Toggle Nav

De voor- en nadelen van een deelscooter

Je hebt ze vast weleens in de stad zien staan: de deelscooters van Felyx, Go Sharing en Check. Deze scooters staan kriskras door de stad geparkeerd en kunnen gebruikt worden met behulp van een bijbehorende app. Super handig als je zelf geen scooter hebt en je geen zin hebt om te lopen of om de fiets te pakken. Inmiddels zijn de verhuurders van deelscooters in bijna alle grote Nederlandse steden actief. Maar wat is nou beter, een deelscooter huren of zelf een scooter kopen? Wij zochten het voor je uit.

Lees verder

Snorfiets omkeuren naar bromfiets

Zoals je weet is op een snorfiets het dragen van een helm op steeds meer plaatsen verplicht. Deze regelgeving begon in Amsterdam. Als je dan toch een helm moet dragen, waarom zou je dan niet kiezen voor een snelheid van 45 km per uur? Door je snorscooter om te laten keuren naar een bromfiets, kun je op je vertrouwde scooter blijven rijden.

Lees verder

Het verschil tussen 3 wiel en 4 wiel scootmobielen

Scootmobielen met 3 en 4 wielen worden het meest verkocht. Overweeg je om een scootmobiel te kopen? Dan is het handig om overzicht te hebben van het verschil tussen een 3- en 4- wiel scootmobiel. Ze hebben namelijk allebei andere plus- en minpunten op praktisch gebied. Zo is een 3-wiel scootmobiel erg wendbaar en de 4-wiel scootmobiel is juist weer erg geschikt voor grotere afstanden. Lees snel verder voor een uitgebreide vergelijking.

Lees verder

Nieuw in ons assortiment: Elektrische E-chopper

Met trots stellen we de elektrische chopper aan je voor. Deze stoere e-scooter is uniek in zijn soort: qua design doet hij namelijk denken aan een heuse Harley Davidson motor! Alleen is deze blikvanger licht, elektrisch en retro met een grote knipoog. Korte tochtjes in je woonplaats maken? Met de e-chopper reis je comfortabel en geheel in stijl. Lees hier alles over de elektrische chopper scooter en maak kennis met onze collectie e-choppers!

Lees verder

1 2 3 4 5 ... 9 Next Page
Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl