Toggle Nav

Voor jou: onze elektrische scooter test voor 2020-2021

elektrische scooter test

De elektrische scooter is vriendelijk voor het milieu en je rijdt er zó mee weg. Nooit meer opstartproblemen dus. Daarbij maak je geen brandstofkosten en hoef je minder geld uit te geven aan onderhoud. Redenen genoeg om alles voor jou op een rijtje te zetten: waar moet je op letten bij de aankoop van een e-scooter en wat zijn de kosten? En welke modellen zijn het beste? Hier vind je alle belangrijke tips én we vergelijken de beste e-scooters in de elektrische scooter test!

Lees verder

Wat kost een elektrische scooter?

Wat kost een elektrische scooter

De elektrische scooter is razend populair bij veel mensen. Nooit meer hoeven tanken, geen geluid, nooit meer problemen met starten. Waarom zou je dan nog voor een benzine scooter kiezen?! Helaas heerst er nog een gedachte dat de elektrische scooter ontzettend duur zou zijn. In dit blog laten we je zien wat je gemiddeld voor een elektrische scooter betaalt ten opzichte van een benzine scooter!

Lees verder

Scooterslot kopen? Hier moet je op letten!

Scooterslot kopen

Als trotse eigenaar van een scooter wil je lekker veel touren. Een rondje door de stad, even langs de supermarkt, langs vrienden of familie.. Je weet het wel. Helaas ben jij niet de enige die jouw scooter heel mooi vindt. Scooters worden maar wat graag gestolen. Dan is een scooterslot echt een must. Maar wist je dat het type scooterslot dat je koopt aan bepaalde eisen moet voldoen?

Lees verder

Copyright © 2021 Voordeelscooters.nl