Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Fatbike Rotterdam

Een fatbike kopen in Rotterdam? Dat doe je natuurlijk bij Voordeelscooters. Wij leveren de mooiste en stoerste fatbikes uit voorraad. Dat betekent direct rijden of toeren door het mooie 010.

Lees meer

14 Items

per pagina

14 Items

per pagina

Een fatbike kopen in Rotterdam? Dat doe je natuurlijk bij Voordeelscooters. Wij leveren de mooiste en stoerste fatbikes uit voorraad. Dat betekent direct rijden of toeren door het mooie 010. Bestel je jouw favoriete fatbike liever online? Dan wordt deze rijklaar bij je thuis afgeleverd. Voordeelscooters is dan ook niet voor niets dé fatbike specialist van Rotterdam.

Fatbike uit voorraad kopen in de omgeving van Rotterdam

Een fatbike kopen in de omgeving van Rotterdam? Daar wil je liever niet te lang op wachten.  Je wilt het liefst zo snel mogelijk kunnen toeren met jouw stoere elektrische fatbike. Door de havenstad zelf, of juist in de mooie groene omgeving. Waar je ook wilt rijden, met onze Phatfour fatbikes modellen trotseer je elk landschap op een comfortabele manier. De fatbike van jouw dromen bestel je eenvoudig online in onze webshop, maar langskomen in onze showroom is ook mogelijk. Onze experts voorzien je graag van een persoonlijk advies.

Met een fatbike door Rotterdam stad of naar je werk

Fatbikes zijn hét ideale vervoersmiddel om te gebruiken in de binnenstad van Rotterdam. Door de wendbaarheid kun je jouw fatbike door vrijwel elke steeg en straat manoeuvreren. Daarnaast heb je onderweg veel minder last van verkeersopstoppingen en omleidingen. Er is altijd wel een alternatieve route die je met de fatbike wél kunt nemen en met de auto niet.

  • Sneller van en naar je werk
  • Geen hinder van verkeersoverlast
  • Maximaal bereik met minimale inspanning
  • Geschikt om mee te rijden op elk terrein
  • Stille motor en krachtige aandrijving

Met een fatbike rijd je dus comfortabel door de stad, maar ook naar je werk in Rotterdam. Door de krachtige motor en de ondersteuning, raak je niet bezweet, moe of oververhit. Integendeel, met de fatbike naar kantoor in Rotterdam kan je flink wat reistijd besparen. Natuurlijk neem je de stoere Phatfour FLX ook mee tijdens een lekkere toertocht. Door de stille motor en aandrijving, kun je ongestoord genieten van de geluiden om je heen.

Verschillende soorten fatbikes van Phatfour uit voorraad leverbaar

Wil je een Phatfour fatbike kopen in Rotterdam? In onze showroom vind je diverse modellen fatbikes van dit hoogwaardige merk. Zoals de Phatfour FLB+ met een accu van 470Wh of 630Wh voor eindeloos rijplezier. Zoek je een fatbike in Rotterdam waarop je ook jouw kindje veilig kunt vervoeren? Kies dan voor de comfortabele Phatfour FLS+. Kan het voor jou niet stoer genoeg? Dan is de opvallende Phatfour FLX met 20 inch wielen en brede banden precies wat je zoekt. Met een accu van 500Wh of 750Wh, blijf je door Rotterdam rijden.

Proefrit maken op jouw favoriete fatbike omgeving Rotterdam?

Welke fatbike je ook kiest, deze stoere vervoermiddelen zijn allemaal voorzien van een krachtige motor en diverse ondersteuningsstanden. Door de sterke accu en de hoge actieradius, ben je niet zomaar uitgereden. Dat maakt een fatbike heel geschikt om te gebruiken voor korte ritjes door de stad, maar natuurlijk ook van en naar je werk. Over obstakels, ruige terrein of mul zand hoef jij je geen zorgen te maken. Dat betekent dat je jouw stoere fatbike dus ook mee kunt nemen op vakantie om te cruisen op het strand.

Wil je zelf ervaren hoe het is om op een fatbike door Rotterdam te rijden? In de showroom van Voordeelscooters hebben we diverse testmodellen beschikbaar. Kies voor een fatbike met een bagagemand, een kinderzitje of een breed zadel voor 2 personen. Er zijn diverse accessoires beschikbaar. Zo kies je altijd de fatbike die aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Natuurlijk voorzien onze specialisten je ook graag van een op maat gemaakt advies.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl