Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Alles over de beste opvouwbare scootmobiel van 2024

Als we het hebben over mobiliteit en onafhankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit, vormen opvouwbare scootmobielen een praktische en handige oplossing. Een scootmobiel is wendbaar en compact en zorgt ervoor dat mensen makkelijk kunnen bewegen, zonder afhankelijk te zijn van anderen. In dit artikel zullen we de beste opvouwbare scootmobielen van 2024 onderzoeken en bespreken we waarom het een goede keuze is voor jou.

Lees verder

Ontdek waarom een snelle scootmobiel bij jou past!

Wil je zelfstandig reizen en makkelijker van A naar B reizen? Dan is een scootmobiel de ideale oplossing voor jou! Zo kun je kiezen voor een scootmobiel die 25 km per uur kan of een snelle scootmobiel van 45 km per uur. Een snelle scootmobiel is ideaal om lange afstanden mee af te leggen in een korte tijd of snel boodschappen te doen. Deze moderne en handige voertuigen zijn snel, stabiel en veilig.

Lees verder

Dé ultieme gids voor het kopen van een scootmobiel

Het kopen van een scootmobiel is een belangrijke stap voor mensen die hun mobiliteit willen vergroten en hun onafhankelijkheid willen behouden. Of je nu op zoek bent naar je eerste scootmobiel of een upgrade naar een luxer of comfortabeler model overweegt, deze uitgebreide gids helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Lees verder

Alles over regels en wetgeving voor elektrische fatbikes

Fatbikes hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, vooral vanwege hun opvallend dikke banden en hun vermogen om op verschillende terreinen te rijden. Met de opkomst van elektrische fietsen is er nu ook een elektrische variant van de fatbike beschikbaar. In deze blog bespreken we de regels die gelden voor fatbikes en elektrische fatbikes.

Lees verder

Elektrische Fatbike voor Dames

Ben je op zoek naar een stoere elektrische fiets die perfect geschikt is voor verschillende terreinen? Dan is een elektrische fatbike iets voor jou! Met zijn dikke banden en krachtige motor biedt de e-fatbike een nieuwe manier van fietsen. Bekijk ons ruime assortiment aan elektrische fatbikes.

Lees verder

Hoe snel kun je gaan met een fatbike?

Fatbikes zijn steeds populairder geworden vanwege hun veelzijdigheid en capaciteit om op verschillende terreinen te rijden. Maar hoe zit het met de snelheid van een fatbike? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de snelheid van een fatbike en de elektrische variant, de e-fatbike.

Lees verder

Alles wat u moet weten over de snelheid van een scootmobiel

De snelheid van een scootmobiel kan variëren, afhankelijk van het type en de specificaties van het voertuig. Over het algemeen kunnen de meeste scootmobielen een snelheid bereiken van maximaal 6 kilometer per uur. Deze snelheid is ontworpen om veilig te rijden binnen de bebouwde kom, waar vaak voetgangers en andere langzamere weggebruikers aanwezig zijn.

Lees verder

Scootmobielen prijzen: Maak de beste keuze

Wilt u een scootmobiel aanschaffen? Als u overweegt om een scootmobiel aan te schaffen, is het belangrijk om een goed idee te hebben van de prijzen die hiermee gepaard gaan. In dit artikel gaan we dieper in op de prijzen van scootmobielen en wat u kunt verwachten bij de aanschaf ervan.

Lees verder

Alles over een elektrische fatbike met gashendel!

Overweeg je een fatbike met gashendel? Dan ben je op zoek naar een elektrische fatbike, een fiets die veel power en snelheid biedt voor avontuurlijke ritten. In dit artikel leggen we uit wat een elektrische fatbike is en waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische fatbike.

Lees verder

Een fatbike leasen bij Voordeelscooters.nl

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets, dan is de keuze tegenwoordig enorm. Er zijn veel verschillende soorten fietsen, zoals elektrische fietsen en Fatbikes. Een elektrische fiets is een fiets met een krachtige elektromotor die ondersteuning geeft tijdens het trappen. Een Fatbike heeft dikkere en bredere banden dan een gewone fiets en heeft vaak ook een krachtige motor.

Lees verder

Wat is een fatbike? Wij vertellen je over fatbikes!

Als je nog niet bekend bent met de term 'fat bike', dan is dit de ideale plek om er meer over te leren. Een fatbike is namelijk een off road fiets met dikke wielen, speciaal ontworpen om te rijden op zachte en losse ondergronden, zoals sneeuw, zand en modder.

Lees verder

Wil je een fatbike kopen? Lees hier alles over de kosten

Wil je een fatbike kopen maar heb je geen idee wat je kunt verwachten qua kosten? Wij leggen uit hoeveel een fatbike kost. We bekijken de verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs, zodat u een beter beeld krijgt van wat u kunt verwachten bij de aanschaf van een Fatbike.

Lees verder

Fatbike opvoeren | Alles wat je moet weten | Voordeelscooters.nl

Met de groeiende populariteit van e-bikes en elektrische fietsen, zijn fatbikes met hun brede banden een geweldige optie voor off-road avonturen en fietsen op moeilijk terrein. Maar wist je dat je jouw fatbike kunt opvoeren om binnen wettelijk toegestane maximale snelheid te blijven? In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van het opvoeren van een fatbike, hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten bij het verhogen van de snelheid van jouw e-bike. Lees snel verder en ontdek hoe je die extra snelheid uit jouw fatbike kunt halen!

Lees verder

Helmplicht: Wanneer is het dragen van een helm op de scooter verplicht?

Wanneer is het dragen van een helm op de scooter verplicht?

Deze blog gaat over de nieuwe helmplicht en het dragen van een goedgekeurde helm tijdens het fietsen, motorrijden of andere activiteiten waarvoor een helm verplicht is gesteld per 1 januari 2023. In veel landen is het dragen van een goedgekeurde helm verplicht en er zijn verschillende regels en voorschriften voor het gebruik ervan.

Lees verder

Twijfel je over welke elektrische scooter het beste bij jou past?

Twijfel je over welke elektrische scooter het beste bij jou past?

Elektrische scooters of e-scooters zijn de nieuwe rage in stedelijke mobiliteit. Ze zijn stil, milieuvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Maar met zoveel verschillende elektrische scooter merken en modellen die er zijn, kan het lastig zijn om te weten welke elektrische scooter het beste bij jou past. In deze blog zullen we alle belangrijke kenmerken bespreken, zoals de soort accu zoals lithium-ion accu en uitneembare accu, de krachtige motor, dubbele achtervering, brede banden en de grootste actieradius, die belangrijk zijn bij het kiezen van de beste elektrische scooter voor jou.

Lees verder

Elektrische scooter subsidie aanvragen?

Elektrische scooter subsidie aanvragen?

Er zijn vele voordelen verbonden aan het kopen van een elektrische scooter, waaronder het verminderen van je ecologische voetafdruk en het besparen van geld op brandstofkosten. Als ondernemer heb je nog een extra voordeel: je kunt namelijk in aanmerking komen voor een investeringsaftrek van maar liefst 50%!

Lees verder

E-scooter actieradius: hoe lang kan je rijden?

E-scooter actieradius: hoe lang kan je rijden?

Als je overweegt om een e-scooter aan te schaffen, is het essentieel om te weten hoe lang je ermee kunt rijden voordat je de batterij moet opladen. Dit kan immers een grote invloed hebben op je dagelijkse woon-werkverkeer of vrijetijdsactiviteiten. We zullen kijken naar de factoren die van invloed zijn op de actieradius van e-scooters, hoe je deze kunt maximaliseren en welke e-scooters momenteel de beste actieradius bieden op de markt.

Lees verder

Kies je voor een elektrische scooter of benzine scooter?

Kies je voor een elektrische scooter of benzine scooter?

Als je overweegt om een scooter te kopen, is het de moeite waard om te kijken naar de voordelen van een elektrische scooter in vergelijking met een benzine scooter. Elektrische scooters zijn duurzamer dan benzine scooters, en het opladen van een elektrische scooter is veel goedkoper dan het tanken van een benzine scooter. Hoewel het opladen van een e-scooter planning vereist, is het de investering waard, vooral gezien het feit dat brandstof steeds duurder wordt.

Lees verder

Tips voor veilig en slim parkeren van je elektrische scooter

Tips voor veilig en slim parkeren van je elektrische scooter

Het parkeren van elektrische scooters kan in steden voor overlast zorgen, vooral als rijders niet goed parkeren. Het is belangrijk om elektrische scooters op een veilige en juiste manier te parkeren, zodat ze geen overlast veroorzaken en andere weggebruikers niet hinderen. Een ideale parkeerplek voor elektrische scooters is daar waar fietsbeugels aanwezig zijn of op speciale parkeervakken voor tweewielige voertuigen.

Lees verder

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl