Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Betaalopties

Bij Voordeelscooters.nl bieden we onze klanten graag gemak en comfort. Ook als het over betalen gaat. Alle aankopen kun je bij ons op verschillende manieren afrekenen. Direct bij aankoop, na de aankoop of in termijnen. Dus ook als je niet meteen het volledige aankoopbedrag van je nieuwe scooter paraat hebt, kun je direct de weg op.
iDeal

Betaal gemakkelijk en snel via iDeal. Bij het afrekenen word je doorgestuurd naar de vertrouwde betaalpagina van je eigen bank. De afschrijving is direct zichtbaar op je afschrift.

Overboeking

Uiteraard kun je ook kiezen voor een overboeking. Na de bestelling krijg je een instructiemail van onze betaalprovider: Pay.nl. Je moet dan het bedrag zelf naar ons overmaken. Let op: de bestelling wordt pas verwerkt nadat de betaling volledig is verwerkt. Dit kan 1-3 werkdagen duren. Voor snelle betaling en verwerking kies je voor een betaling met iDeal.

Pinnen

Je kunt bij ons in de winkel én bij bezorging thuis pinnen. Onze bezorger heeft namelijk altijd een mobiel pinautomaat bij zich. Let op: jouw bank kan een limiet hebben op het maximaal te pinnen bedrag (vaak is dat € 2.500,-). Wil je toch graag pinnen? Dan kun je je limiet (tijdelijk) verhogen bij de bank.

Soms levert een transportbedrijf jouw bestelling bij je thuis, dan kun je niet bij de bezorger pinnen. Wij zorgen dat je hiervan op de hoogte wordt gebracht, check ook altijd goed de orderbevestiging die je per mail van ons ontvangt.

Contant

Contant betalen is ook mogelijk. Zowel bij ons in de winkel, als bij bezorging thuis. Let op: dit geldt alleen bij aanschaf van een scooter. Zorg wel dat je het bedrag gepast kunt betalen, want onze chauffeur heeft geen wisselgeld.

Bancontact/mistercash

Klanten uit België zijn bij ons ook van harte welkom. Betalen met Bancontact is makkelijker dan ooit. Betaal kleine én grotere bedragen in de winkel met jouw Bancontact-kaart. Of gebruik de Payconiq by Bancontact-app om je bestelling af te rekenen. Vlot en veilig!

Wij rekenen 1% extra voor deze betaaloptie.

Visa/Mastercard

Via onze webshop kunt u afrekenen met een creditcard van Visa of Mastercard. Onze pinautomaten in de winkel en de mobiele pinautomaten van onze bezorgers zijn niet geactiveerd voor credit card.

Deze betaalwijze is mogelijk tot een bedrag van €250.

IN3 - betaal in 3 termijnen met 0% rente

Wij geven je de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen, zonder rente! Daarvoor werken we samen met in3. De eerste termijn betaal je direct als je online je bestelling plaatst, wij komen dan direct in actie om ervoor te zorgen dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Jij hebt je pakket snel thuis, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening.

Spraypay - betaal in 12-36 maanden met 12% rente

Soms heb je wat meer tijd nodig om een grote aankoop volledig te betalen. Voor die situaties werken wij samen met SprayPay. Je kunt bij ons aankopen vanaf € 250,- gespreid betalen; zelf kies je of je jouw aankoop in 12, 18, 24 of in 36 maanden wilt betalen. Als je aangeeft gespreid te willen betalen via SprayPay, checken wij razendsnel online je aanvraag. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet.

Wij rekenen 3% extra voor deze betaaloptie.

Riverty - betaal na 14 dagen

Met Riverty kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor.

Wij rekenen 3% extra voor deze betaaloptie.

CreditClick - betaal in 6-48 maanden met 14,9% rente

Met CreditClick kun je genieten van je aankoop en betalen in 6 tot 48 maanden. Deze betaaloptie is beschikbaar van €100 tot een bedrag van €5500.

Deze betaaloptie is niet meer beschikbaar..

Bekijk onze scooters

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl