Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Mobiele werkplaats

mobiele-werkplaats

Onze mobiele service

Ben jij niet in staat om bij één van onze vestigingen langs te komen? Dat is geen probleem. Om jou optimale service te kunnen verlenen beschikken wij over een team van monteurs die bij jou aan huis service komen verlenen.

Voordeelscooters heeft buiten de vaste werkplaatsen ook de beschikking over mobiele werkplaatsen, welke voornamelijk wordt gebruikt voor onderhoud of reparatie werkzaamheden, welke prima ter plekke voor je huis, op je werk of elders in Nederland kunnen worden opgelost. De mobiele werkplaats is gerealiseerd om het u zo makkelijk mogelijk te maken en voornamelijk tijd te besparen, ook is het zeer handig als je niet de mogelijkheid hebt om bij ons langs te komen. Vaak kunnen we het probleem dan direct oplossen zodat je direct weer op weg kunt.

Als blijkt dat de scooter niet aan huis of op het werk te repareren is nemen wij de scooter/brommer mee voor reparatie in onze centrale werkplaats. De scooter wordt vervolgens door onze eigen bezorgdienst weer zo snel mogelijk bij je terugbezorgd.
Online service aanvraag indienen

Wij vinden dat je bij de aanschaf van een scooter niet hoeft te kiezen tussen service en prijs. Via deze pagina kun je heel eenvoudig een service aanvraag indienen waarna wij snel persoonlijk contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Maak een keuze voor welke vorm van service je een aanvraag wilt doen, dat kan een onderhoudsbeurt, reparatie of schade reparatie zijn.

Iedereen kan gebruik maken van deze service, dus ook als je scooter niet bij ons is gekocht.Service aanvragen
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl