Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Scootmobiel 4 wielen

Lange afstanden afleggen, veel beenruimte, en met een veilig gevoel op weg. Dat is precies waar onze scootmobiel met 4 wielen te pas komen. Bekijk hieronder de opties die wij hebben. En wellicht zit uw nieuwe aanwinst er tussen.

Lees meer

2 Items

per pagina

2 Items

per pagina

4 wiel scootmobiel kopen bij VoordeelScooters

Door het kopen van uw scootmobiel met 4 wielen bij Voordeelscooter verzekert u zichzelf van de beste kwaliteit, voor de beste prijs.

Met deze vierwieler kunt u veilig de weg op, want met de 4 wielen krijgt u een heerlijk stabiele wegligging. Het gewicht wordt hierdoor eerlijk verdeeld. Of u nu over een oneffen terrein rijdt, door een bocht, of over een hobbel. De wegligging gaat niet ten koste van de wendbaarheid. Want u behoudt dezelfde beenruimte als met een 3 wiel scootmobiel, maar krijgt daarvoor betere stabiliteit terug. Hierdoor kunt u zelfstandig al uw favoriete winkels en supermarkten blijven bezoeken, ook als ze op enkele kilometers afstand zijn. Geen lokale bestemming is meer buiten uw bereik.

Een van de belangrijkste voordelen van een 4-wiel scootmobiel is dat u kunt blijven deelnemen aan het dagelijkse leven. Een ritje naar een vriend, vriendin, de supermarkt of gewoon even een frisse neus halen? Het wordt weer mogelijk dankzij de scootmobiel.

Heeft u interesse in een scootmobiel met 4 wielen? Wij hebben de mooiste modellen in het assortiment. Bij ons vind je alleen scootmobielen van A-merken. Met de aanschaf bij ons verzeker je jezelf ervan dat de scootmobiel van hoge kwaliteit is.

4 wiel Scootmobielen voor extra comfort en veiligheid

Een 4-wiel scootmobiel biedt meer comfort en veiligheid ten opzichte van een scootmobiel met drie wielen. Doordat deze modellen ook zwaarder zijn dan een driewieler, is de kans op kantelen nog kleiner. Zo kunt u met een gerust gevoel op weg.

Alle scootmobielen met vier wielen zijn uitgevoerd met comfortabele stoel, en makkelijke besturing. Het stuur heeft grote knoppen om richting aan te geven en de snelheid af te lezen. Aan de voorkant zit een mandje om enkele boodschappen te vervoeren. Om ook in de schemer of het donker veilig van A naar B te reizen, zijn de scootmobielen met vier wielen uitgevoerd met meerdere lampen. Aan de voorzijde is een grote koplamp geplaatst, met daarboven de richtingaanwijzers. Aan de achterkant zijn de lampen over de gehele breedte van de scootmobiel geplaatst. Zo ben je te allen tijde goed zichtbaar. Voor extra zichtbaarheid raden we je aan om een veiligheidshesje met reflecterende delen over de leuning van de stoel te plaatsen.

Scootmobiel met vier wielen kopen?

Wil je een scooter met vier wielen aanschaffen? Kom dan gerust een langs bij onze showroom. Hier kunt u alle soorten en modellen uitproberen. In overleg met onze medewerkers kunt u uw wensen delen, en precies het type uitzoeken waar u het beste mee uit de voeten kunt. Dankzij een proefrit kunt u ook direct het comfort van een 4-wiel scootmobiel ervaren. Schaf je bij ons een nieuwe scootmobiel aan, dan profiteert u van onze laagsteprijsgarantie. Wilt u meer weten over de scootmobiel of een scootmobiel in de eigen omgeving, zoals een woning of straat, uitproberen? Vraag dan een gratis thuisdemonstratie aan. Onze consulent komt vrijblijvend bij je langs met een duidelijke uitleg en advies.

Al onze scootmobielen zijn van betrouwbare merken waar wij goede ervaringen mee hebben. Je krijgt bij ons dan ook altijd garantie op de aankoop. Wil je meer weten over onze laagste prijsgarantie, garantie op onderdelen of over de mogelijkheden voor gespreid betalen? Neem dan contact met ons op.

4 wiel scootmobiel leasen?

Wil je direct genieten van het comfort en de veiligheid van een scootmobiel, maar is het financieel niet mogelijk om het bedrag direct te voldoen? Kies dan voor de optie kopen op afbetaling, ook wel leasen genoemd. Hierbij betaal je de scootmobiel in meerdere termijnen af. Hierdoor geniet je direct van alle voordelen van een scootmobiel met vier wielen en betaal je maandelijks een klein bedrag. Je ontvangt van ons elke maand een handig rekeningoverzicht zodat je altijd inzicht hebt in het bedrag dat nog voldaan moet worden.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl