Toggle Nav

Verzekering

Voordat je op je nieuwe scooter gaat rijden moet hij verzekerd zijn.
Ook dit kunnen wij voor u regelen. Wij zijn adviseur en tussenpersoon van ANWB verzekeringen. We kunnen jouw scooterverzekering afsluiten bij ons in de winkel of tijdens het bezorgen van je nieuwe scooter. Met de ANWB scooterverzekering verzekert u uw bromfiets, scooter of snorfiets nu voor een lagere premie.
Hoe kunt u een verzekering afsluiten
  • Via het formulier onderaan deze pagina
  • Bij het ophalen van uw scooter in onze winkels
  • Tijdens de bezorging van uw scooter
  • Telefonisch na aflevering
Standaard dekkingen
Wettelijke Aansprakelijkheid

Deze WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt tot € 2.500.000,– voor materiële schade en € 6.000.000,– voor letselschade per schadegebeurtenis.

Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €0.

WA + Diefstal

Deze dekking biedt OOK dekking voor schade ten gevolge van joyriding en diefstal van uw bromfiets of pogingen daartoe. Maar ook schade door brand en storm is gedekt.

Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €125.

WA + Aanrijding

Deze dekking biedt OOK dekking voor schade aan uw bromfiets na een aanrijding door uw schuld, beschadiging en vandalisme.

Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €125.

All-risk (WA + Diestal + Aanrijding)

Dit is een "volledig casco"-verzekering die dekking biedt voor schade aan anderen, maar ook bijna alle schade van uw bromfiets is hiermee verzekerd.

Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €125.

Aanvullende dekkingen
Aanschafwaardegarantie

De ANWB scooterverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe scooters. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. Bij diefstal en totaal verlies in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed indien u kiest voor de Diefstal en/of Aanrijding dekking.

Zekerheid voor opzittende

Met dekking Zekerheid voor opzittende keert ANWB uit aan u of uw nabestaanden. Wij vergoeden de werkelijk geleden schade tot maximaal € 100.000,-. Het kan hierbij gaan om vergoedingen van medische behandeling (kosten die niet worden uitgekeerd door uw zorgverzekering), verlies van inkomen of kosten van aanpassingen bij invaliditeit. Bij overlijden ontvangen uw nabestaanden € 3.000,-. Schade aan uw kleding, helm en bagage is tot € 750,- verzekerd.

Pechhulp bromfiets

Met Wegenwacht pechhulp bromfiets heeft u recht op pechhulp bij uw bromfiets én fiets. Het maakt dus niet uit of u met de scooter naar uw werk gaat en dan 's avonds met uw racefiets gaat toeren.

Verhaal rechtsbijstand

Na een ongeluk helpt de ANWB u met het verhalen van de schade bij degene die het ongeluk veroorzaakt heeft. Dit gaat om zowel de materiële schade (schade aan kleding en bagage van bestuurder en passagier) en letselschade.

Verzekering aanvragen

Copyright © 2018 Voordeelscooters.nl