Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Wat kost een elektrische scooter?

Wat kost een elektrische scooter

Wat kost een elektrische scooter?

De elektrische scooteris razend populair bij veel mensen. Nooit meer hoeven tanken, geen geluid, nooit meer problemen met starten, minder vaak een onderhoudsbeurt. Waarom zou je dan nog voor een benzine scooter kiezen?! Helaas heerst er nog een gedachte dat de elektrische scooter aanschaffen ontzettend duur zou zijn. In dit blog laten we je zien wat je gemiddeld voor een e-scooter betaalt ten opzichte van een benzine scooter!

De kosten van een scooter

Toen de elektrische scooter net op de markt kwam, betaalde je al gauw een paar duizend euro voor zo’n scooter. Gelukkig zijn deze scooters in de tussentijd een stuk goedkoper geworden. In plaats van een paar duizend euro kun je nu al een e-scooter kopen voor €1.199! Dat valt reuze mee, toch?! En dat te bedenken dat je ook nooit meer hoeft te tanken. Dan is het helemaal voordelig! Je betaalt voor een e-scooter dus nul liter brandstof! Nooit meer rekening houden met een lege of volle tank.

De goedkoopste nieuwe scooter van Voordeelscooters is €899. Gemiddeld kost een e-scooter dus niet heel veel meer. Voor een paar honderd euro meer kun je al genieten van alle voordelen van een elektrische scooter!

Waar moet je op letten bij elektrische scooters

Bij een standaard elektrische scooter is er ruimte voor één accu. Met een volle accu kun je gemiddeld 80 kilometer afleggen. Omdat steeds meer mensen de elektrische scooter ook voor woon-werkverkeer (en andere grote afstanden) willen gebruiken, zijn er tegenwoordig ook elektrische scooters beschikbaar waar je accu’s kunt stapelen. Zo kun je bij de IVA E-GO S4 kiezen voor één of twee accu’s. Dan kun je geen 80 kilometer, maar tot wel 150 kilometer afleggen! ‘s Avonds weer aan de lader en morgen weer een nieuwe dag waarbij je mooie ritjes kunt maken. Let je er wel op dat de accu’s niet uitneembaar zijn en je dus buiten elektriciteit nodig hebt om je nieuwe scooter op te laden?

Wat zijn de voordelen van een e-scooter?

  • Milieuvriendelijk: een e-scooter is een van de meest milieuvriendelijke vervoermiddelen die er bestaan. Het produceert geen uitstoot en is dus beter voor het milieu en de gezondheid van de gebruiker en degenen in de omgeving.
  • Lagere onderhoudskosten: een e-scooter heeft geen motor- of uitlaatonderhoud nodig. Dit bespaart u tijd en geld, omdat u geen olie hoeft te verversen of filters hoeft te vervangen.
  • Lagere andere kosten: de aanschafprijs van een elektrische scooter is vaak wat hoger dan die van een snorscooter, snorfiets, brommer of bromfiets maar zijn zeker een stuk zuiniger. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en zuinige vervoersoptie.
  • Lagere onderhoudskosten: e-scooters hebben vaak alleen een kleine onderhoudsbeurt nodig, zoals het vervangen van banden of remmen. Dit is veel goedkoper dan het onderhoud van een benzine scooter.
  • Benieuwd naar meer? Bekijk de Senzo of IVA modellen! Bij de aanschaf van een scooter is het verstandig om de verschillende opties te overwegen. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en bij het vinden van de beste scooter voor uw situatie.

Elektrische scooter kopen of toch liever leasen?

Dus, hoeveel kost een scooter? Je ziet: het totale kostenplaatje voor een elektrische scooter valt reuze mee. Is het bedrag voor jou toch iets te veel om in één keer te betalen? Dan kun je ook de scooter leasen door op afbetaling kopen!

Wat kost een scooter per maand?

Kies voor betalen in drie termijnen met IN3 of lease je nieuwe scooter bij Voordeelscooters.nl via Spraypay. Voor een e-scooter betaal je nog maar €38,44 per maand (op basis van 36 maanden). Zo betaal je maandelijks een klein bedrag en kun je al gegarandeerd direct genieten van alle voordelen die elektrische scooters je bieden!

 

Elektrische scooters
Bekijk elektrische scooters

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl