Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Elektrische Fatbike

Op zoek naar een mooie fatbike? Bij Voordeelscooters vind je een ruime collectie aan fatbikes tegen een scherpe prijs. Of je nu wil kopen of toch liever wil leasen? Een fatbike is altijd de perfecte keuze. Bekijk al onze fatbikes van bekende merken online!

Lees meer

17 Items

per pagina

17 Items

per pagina

 

Elektrische fatbike kopen (elektrische fiets met dikke banden)

Een elektrische fatbike kopen betekent dé ultieme vrijheid. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met het terrein waarover je rijdt. De dikke banden en de krachtige elektromotor brengen je overal waarheen je wilt gaan. Dat doe je met fatbikes ook nog eens heel stijlvol.

Deze elegante combinatie tussen een elektrische mountainbike en een e-scooter heeft een breed zadel en een retro ontwerp. Robuust en vet, maar tegelijkertijd ook heel charmant. Het enige wat jij hoeft te doen? Zorgen voor een volle accu zodat je van elke rit kunt genieten.

Waarom kiezen voor een E fatbike?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een fatbike. Deze elektrische fietsen zijn namelijk voorzien van een krachtige motor en een accu met een indrukwekkende actieradius. Dus ook als je niet sportief bent kun je zware paden of lange afstanden moeiteloos bedwingen.

Want naast het robuuste design, zijn ook de dikke banden kenmerkend voor e-fatbikes.

Die voorzien je tijdens het fietsen altijd van de schokdemping en grip die je nodig hebt.   

Kies je voor een fatbike met een maximumsnelheid van 25 km/h? Dan hoef je geen helm te dragen. Ook dat is één van de redenen waarom de fatbike razendsnel in populariteit stijgt. Vanaf 1 januari 2023 geldt er namelijk wél een helmplicht voor elektrische snorscooters. Daarnaast is een fatbike heel stil in gebruik en ben je natuurlijk ook liever voor het milieu. Fatbikes hebben namelijk geen uitstoot zoals dit met benzine-scooters wel het geval is.

Door de elektrische starthulp ben je altijd direct klaar voor vertrek. Je hoeft dus geen lichamelijke inspanning te leveren bij het wegfietsen. Dat maakt fatbikes ook geschikt voor mensen met een verminderde spierkracht. Iedereen mag namelijk een fatbike besturen.

Kiezen voor een fatbike doe je dus ook omdat je hiervoor géén rijbewijs nodig hebt.

Ook hoef je jouw elektrische fatbike niet te verzekeren. Je mag overal rijden waar je dat wilt. Dat doe je door het lange en zachte zadel ook nog eens in stijl én super comfortabel. Bijvoorbeeld naar school of naar de stad, maar natuurlijk ook van huis naar kantoor of werk. 

Hoe ver kun je rijden met een fatbike?

Hoe ver je met jouw stoere elektrische fatbike kunt rijden, is afhankelijk van de accu van het model fatbike dat je kiest. Zo heeft de Phatfour FLX van Voordeelscooters een actieradius die kan oplopen tot wel 100 kilometer. Hoe ver je kunt gaan is ook afhankelijk van een aantal factoren. Zoals de buitentemperatuur, hoe hard je rijdt met jouw fatbike en natuurlijk jouw rijstijl. In elk geval zijn de accu’s van onze elektrische fatbikes krachtig genoeg voor woon-werkverkeer én het maken van toertochten. Bijvoorbeeld als je de e-fatbike meeneemt op vakantie. In plaats van een 500 Wh accu, kun je sommige fatbikes ook uitbreiden met een 750 Wh accu. Dit maakt het allemaal nog een stuk interessanger als alternatief voor een normale fiets.

Bekijk de specificaties van verschillende fatbikes

Afhankelijk van het merk fatbike dat je kiest, profiteer je van een aantal fijne specificaties. Bij Voordeelscooters wordt jouw Phatfour fatbike heel compleet geleverd, en kun je kiezen uit verschllende opties. Afhankelijk van het model, betekent dit dat je profiteert van een krachtige 500 Wh accu en Direct Drive System.

Door deze ondersteuning fiets je altijd snel en moeiteloos weg. Ongeacht de ondergrond. Ook aan de veiligheid is gedacht. De beste fatbikes hebben hydraulische remmen waardoor je altijd snel en accuraat op situaties kunt reageren. Een vertrouwd gevoel op de weg dus.

Belangrijke informatie over jouw snelheid of de actieradius kun je aflezen op een helder display. Door de brede noppenbanden en het langwerpige zadel worden schokken perfect geabsorbeerd. Daardoor zit je altijd comfortabel en bedwing je zelfs de ruigste terreinen. Daarnaast beschikt elke elektrische fatbike over versnellingen waarvan het aantal weer verschilt per model. 

Online jouw fatbike kopen bij Voordeelscooters

Een e-fatbike kopen doe je bij Voordeelscooters eenvoudig online. Het model van jouw keuze wordt rijklaar bij jou thuis afgeleverd. Natuurlijk ben je ook welkom in onze winkel en showroom. Bijvoorbeeld als je nog niet precies weet welk model fatbike het beste bij je past of advies wenst van onze experts, waardoor je alle tijd hebt om de verschillende modellen te vergelijken. Ook voor het onderhoud van fatbikes staan we voor je klaar.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl