Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Schadeherstel

schadeherstel-voordeelscooters
Heb jij schade aan je scooter

Wat vervelend! Hopelijk ben je zelf ongedeerd. Wij zijn geen dokters, maar bij alle schade aan je scooter kunnen we je helpen. Op deze pagina vind je een stappenplan voor het afhandelen van schade. Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op om een afspraak voor reparatie in te plannen.

Meld de schade bij je verzekering

1   

Meld de schade en stuur het ingevulde schadeformulier naar jouw verzekeringsmaatschappij. Heb je nog geen schadeformulier? Dan kun je dat hier downloaden:

Meld de schade bij ons

2   

Meld de schade bij ons via het serviceaanvraagformulier op deze pagina. Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Je kunt kiezen of je de scooter zelf naar ons toebrengt, of dat wij de scooter bij jou thuis komen ophalen.

Je ontvangt een schadetaxatie

3   

Wij inspecteren de scooter en maken een taxatie. Dat betekent dat we bekijken hoe groot de schade is en wat je scooter (nog) waard is. Deze informatie mailen we naar je toe.

Stuur de taxatie naar jouw verzekering

4   

De verzekeraar beslist aan de hand van de taxatie of je scooter gemaakt kan worden of dat er een expert naar moet kijken. Bij een schadetaxatie van meer dan € 500,- moet er meestal een expert langskomen om de scooter te inspecteren.

De verzekering beslist

5   

Vanuit de verzekering ontvang je bericht of de scooter gerepareerd mag worden of total loss is. Als de scooter gerepareerd mag worden, geef je aan ons door wat er gemaakt moet worden. Als de scooter total loss is, kun je de kentekenpapieren naar ons toe brengen of opsturen, voor de opkoper van jouw scooter.

Service aanvragen
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl