Toggle Nav

Snorscooters op benzine kunnen gewoon blijven rijden

Nederland is als braafste jongetje van de klas weer eens teruggefloten door de EU. Het verbod op verkoop van snorscooters met een benzinemotor, zou volgens de beleidsmakers in Den Haag op 1 januari 2025 al in moeten gaan. Deze stikstofmaatregel is echter op last van de Europese Unie ingetrokken. Iedereen die een scooter op benzine met een maximum snelheid van 25 km/h wil kopen kan dat dus met een gerust hart blijven doen.

Lees verder

Wel heel vet zo’n E-Fatbike!

Je bent er zeker weleens een tegengekomen, zo’n uit de kluiten gewassen model mountainbike waarvan je jezelf toen vast afvroeg: Wat is dit nu weer? Nou, dat is de uit Amerika (oorspronkelijk uit Alaska) over komen waaien Fatbike. Een fiets waarvan alles groter, breder en sterker is dan van een doorsnee off-road fiets. Nu ook de E-Fatbike in Nederland steeds vaker opduikt vinden wij het tijd voor een nadere kennismaking met dit nieuwe fenomeen.

Lees verder

E-bike versus E-scooter is appels met peren vergelijken

Nu er vanaf 1 januari 2023 wel een helm gedragen moet worden op een elektrische snorscooter en niet op een elektrische fiets die even hard gaat, laait de discussie weer op over wat je nu het beste kunt kopen. Een E-bike heeft net als een E-scooter een elektrische aandrijving. Alleen heet dat bij een elektrische fiets ‘trapondersteuning’. Maar daarmee houdt de vergelijking eigenlijk wel op.

Lees verder

1 2 3 4 5 ... 15 Next Page
Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl