Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

IVA NCF

Op zoek naar een complete elektrische snorscooter of bromscooter? Dan voldoet de IVA NCF zeker aan jouw wensen. Deze e-scooter heeft een modern design en is leverbaar in verschillende mooie kleuren.
Lees meer

5 Items

per pagina

5 Items

per pagina

Op zoek naar een complete elektrische snorscooter of bromscooter? Dan voldoet de IVA NCF zeker aan jouw wensen. Deze e-scooter heeft een modern design en is leverbaar in verschillende mooie kleuren. Zoals zwart, groen, zilver, mat zwart of mat groen.

Of je nu kiest voor een 25 km/h of 45 km/h uitvoering, je beschikt altijd over een krachtige elektrische scooter. De IVA NCF is namelijk uitgerust met een 2100 watt motor. Omdat je zelfs een tweede accu kunt meenemen, verleng je de actieradius tot wel 160 kilometer.

De IVA NCF elektrische scooter is ook voorzien van LED verlichting. Via de app kun je gebruikmaken van gps en navigatie. Jij raakt dus nooit meer de weg kwijt. De sterke lithium-ion accu is uitneembaar. Je kunt de accu dus overal opladen in een stopcontact.

Design van de IVA NCF

De IVA NCF heeft een gestroomlijnd design met een grote vierkante koplamp en een ontzettend comfortabel zadel. Door het ontwerp heb je voldoende ruimte bij jouw benen. Dus ook als je wat langer bent kun je prima overweg met deze elektrische scooter. Op het grote LCD display lees je belangrijke informatie af. Dat kan natuurlijk ook via de applicatie.

Wil je onderweg jouw telefoon opladen? De IVA NCF heeft een ingebouwde USB-aansluiting. Je blijft dus altijd bereikbaar. Ook als je onderweg bent. Wil je een tweede accu of helm meenemen? Dat doe je makkelijk en eenvoudig in de ruimte onder de seat.

Uitneembare lithium-ion accu: mogelijkheid tot 2 accu’s

Als je lekker onderweg bent, wil je niet belemmerd worden door een beperkte actieradius. Met de IVA NCF is dat ook niet nodig. Je kunt namelijk makkelijk een tweede accu met je meenemen onder de buddyseat. Daarmee verleng je de actieradius van 80 naar 160 kilometer. Deze elektrische scooter worden geleverd met een krachtige lithium-ion accu. Deze kun je makkelijk uitnemen en ook opladen waar en wanneer jij dat graag wilt.

Sterke onderhoudsarme 2100 watt motor

De IVA NCF is voorzien van een 2100 watt motor zonder bewegende delen. Dit wordt ook wel een koolborstelloze motor genoemd. Dit heeft enkele voordelen. De motor veroorzaakt geen wrijving waardoor jij je over het onderhoud eigenlijk geen zorgen hoeft te maken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je in hoeft te leveren aan kracht. De motor van de IVA NCF is krachtig genoeg voor snel optrekken vanuit stilstand, maar is toch lekker stil in gebruik.

Waarom kiezen voor de IVA NCF e-scooter?

Er zijn ontzettend veel redenen om te kiezen voor deze elektrische scooter van IVA. De NCF wordt namelijk heel compleet geleverd en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast kun jij je voordeel doen met een krachtige motor en accu, LED verlichting, bediening via de app én een ingebouwd alarmsysteem. Andere voordelen zijn:

  • Onderhoudsvrije 2100 watt motor
  • Uitneembare lithium-ion accu
  • Mogelijkheid voor een tweede accu
  • Ingebouwd alarmsysteem
  • Bediening via de app
  • LED verlichting
  • LCD-display in kleur
  • USB-aansluiting
  • 14-inch wielen

Is de IVA NCF een veilige scooter?

Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkst. Daar hoef jij je met de IVA NCF geen zorgen over te maken. Daarbij maakt het niet uit of je kiest voor de brom- of snoruitvoering. Deze elektrische scooter heeft 14 inch wielen die je tijdens alle omstandigheden van een goede grip voorzien. Door de schijfremmen kun je altijd snel reageren op situaties op de weg. Ook jouw scooter kun je ook beschermen tegen diefstal met het ingebouwde alarmsysteem.

IVA NCF accessoires

De elektrische IVA NCF scooter wordt compleet geleverd. Je bent dus direct klaar om lekker te gaan toeren met jouw nieuwe aanwinst. Natuurlijk heeft Voordeelscooters.nl ook diverse accessoires waarmee je jouw e-scooter compleet kunt maken. Zoals bijvoorbeeld:

Proefrit maken of IVA NCF online bestellen

Wil jij een krachtige elektrische scooter met een onderhoudsvrije motor en een stoer design? Bestel jouw IVA NCF dan vandaag nog via de website van Voordeelscooters.nl. Wij hebben altijd diverse modellen op voorraad. Kies voor de groene of de mat zwarte IVA NCF e-scooter. Wil je liever eerst zelf ervaren hoe het is om op een elektrische scooter te rijden? Of heb je advies nodig van één van onze experts? Dan ben je natuurlijk ook welkom in onze showroom. Wij informeren je graag over de elektrische IVA NCF snor- of bromscooter.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl