voor extra stabiliteit is de Special Electric voorzien van een aluminium achterbrug.

Wat kost de IVA Lux Special Electric?

De IVA Lux Special Electric kost ongeveer € 2349,-. Daarmee is dit topmodel een stuk goedkoper dan de luxe Vespa! Wil je een extra grote actieradius? Dan heb je een tweede lithium accu nodig. Deze kost € 799,-. Daarnaast is het slim om rekening te houden met eventuele accessoires die je nog aan wilt schaffen, zoals een bijvoorbeeld een slot.

Welke accessoires kan je kopen voor de IVA Lux Special Electric?

Bij Voordeelscooters kun je verschillende accessoires kopen voor de IVA Lux Special Electric:

De IVA Lux Special Electric is standaard voorzien van mooie accessoires zoals een luxe zadel en valbeugelset. Kies de kleur(en) van jouw accessoires rechtsboven op de productpagina van jouw IVA Lux Special Electric. Je kunt daar ook de keuze invullen voor één of twee accu’s.

In welke kleuren is de IVA Lux Special Electric leverbaar?

De IVA Lux Special Electric is leverbaar in stijlvol zwart, matzwart en matgroen. Je maakt de uitstraling af door de accessoires waarvan jij de uitvoering en kleur kiest, zoals het zadel, het windscherm en de valbeugels. Je kiest absoluut voor een stijlvolle verschijning met deze IVA scooter.

Wat is de levertijd van de IVA Lux Special Electric?

Hou rekening met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Hoe lang onze levertijd precies is, hangt af van de drukte. Hiervan houden we je uiteraard op de hoogte als je bij ons bestelt. Bij Voordeelscooters leveren we onze scooters altijd zelf. Op deze manier weten we zeker dat we een optimale service kunnen garanderen. Als we je scooter afleveren zorgen we dat hij startklaar is, zodat je veilig de weg op gaat met je nieuwe aanwinst!

Kan ik een kenteken aanschaffen voor mijn IVA Lux Special Electric?

Een kenteken is ook verplicht voor e-scooters. Voordat je op pad gaat met je IVA Lux Special Electric, moet de scooter op jouw naam staan. Een kenteken kun je aanvragen bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Na aanvraag duurt het ongeveer 2 à 3 dagen voor je je kenteken thuis ontvangt. Voor een 25 km scooter ontvang je een blauw kenteken met witte letters, en voor een 45 km scooter een geel kenteken met zwarte letters.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl