Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Lease je scooter

Lease je scooter bij Voordeelscooters.nl

Ben je toe aan een nieuwe scooter, maar heb je niet genoeg gespaard om nu jouw favoriet te kopen? Geen paniek. Bij Voordeelscooters.nl kun je een scooter ook leasen.

Als jij via Voordeelscooters.nl least, rijd jij voor een vast bedrag in de maand jouw eigen scooter. Goedkoop, betrouwbaar en verantwoord. En je bent direct volledig eigenaar van de scooter!

Omdat je bij een scooter lease de betaling spreidt over een langere periode, hoef je je spaargeld niet aan te spreken. Je bepaalt zelf welke looptijd van een scooter lease past bij jouw persoonlijke situatie. Een lease is een soort ‘lening’ en daar betaal je rente over. Als je via Voordeelscooters.nl least is de rente altijd variabel. Dat betekent dat je alleen rente betaalt over het bedrag dat nog openstaat. Nooit teveel. Dat vinden we wel zo helder en duidelijk. Kortom: geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een variabele rente.

Wil jij een scooter leasen? Dat is eenvoudig en snel geregeld. En wij leveren jouw scooter tot bij jou voor de deur, in heel Nederland!

Scooter kopen, maar niet in een keer het volledige bedrag betalen?

Met SprayPay kun je aankopen in onze webshop gespreid betalen. Erg handig als je een bromfiets of scooter wilt kopen, maar een grote aankoop financieel eigenlijk even niet goed uitkomt en je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12, 18, 24 of in 36 maanden wilt betalen. Het is verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wilt kopen.

Bij aankopen vanaf € 250,- bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft dat je gespreid wilt betalen via SprayPay, beoordelen wij razendsnel je aanvraag aan de hand van een aantal checks. Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet.

Is de aanvraag akkoord? Dan maken wij de levering voor je in orde en jij kunt meteen genieten van je aankoop!

De voordelen van gespreid betalen:
  • Je spreidt je betaling over 12, 18, 24 of 36 maanden
  • Je weet binnen enkele seconden of je in aanmerking komt
  • Je regelt alles online, geen documenten per post
  • Je betaalt alleen rente over het openstaande saldo
  • De maandelijkse betaling verloopt via automatische incasso
Hoe werkt het?
Online winkelen

Kies in de webshop het artikel dat je wilt hebben

Betaal in termijnen

Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen

Afrekenen

SprayPay betaalt het artikel; jij betaalt het vervolgens in termijnen terug

Terug betalen

Na 30 dagen schrijven wij het eerste maandbedrag van je rekening, via automatische incasso

Liever betalen in 3 termijnen? KLIK HIER

Veel gestelde vragen

Een scooter leasen, wat is dat?
Bij het leasen van een scooter betaal je maandelijks een bedrag voor je scooter i.p.v. in één keer. In de meeste gevallen bent u direct eigenaar van de scooter. Meestal betaal je rente voor deze betaalwijze, laat je hierover goed informeren.

Welke verschillende soorten lease zijn er?
Financial lease - je betaald een (vast) maandelijks bedrag met rente voor een vooraf afgesproken looptijd, de scooter is direct in je bezit. De vorm van leasen komt het meeste voor met scooters. Operational lease - je betaald een (vast) maandelijks bedrag met rente voor een vooraf afgesproken looptijd, de scooter is niet in je bezit en blijft eigenaar van de lease aanbieder. Deze vorm van leasen komt weinig voor met scooter.

Hoeveel rente betaal ik bij een lease?
Over het algemeen is het rentepercentage tussen de 0-15%. Laat u goed informeren over het rente percentage en de overige voorwaarden voordat u een lease afsluit.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl