Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Nieuw: elektrische driewielers van IVA

elektrische driewielers van IVA

Nieuw: elektrische driewielers!

Scooters zijn al jaren erg populair onder jongeren. Het is een stijlvolle en goedkope manier van reizen en je gaat ook nog eens erg snel van A naar B. Wil je wat meer rijcomfort en een stabielere wegligging? Ook dan ben je bij Voordeelscooters.nl aan het juiste adres. In onze collectie vind je vanaf nu namelijk ook elektrische driewielers! In dit blog leggen we je meer uit over de voordelen van elektrische driewielers.

Elektrische driewielers van IVA

Van een scooter met twee wielen ga je naar een voertuig met drie wielen. Met één voorwiel en twee achterwielen geniet je van een stabiele wegligging. Perfect als je zelf al op leeftijd bent of als je je ouders de vrijheid van een scooter en de comfort van een driewieler wil bieden. En met de captain seat zit je pas echt comfortabel.

De elektrische driewielers zien er, in tegenstelling tot de meeste scootmobielen, een stuk moderner uit. De modellen van IVA zijn de perfecte combinatie van een scooter en een scootmobiel. Een scootmobiel in een nieuw jasje dus!

Betoverend design

Naast de grote captain seat en de combinatie van een scooter en scootmobiel is het design volledig ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. Een lage opstap, 10 inch wielen voor een nog betere wegligging en goede verlichting zijn hier goede voorbeelden van. Met een IVA elektrische driewieler kan je echt voor de dag komen. Daarnaast kan je gebruik maken van cruise control, waardoor de snelheid beperkt kan worden tot 6, 15 of 20 kilometer per uur. Afhankelijk van je snelheid mag je op de stoep of het fietspad rijden.

Duurzaam op weg

De driewielers van IVA zijn volledig elektrisch. Met een volle AGM accu kan je tot wel 50 kilometer afleggen! De oplaadtijd van de accu’s hangt af per model driewieler, maar is gemiddeld 6 tot 8 uur. Als je je accu ‘s avonds aan de lader legt, kan je de volgende dag weer heerlijke ritjes maken buiten! Dat scheelt een hoop geld die je anders aan benzine uit zou geven.

Let je er wel op dat de accu van de IVA elektrische driewielers niet uitneembaar is en er dus een stopcontact in de buurt van je standplaats aanwezig moet zijn?

Geen rijbewijs nodig voor deze voertuigen

Volgens de Verkeerswet worden de elektrische driewielers van IVA beschouwd als een medisch hulpmiddel in klasse 1. Je hebt dus geen rijbewijs nodig om je nieuwe driewieler te mogen besturen. Het is wel verplicht om een WA verzekering voor je nieuwe voertuig af te sluiten.

Wil je een proefrit maken om te kijken of de elektrische driewielers van IVA aansluiten op jouw wensen? Neem contact met ons op om een proefrit afspraak in te plannen!

Bekijk Scootmobielen
Bekijk scootmobielen

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl