Toggle Nav

Alles over het onderhoud en de reparatie van elektrische scooters

Wil je een elektrische scooter kopen of heb je er één? Dan is het slim om je te verdiepen in het onderhoud van de e-scooter. Goed nieuws: het onderhoud van de elektrische scooter is een stuk goedkoper dan het onderhoud van een benzinescooter. Moderne motoren zijn namelijk nauwelijks aan slijtage onderhevig. Wel zul je rekening moeten houden met je remmen, banden en je accu. Hoe dat precies zit, lees je hieronder.

Lees verder

Tips voor het kopen van een scootmobiel

Scootmobielen zijn er in alle soorten en maten. Denkt u bijvoorbeeld aan het aantal wielen, de actieradius, de snelheid en het type stoel. Van een scootmobiel die bij u past heeft u jarenlang plezier: zowel qua mobiliteit als comfort. Daarbij moet een scootmobiel aan een aantal (veiligheids) eisen voldoen. Welke eisen zijn dit precies? In deze blog leest u precies waar u op moet letten als u een scootmobiel aanschaft!

Lees verder

De beste Scootmobiel van 2021

Een scootmobiel is een praktisch vervoersmiddel als u wat minder goed ter been bent. Met behulp van een scootmobiel wordt u namelijk een stuk mobieler. U kunt makkelijk even boodschappen doen, bij familie of kennissen op bezoek, of een uitstapje maken. Een scootmobiel is veilig, stil en behoorlijk snel. Met de meeste scootmobielen kunt u namelijk 20 à 25 kilometer per uur afleggen. Welke scootmobiel past het beste bij uw situatie? In ons artikel over de beste scootmobiel van 2021 zetten we alle belangrijke informatie op een rij.

Lees verder

Elektrische scooter in Amsterdam

elektrische-scooter-amsterdam

De elektrische scooter timmert aan de weg. Hij rijdt hetzelfde als een benzinescooter, maar is stukken stiller én veel gunstiger voor het milieu. Er zijn daarom steeds meer steden met zogeheten ‘milieuzones’ voor brom- en snorfietsen. Dit houdt in dat voertuigen zoals benzine scooters geen toegang hebben tot wegen in de bebouwde kom. Een stad met zulke zones is Amsterdam. Een elektrische scooter in Amsterdam is dus een groot voordeel: je hebt toegang tot alle wegen. Hier lees je alles over het rijden van de e-scooter in Amsterdam!

Lees verder

Voor jou: onze elektrische scooter test voor 2020-2021

elektrische scooter test

De elektrische scooter is vriendelijk voor het milieu en je rijdt er zó mee weg. Nooit meer opstartproblemen dus. Daarbij maak je geen brandstofkosten en hoef je minder geld uit te geven aan onderhoud. Redenen genoeg om alles voor jou op een rijtje te zetten: waar moet je op letten bij de aankoop van een e-scooter en wat zijn de kosten? En welke modellen zijn het beste? Hier vind je alle belangrijke tips én we vergelijken de beste e-scooters in de elektrische scooter test!

Lees verder

1 2 3 4 5 ... 8 Next Page
Copyright © 2021 Voordeelscooters.nl