Toggle Nav

Scootmobiel 4 wielen

2 Items

per pagina

2 Items

per pagina

Betrouwbare scootmobiel 4 wielen kopen?

Een scootmobiel 4 wiel is een prima optie als je een scootmobiel zoekt waar je overal mee kunt komen. Met een scootmobiel met vier wielen geniet je namelijk van een stevige wegligging. Het gewicht wordt eerlijk verdeeld, waardoor geen enkele bocht of hobbel meer gevaarlijk is. Met een 4-wiel scootmobiel kun je echt weer deelnemen aan het leven en ben je weer onderdeel van de maatschappij. Een ritje naar een vriend of vriendin, de supermarkt of gewoon even frisse neus halen? Het wordt weer mogelijk dankzij een goede scootmobiel.

Heeft u interesse in een scootmobiel met vier wielen? Wij hebben de mooiste modellen in het assortiment. Bij ons vind je alleen scootmobielen van A-merken. Met een aankoop bij ons verzeker je jezelf ervan dat de scootmobiel van hoge kwaliteit is.

Scootmobiel met vier wielen

Een scootmobiel met vier wielen biedt meer comfort en veiligheid dan een scootmobiel met drie wielen. Doordat deze modellen ook zwaarder zijn, is de kans op kantelen nog kleiner. Zo kun je met een gerust gevoel op weg. Alle scootmobielen met vier wielen zijn uitgevoerd met comfortabele stoel, stuur met grote knoppen om richting aan te geven en de snelheid af te lezen en een mandje aan de voorzijde om enkele boodschappen of andere dingen in te vervoeren. Om ook in de schemer of het donker veilig van A naar B te reizen, zijn de scootmobielen met vier wielen uitgevoerd met meerdere lampen. Aan de voorzijde is een grote koplamp geplaatst. Hierboven zijn de richtingaanwijzers geplaatst.Aan de achterzijde zijn de lampen over de gehele breedte van de scootmobiel geplaatst. Zo ben je te allen tijde goed zichtbaar. Voor extra zichtbaarheid raden we je aan om een veiligheidshesje met reflecterende delen over de leuning van de stoel te plaatsen.

Scootmobiel met vier wielen kopen?

Wil je een scootmobiel met vier wielen aanschaffen? Kom dan gerust een langs bij onze showroom. Hier kun je alle soorten en modellen uitproberen. In overleg met onze medewerkers kun je precies het type uitzoeken waar je het beste mee uit de voeten kunt. Dankzij een proefrit kun je ook direct het comfort van een 4-wiel scootmobiel ervaren. Koop je bij ons een nieuwe scootmobiel, dan profiteer je van onze laagsteprijsgarantie. Wil je meer weten over de scootmobiel of een scootmobiel in de eigen omgeving, zoals een woning of straat, uitproberen? Vraag dan een gratis thuisdemonstratie aan. Onze consulent komt vrijblijvend bij je langs met een duidelijke uitleg en advies.

Al onze scootmobielen zijn van betrouwbare merken waar wij goede ervaringen mee hebben. Je krijgt bij ons dan ook altijd garantie op de aankoop. Wil je meer weten over onze laagste prijsgarantie, garantie op onderdelen of over de mogelijkheden voor gespreid betalen? Neem dan contact met ons op.

Je 4 wielen scootmobiel leasen?

Wil je direct genieten van het comfort en de veiligheid van een scootmobiel met vier wielen, maar is het financieel niet mogelijk om het bedrag direct te voldoen? Kies dan voor de optie kopen op afbetaling, ook wel leasen genoemd. Hierbij betaal je de scootmobiel in meerdere termijnen af. Hierdoor geniet je direct van alle voordelen van een scootmobiel met vier wielen en betaal je maandelijks een klein bedrag. Je ontvangt van ons elke maand een handig rekeningoverzicht zodat je altijd inzicht hebt in het bedrag dat nog voldaan moet worden.

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl