Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Senzo RivaLux

Met de Senzo RivaLux heeft Senzo een voordelig alternatief voor de Vespa LX op de markt gebracht. De RivaLux is dan ook een enorm populaire scooter, omdat je bij dit model wel de klassieke looks krijgt, maar niet de absolute hoofdprijs betaalt. Voor de kwaliteit hoef je dit model overigens niet te laten staan, want de Senzo RivaLux is gewoon een prima scooter. Dankzij de Euro 5 injectiemotor komt je er stil en zuinig mee op je bestemming aan. Op deze pagina vind je al onze beschikbare modellen en kleuren, dus kijk snel verder.

Lees meer

13 Items

per pagina

13 Items

per pagina

Senzo Rivalux scooters bij Voordeelscooters

Op zoek naar een goedkope Senzo Rivalux scooter? Bekijk dan snel het actuele aanbod op de pagina. De populaire Senzo RivaLux vind je nergens goedkoper dan hier.

Vespa look a like voor een scherpe prijs

Ervaar het unieke Vespa-gevoel voor slechts een fractie van de prijs. De Senzo Rivalux heeft namelijk het bekende Italiaanse retro uiterlijk, maar voor dit vintage ontwerp betaal je bij Senzo een stuk minder. Zelfs op Marktplaats vind je deze prijzen niet. Zo wordt stijlvol wegrijden op een nieuwe Senzo Rivalux wel heel aantrekkelijk. Bekijk de voordelen hieronder:

  • Super voordelig
  • Trendy Italiaans
  • Handige opbergmogelijkheden
  • Leverbaar met verschillende accessoires
  • Uitklapbare voetsteunen voor de passagier
  • Geïntegreerd USB-oplaadpunt voor je telefoon

Italiaanse scooter

Beleef zelf het Italiaanse temperament wanneer je wegrijdt op de trendy Senzo Rivalux. Het retro ontwerp combineert een klassiek lijnenspel met de robuuste stijlkenmerken waarmee dit model in de jaren ’60 in hoog tempo populair werd. Vanwege het tijdloze design is het succes nog steeds onverminderd en kiezen ook vandaag de dag nog veel mensen voor de Rivalux. Leverbaar in verschillende smaakvolle kleuren zoals rood, wit of groen. Maar ook in extra elegante uitvoeringen als Champagne en mat uitgevoerde kleuren.

Accessoires voor de Senzo RivaLux

Geef je eigen draai aan het ontwerp en laat je persoonlijke smaak spreken. Je kunt de Senzo Rivalux namelijk volledig naar eigen wens aankleden met behulp van verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een retro windscherm. Daarmee houd je optimaal zicht op de weg, omdat je niet gehinderd wordt door windvlagen. Heb je veel bagage te vervoeren? Dan kun je met een handig aluminium achterdrager snel en eenvoudig extra spullen meenemen.

Leverbaar als snor- of bromscooter

De Senzo Rivalux is zowel leverbaar in een 25 km/u versie (snorscooter, blauw kenteken), als in een snellere 45 km/u versie (bromscooter). Wanneer je kiest voor de snorscooter, dan ben je op veel plekken niet verplicht om een helm te dragen. Daarmee is het een praktische optie om vlot door het drukke stadsverkeer te rijden. Heb je regelmatig een grotere afstand te overbruggen? Dan is een bromscooter wellicht meer iets voor jou! Binnen no time bereik je daarmee snel en efficiënt je bestemming en laat je alle andere weggebruikers fluitend achter je.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl