Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Opvouwbare scootmobielen

Met de opvouwbare scootmobielen van Voordeelscooters ben je mobiel waar jij dat wilt. Deze scootmobielen zijn namelijk eenvoudig inklapbaar. Dat maakt ze eenvoudig te vervoeren, zonder dat ze veel ruimte in beslag nemen.
Lees meer

7 Items

per pagina

7 Items

per pagina

Met de opvouwbare scootmobielen van Voordeelscooters ben je mobiel waar jij dat wilt. Deze scootmobielen zijn namelijk eenvoudig inklapbaar. Dat maakt ze eenvoudig te vervoeren, zonder dat ze veel ruimte in beslag nemen. Je kunt dus overal genieten van mobiliteit en bewegingsvrijheid, zonder dat je in hoeft te leveren op comfort en veiligheid.

De voordelen van een opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel kent ontzettend veel voordelen. Je kunt ze namelijk ontzettend compact opbergen. In de hal of in de schuur, maar natuurlijk ook in de auto. Eenmaal uitgeklapt kun je beschikken over een volwaardige scootmobiel met alle luxe en comfort. Bijvoorbeeld met de IVA E1000 of de stoere IVA TR3 scootmobiel met 3 stevige wielen. Andere redenen om te kiezen voor een opvouwbare scootmobiel van Voordeelscooters:

  • Eenvoudig inklapbaar
  • Gestroomlijnd design
  • Verstelbare stoelen met armleuningen
  • LED verlichting
  • Opbergruimte
  • Stevige wielen
  • Lithium-ion of AGM accu
  • Actieradius van 40 tot 60 km
  • Voor 1 of 2 personen

Een opvouwbare scootmobiel is voorzien van veel comfort en veiligheid. Zo is de stoel in hoogte verstelbaar waardoor je altijd comfortabel zit. Ook de armleuningen zijn opklapbaar en verstelbaar. Daarnaast profiteer je van veel beenruimte onder de stoel en opbergruimte. Kies voor een inklapbare scootmobiel met 9 of 10 inch wielen. Dankzij de 3 wielen ben je niet alleen meer wendbaar, maar heeft de scootmobiel ook een stabiele wegligging. Door de LED verlichting ben je altijd goed zichtbaar in het donker. Wil je ook graag een passagier meenemen? Voordeelscooters heeft opvouwbare scootmobielen voor 1 of 2 personen.

Inklapbare scootmobielen met een comfortabele actieradius

Neem je jouw scootmobiel mee op vakantie of tijdens een ander uitstapje? Dan hoef jij je over de actieradius geen zorgen te maken. Zo is de IVA E1000 bijvoorbeeld uitgerust met een AGM accu. Deze bereikt een topsnelheid van 20 km/h en een actieradius van 35 kilometer. Toeren doe je dus niet alleen veilig en comfortabel, maar ook nog eens zorgeloos lang. Deze opvouwbare scootmobiel is voorzien van een koolborstelloze motor. Dat betekent dat jij je ook over het onderhoud geen zorgen hoeft te maken. De motor is onderhoudsvrij.

Wil je ook een passagier mee kunnen nemen op jouw elektrische en opvouwbare scootmobiel? De IVA E1000 Duo heeft 2 comfortabele stoelen en extra opbergruimte. De actieradius blijft met 35 kilometer indrukwekkend, maar je kunt ook kiezen voor een zwaardere accu. Daarmee kun je tot wel 50 kilometer lang rijden op slechts 1 laadbeurt. Bijvoorbeeld met de stoere en rond gestroomlijnde IVA A1000 opvouwbare scootmobiel.

Opvouwbare scootmobiel kopen

Opvouwbare scootmobielen kopen doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je wel weten waar een goede scootmobiel aan moet voldoen en op welke manier ze inklapbaar zijn. Een scootmobiel kan handmatig opvouwbaar zijn, maar sommige modellen hebben ook een automatische functie. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een afstandsbediening of een applicatie. Beide mogelijkheden zorgen ervoor dat de scootmobielen eenvoudig en compact kunnen worden opgevouwen. Daardoor passen ze niet alleen makkelijk in de laadruimte van een auto, maar kunnen ze ook mee in het openbaar vervoer of als bagage in het vliegtuig.

Daarnaast is een goede inklapbare elektrische scootmobiel ook voorzien van krachtige remmen en LED-verlichting. Dit zorgt voor de veiligheid die je nodig hebt in het verkeer. De stoel is vaak in hoogte verstelbaar. Ook de armleuningen zijn volledig instelbaar. Een opvouwbare scootmobiel heeft een overzichtelijk display, een krachtige accu en voldoende opbergruimte en 3 of 4 stevige wielen om comfortabel te kunnen rijden op elke ondergrond. 

Opvouwbare scootmobielen testen bij Voordeelscooters?

Voordeelscooters heeft de beste opvouwbare scootmobielen op voorraad. In onze showroom is het daarom ook mogelijk om een testrit te maken. Door het advies van onze experts kies je altijd de opvouwbare scootmobiel die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl