Toggle Nav

Schadeherstel

schadeherstel-voordeelscooters
Uw hebt schade aan uw scooter

Erg vervelend en wij hopen dat u ongedeerd bent gebleven. Wij kunnen uw schade repareren.

Hieronder vindt u een stappenplan voor het afhandelen van de schade. Wanneer u het formulier invult zullen we contact opnemen om te overleggen wanneer uw scooter gebracht of opgehaald kan worden.

Meld de schade bij uw verzekering

1   

Meld de schade en stuur het ingevulde schade-formulier naar uw verzekeringsmaatschappij. Heeft u nog geen schadeformulier, download hem dan hier.

Meld de schade ons

2   

Meld de schade bij ons via het service aanvraag formulier op deze pagina. Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. U kunt aangeven of de scooter opgehaald moet worden bij u thuis. U kunt de scooter uiteraard ook zelf brengen.

U ontvangt een schadetaxatie

3   

Nadat de scooter bij ons is geïnspecteerd maken we een taxatie en mailen we deze naar u toe.

Stuur de taxatie naar uw verzekering

4   

Aan de hand van de schadetaxatie gaat de verzekering beslissen of uw scooter gemaakt kan worden of dat er een expert naar moet kijken. Meestal bij een taxatie hoger dan €500 moet er een expert langskomen om de scooter te inspecteren.

De verzekering beslist

5   

U krijgt bericht van uw verzekering of de scooter gerepareerd mag worden of total-los is. Als de scooter gerepareerd mag worden kunt u aan ons doorgeven wat er gemaakt moet worden. Als de scooter total-los is kunt u de kentekenpapieren naar ons toe brengen of opsturen voor de opkoper van uw scooter.

Service aanvragen
Copyright © 2018 Voordeelscooters.nl