Toggle Nav

Het verschil tussen 3 wiel en 4 wiel scootmobielen

Scootmobielen met 3 en 4 wielen worden het meest verkocht. Overweeg je om een scootmobiel te kopen? Dan is het handig om overzicht te hebben van het verschil tussen een 3- en 4- wiel scootmobiel. Ze hebben namelijk allebei andere plus- en minpunten op praktisch gebied. Zo is een 3-wiel scootmobiel erg wendbaar en de 4-wiel scootmobiel is juist weer erg geschikt voor grotere afstanden. Lees snel verder voor een uitgebreide vergelijking.

Lees verder

Nieuw in ons assortiment: Elektrische E-chopper

Met trots stellen we de elektrische chopper aan je voor. Deze stoere e-scooter is uniek in zijn soort: qua design doet hij namelijk denken aan een heuse Harley Davidson motor! Alleen is deze blikvanger licht, elektrisch en retro met een grote knipoog. Korte tochtjes in je woonplaats maken? Met de e-chopper reis je comfortabel en geheel in stijl. Lees hier alles over de elektrische chopper scooter en maak kennis met onze collectie e-choppers!

Lees verder

Alles over het onderhoud en de reparatie van elektrische scooters

Wil je een elektrische scooter kopen of heb je er één? Dan is het slim om je te verdiepen in het onderhoud van de e-scooter. Goed nieuws: het onderhoud van de elektrische scooter is een stuk goedkoper dan het onderhoud van een benzinescooter. Moderne motoren zijn namelijk nauwelijks aan slijtage onderhevig. Wel zul je rekening moeten houden met je remmen, banden en je accu. Hoe dat precies zit, lees je hieronder.

Lees verder

Tips voor het kopen van een scootmobiel

Scootmobielen zijn er in alle soorten en maten. Denkt u bijvoorbeeld aan het aantal wielen, de actieradius, de snelheid en het type stoel. Van een scootmobiel die bij u past heeft u jarenlang plezier: zowel qua mobiliteit als comfort. Daarbij moet een scootmobiel aan een aantal (veiligheids) eisen voldoen. Welke eisen zijn dit precies? In deze blog leest u precies waar u op moet letten als u een scootmobiel aanschaft!

Lees verder

1 2 3 4 5 ... 9 Next Page
Copyright © 2021 Voordeelscooters.nl