Toggle Nav

Senzo RivaLux

Artikelen 1-24 van 26

Page
per pagina
 1. HERFSTSALE
 2. HERFSTSALE
 3. HERFSTSALE
 4. HERFSTSALE
 5. HERFSTSALE
 6. HERFSTSALE
 7. HERFSTSALE
 8. HERFSTSALE

Artikelen 1-24 van 26

Page
per pagina

Senzo Rivalux scooters vind je op Voordeelscooters.nl

Op zoek naar de allerbeste goedkope Senzo Rivalux scooters? Op Voordeelscooters.nl vind je het totale aanbod voor ieder budget.

Vespa Lookalike

Ervaar het unieke Vespa-gevoel voor slechts een fractie van de prijs van een dure Vespa. De Senzo Rivalux heeft het bekende Italiaanse retro uiterlijk met de bekende vormgeving, maar voor dit vintage ontwerp betaal je een heel stuk minder. Zelfs op Marktplaats vind je deze prijzen niet. Zo wordt stijlvol wegrijden op een nieuwe Senzo Rivalux wel heel aantrekkelijk.

 • Goedkope Vespa
 • Trendy Italiaans
 • Handige opbergmogelijkheden
 • Leverbaar met veel accessoires
 • Uitklapbare voetsteunen voor een passagier
 • Geïntegreerd USB-oplaadpunt voor je telefoon

Italiaanse scooter

Beleef zelf het Italiaanse temperament wanneer je wegrijdt op de trendy Senzo Rivalux. Het retro ontwerp combineert een klassiek lijnenspel met de robuuste stijlkenmerken waarmee dit model in de jaren ’60 in hoog tempo populair werd. Vanwege het tijdloze design is dit succes nog steeds onverminderd en kiezen ook vandaag de dag veel liefhebbers van design voor het hippe Italiaanse ontwerp. Leverbaar in veel smaakvolle kleuren zoals rood, wit of groen. Maar ook in elegante uitvoeringen als mat-zwart of mat-grijs.

Hippe accessoires

Geef een eigen draai aan het ontwerp en laat je persoonlijke smaak spreken. Je kunt de Senzo Rivalux volledig naar eigen wens aankleden met verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een retro windscherm. Daarmee houd je optimaal zicht op de weg, omdat je niet gehinderd wordt door windvlagen. Heb je veel bagage te vervoeren? Je kunt met een handig aluminium achterdrager snel en eenvoudig extra spullen meenemen.

 25 km/u en 45 km/u

De Senzo Rivalux is zowel leverbaar in een 25 km/u versie (snorscooter, blauw kenteken), als in een snellere 45 km/u versie (bromscooter). Wanneer je kiest voor de snorscooter, ben je niet verplicht een helm te dragen. Het is de meest praktische optie om vlot door het drukke stadsverkeer te rijden, ook is de motor stil en zuinig. Heb je een grotere afstand te overbruggen? Dan is een bromscooter meer iets voor jou! Binnen no time bereik je snel en efficiënt je bestemming en laat je alle andere weggebruikers fluitend achter je. 

Copyright © 2021 Voordeelscooters.nl