Toggle Nav

Voordeelscooters in de Twinkle 100

Voordeelscooters in de Twinkle 100

In het afgelopen jaar zijn we met Voordeelscooters een enorme groei doorgemaakt. Zo’n enorme groei hebben we bij Voordeelscooters nooit eerder gemaakt. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij anderen. We hebben namelijk voor het eerst een plekje weten te veroveren in de Twinkle 100. In deze lijst zet vakblad Twinkle Magazine de 100 meest succesvolle webwinkels op een rijtje. We staan nu naast top e-commerce bedrijven als Bol.com, Albert Heijn, Coolblue en een heel scala aan andere web winkels. U kunt zich voorstellen dat we daar enorm trots op zijn!

Lees verder

Wat zijn de voordelen van elektrische fatbikes?

Wat zijn elektrische fatbikes en wat zijn de voordelen? Deze e-bike is voorzien van dikke banden en een stoer design. Je bedwingt moeiteloos elk terrein. Ook als deze zwaar is. Bijvoorbeeld door modder, mul zand of sneeuw. Daarom zijn ze dé ideale off-road e-bikes tijdens alle seizoenen. Denk je na over de aanschaf van een e-fatbike? Dit zijn de voordelen.

Lees verder

Wanneer is een brommerrijbewijs verplicht, wanneer niet?

Wanneer is een brommerrijbewijs verplicht, wanneer niet?

De diversiteit aan tweewielers met elektrische aandrijving of ondersteuning, of met een brandstofmotor is tegenwoordig enorm groot. Bij Voordeelscooters merken wij dat veel mensen totaal niet meer weten voor welke voertuigen je nu wel een rijbewijs moet hebben en voor welke dat niet nodig is. In dit artikel lees je het antwoord.

Lees verder

Snorscooters op benzine kunnen gewoon blijven rijden

Snorscooters op benzine kunnen gewoon blijven rijden

Nederland is als braafste jongetje van de klas weer eens teruggefloten door de EU. Het verbod op verkoop van snorscooters met een benzinemotor, zou volgens de beleidsmakers in Den Haag op 1 januari 2025 al in moeten gaan. Deze stikstofmaatregel is echter op last van de Europese Unie ingetrokken. Iedereen die een scooter op benzine met een maximum snelheid van 25 km/h wil kopen kan dat dus met een gerust hart blijven doen.

Lees verder

Wel heel vet zo’n E-Fatbike!

Wel heel vet zo’n E-Fatbike!

Je bent er zeker weleens een tegengekomen, zo’n uit de kluiten gewassen model mountainbike waarvan je jezelf toen vast afvroeg: Wat is dit nu weer? Nou, dat is de uit Amerika (oorspronkelijk uit Alaska) over komen waaien Fatbike. Een fiets waarvan alles groter, breder en sterker is dan van een doorsnee off-road fiets. Nu ook de E-Fatbike in Nederland steeds vaker opduikt vinden wij het tijd voor een nadere kennismaking met dit nieuwe fenomeen.

Lees verder

E-bike versus E-scooter is appels met peren vergelijken

E-bike versus E-scooter is appels met peren vergelijken

Nu er vanaf 1 januari 2023 wel een helm gedragen moet worden op een elektrische snorscooter en niet op een elektrische fiets die even hard gaat, laait de discussie weer op over wat je nu het beste kunt kopen. Een E-bike heeft net als een E-scooter een elektrische aandrijving. Alleen heet dat bij een elektrische fiets ‘trapondersteuning’. Maar daarmee houdt de vergelijking eigenlijk wel op.

Lees verder

Iedereen vanaf 16 jaar mag rijden op een scootmobiel

Iedereen vanaf 16 jaar mag rijden op een scootmobiel

Bij onze klantenservice en via onze dealers komen er regelmatig vragen binnen over wie er op een scootmobiel mag rijden. Blijkbaar is het dus lang niet bij iedereen duidelijk dat een scootmobiel echt niet alleen voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn, bestemd is. In dit artikel maken we een einde aan deze en nog een aantal andere hardnekkige misverstanden over scootmobielen.

Lees verder

Wat is de beste scootmobiel?

Wat is de beste scootmobiel?

Pioniers uit met name Amerika en Engeland zochten in de jaren vijftig al naarstig naar passende oplossingen om ouderen en mensen met fysieke beperkingen mobiel te houden. Vanuit een veredelde elektrische rolstoel die niet bepaald comfortabel en veilig was, evolueerde de techniek. Dat resulteerde uiteindelijk in een breed assortiment scootmobielen van diverse merken, in tal van uitvoeringen en verschillende prijsklassen. Maar nu de hamvraag: Wat is de beste scootmobiel?

Lees verder

Daarom pakken Formule 1 coureurs graag de scooter

Daarom pakken Formule 1 coureurs graag de scooter

Vanaf het moment dat Max Verstappen zijn debuut maakte in de Formule 1 wordt de koningsklasse binnen de mondiale autoracesport door een groot deel van onze land op de voet gevolgd. Als je deze snelheidsduivels met snelheden van ruim boven de 300 kilometer per uur over de circuits ziet razen zou je niet vermoeden dat zij zich in het dagelijks leven – naast hun snelle bolides – het liefst voortbewegen op een scooter. Toch is dat zo. In dit artikel leggen wij uit waarom dat zo is.

Lees verder

1 2 3 4 5 ... 8 Next Page
Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl