Toggle Nav

Wat kost een elektrische scooter?

Wat kost een elektrische scooter

Wat kost een elektrische scooter?

De elektrische scooter is razend populair bij veel mensen. Nooit meer hoeven tanken, geen geluid, nooit meer problemen met starten. Waarom zou je dan nog voor een benzine scooter kiezen?! Helaas heerst er nog een gedachte dat de elektrische scooter ontzettend duur zou zijn. In dit blog laten we je zien wat je gemiddeld voor een elektrische scooter betaalt ten opzichte van een benzine scooter!

De prijs van een elektrische scooter

Toen de elektrische scooter net op de markt kwam, betaalde je al gauw een paar duizend euro voor zo’n scooter. Gelukkig zijn deze scooters in de tussentijd een stuk goedkoper geworden. In plaats van een paar duizend euro kun je nu al een elektrische scooter kopen voor €1.199! Dat valt reuze mee, toch?! En dat te bedenken dat je ook nooit meer hoeft te tanken. Dan is het helemaal voordelig!

De goedkoopste nieuwe scooter van Voordeelscooters is €899. Voor een paar honderd euro meer kun je al genieten van alle voordelen van een elektrische scooter!

Waar moet je op letten bij elektrische scooters

Bij een standaard elektrische scooter is er ruimte voor één accu. Met een volle accu kun je gemiddeld 80 kilometer afleggen. Omdat steeds meer mensen de elektrische scooter ook voor woon-werkverkeer (en andere grote afstanden) willen gebruiken, zijn er tegenwoordig ook elektrische scooters beschikbaar waar je accu’s kunt stapelen. Zo kun je bij de IVA E-GO S4 kiezen voor één of twee accu’s. Dan kun je geen 80 kilometer, maar tot wel 150 kilometer afleggen! ‘s Avonds weer aan de lader en morgen weer een nieuwe dag waarbij je mooie ritjes kunt maken. Let je er wel op dat de accu’s niet uitneembaar zijn en je dus buiten een stopcontact nodig hebt om je scooter op te laden?

Elektrische scooter kopen of toch liever leasen?

Je ziet dus: de aankoopprijs voor een elektrische scooter valt reuze mee. Is het bedrag voor jou toch iets te veel om in één keer te betalen? Dan kun je de scooter ook in termijnen betalen! Kies voor betalen in drie termijnen met IN3 of lease je scooter bij Voordeelscooters.nl via Spraypay. Voor een elektrische scooter betaal je nog maar €38,44 per maand (op basis van 36 maanden). Zo betaal je maandelijks een klein bedrag en kun je al direct genieten van alle voordelen die elektrische scooters je bieden!

 

Delen via:

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl