Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

IVA E-GO S4 Special

De IVA E-GO S4 Special heeft een schitterende uitstraling door zijn luxe details. Met zijn stijlvolle zadel, achterdrager en windscherm is deze e-scooter een echte blikvanger. Bovendien is hij licht: met 57 kg ben je erg wendbaar. Daarnaast beschik je over een zeer krachtige Bosch motor van 2000 watt. Met een motor van dit kaliber bereik je binnen enkele seconden de maximum snelheid! Verder beschikt deze scooter over Keyless Driving, een ingebouwd alarm en het EBS remsysteem. Kies uit een 25 km of 45 km uitvoering.

Lees meer

5 Items

per pagina

5 Items

per pagina

 

Design van de IVA E-GO S4 Special

De IVA E-GO S4 Special laat zich het beste omschrijven als licht en wendbaar, maar ook luxe. Het windscherm, het stijlvolle zadel en de valbeugels maken namelijk een prachtig plaatje van de IVA E-GO S4! Deze lichte scooter is uitstekend geschikt voor ritjes door de stad of recreatieve tochten. Ondertussen zorgt de sterke titanium swingarm voor extra stevigheid. Kies uit de 25 km of 45 km uitvoering!

Krachtige Bosch motor van 2000 watt

Een goede elektromotor is erg stil, maar levert niets in qua kracht! Maak kennis met de krachtige Bosch motor van de IVA E-GO S4: binnen een paar seconden zit je op maximale snelheid. Door de koolborstelloze technologie is de motor bovendien onderhoudsvrij. In een koolborstelloze motor vindt namelijk geen wrijving plaats tussen de verschillende onderdelen. Het resultaat is dat de motor nauwelijks slijt en geen onderhoud nodig heeft. Duurzaam én goed voor je portemonnee!

Uitneembare accu met een grote actieradius

De IVA E-GO S4 Special is voorzien van een moderne lithium-ion accu. Dit type accu laadt snel op en gaat lang mee. Een ander voordeel is dat deze accu uitneembaar is, wat voor extra flexibiliteit zorgt. Je hoeft je scooter namelijk niet bij een stopcontact neer te zetten! Laad de accu bijvoorbeeld op op je werk of bij vrienden. De actieradius van de accu is 80 km bij de 25 km uitvoering. Bij een 45 km uitvoering is de actieradius ongeveer 60 km. Let op: de uiteindelijke actieradius hangt af van je rijstijl.

Actieradius uitbreiden met een tweede accu

Wil je een grotere actieradius omdat je vaak lange ritten maakt? Kies dan bij aankoop voor het accupakket met twee accu’s. Hiermee verdubbel je je actieradius. Met een tweede accu heeft de IVA E-GO S4 Special een actieradius van 160 km bij het 25 km model, en een actieradius van 120 km bij het 45 km model. Hou er rekening mee dat de exacte actieradius altijd afhangt van je rijstijl.

Wat zijn de voordelen van de IVA E-GO S4 Special?

De IVA E-GO S4 Special heeft de uitstraling van een e-scooter uit het hogere segment, maar met een vriendelijker prijskaartje Dit zijn de unieke voordelen van de IVA E-GO S4 Special:

 • Standaard uitgerust met mooie accessoires zoals een windscherm en valbeugels
 • Onderhoudsvrije, krachtige motor van 2000 watt
 • Uitneembare lithium accu
 • Ingebouwd alarmsysteem
 • Starten op een afstand met Keyless Driving
 • EBS remsysteem tegen slippen en blokkeren
 • Uitklapbare voetensteuntjes voor een passagier
 • Ultra sterke titanium swingarm

De IVA E-GO S4 Special is perfect uitgerust voor een drukke leefstijl. Start op een afstand met Keyless Driving of laad je accu op op je werk. Met de stille motor en het hoge comfort is De IVA E-GO S4 ook erg geschikt voor recreatieve ritjes.

Welke attributen kun je kopen voor jouw IVA E-GO S4 Special?

Met de onderdelen en accessoires bij Voordeelscooters zorg je dat jouw IVA E-GO S4 Special volledig bij jou past. Bij dit Special model zijn er een paar accessoires al inbegrepen bij aankoop. De IVA E-GO S4 Special beschikt namelijk standaard over een windscherm, achterdrager, valbeugelset en luxe zadel. Daarnaast vind je bij Voordeelscooters de volgende accessoires voor de IVA E-GO S4 Special:

Wat maakt de IVA E-GO S4 Special zo veilig?

Qua veiligheid is er bij IVA E-GO S4 Special aan alles gedacht. Hij beschikt over:

 • EBS remsysteem tegen blokkeren en slippen van de wielen
 • LED verlichting
 • Duidelijk en helder LCD dashboard
 • Ingebouwd alarmsysteem
 • Voetensteuntjes voor een passagier

Met name het EBS remsysteem is een groot voordeel. Met EBS (electronic brake system) wordt voorkomen dat de wielen slippen of blokkeren. Dit geeft je extra veiligheid in lastige situaties.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl