Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

IVA E-GO S5

De IVA E-GO S5 is de eerste betaalbare elektrische scooter van dit kaliber. De E-GO S5 is standaard voorzien van een 3000 watt Bosch motor in combinatie met een Samsung accu. De zeer krachtige Bosch motor wordt tevens gebruikt in motorscooters die met gemak de snelheid van 80 km kunnen halen. Dankzij deze krachtige motor is de acceleratie van deze elektrische scooter erg goed. Je trekt dus heel snel op! Met zijn uitstekende de prijs-kwaliteitsverhouding steekt de IVA E-GO S5 met kop en schouders boven de concurrentie uit. 

Lees meer

12 Items

per pagina

12 Items

per pagina

 

Voordelen van de IVA E-GO S5

De IVA E-GO scoort hoog qua veiligheid en techniek. Moderne snufjes genoeg! We zetten de voordelen op een rijtje:

 • IVA E-go heeft een onderhoudsvrije Bosch motor van 3000 watt (zeer krachtig)
 • De scooter is voorzien van het EBS remsysteem (Electronic Brake System), om slippen en blokkeren van de wielen voorkomen.
 • Elke E-GO S5 heeft een uitgebreid alarmsysteem
 • De mogelijkheid om de scooter op afstand te starten met Keyless Driving
 • De iva e-go S5 accu is een lithium accu: dit zijn de meest duurzame en lichte accu's.
 • Zeer sterke titanium swingarm (achterbrug), voor meer stevigheid.
 • Mooi afgewerkt, modern design

Met deze eigenschappen is de IVA E-GO S5 in zijn prijsklasse een bijzonder goede scooter. Hieronder lichten we diverse eigenschappen van de IVA E-GO S5 uitgebreid toe, zodat je een goede keuze kunt maken.

Weinig onderhoud met de krachtige Bosch motor

Eén van de grote voordelen van elektrisch rijden met de E-GO S5 zit hem in de krachtige Bosch motor. Omdat hij wordt aangedreven door elektriciteit, rijd je goedkoper dan met de brandstofvariant. De IVA E-GO Bosch motor is een zogeheten koolborstelloze motor. Dit type motor slijt nauwelijks en heeft geen onderhoud nodig! Het enige onderhoud dat je aan de IVA E-GO S5 zult hebben, is eventuele slijtage aan remmen en banden. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Alle comfort met de swingarm en voetensteuntjes

In plaats van een standaard achterbrug is de IVA E-GO S5 voorzien van een zeer sterke titanium swing-arm. Deze zorgt voor extra stevigheid en rijcomfort op het wegdek: mét of zonder passagier! Voor je passagier klap je eenvoudigweg de voetensteuntjes uit.

Uitneembare Samsung accu: Actieradius verdubbelen

De zeer krachtige uitneembare Samsung lithium accu zorgt voor een actieradius van maximaal 80 kilometer*. De Samsung accu kan ongeveer 800 keer opgeladen worden. Indien gewenst kunnen er twee accu's naast elkaar worden geplaatst waardoor de actieradius verdubbelt naar 160 km.

Welke functies heeft de IVA E-GO S5 e-scooter?

Muziek onderweg? Keyless wegrijden? Met de moderne IVA E-GO S5 kan het. Met een ingebouwde Bluetooth Speaker ben je overal comfortabel onderweg: je luistert gewoon je eigen muziek. De sleutel omdraaien in het contactslot is verleden tijd: als je wilt rijd je weg zonder sleutel door middel van Keyless Driving. Je kunt hiermee op afstand je scooter starten. Puur gemak, of handig als je haast hebt. Het aantal kilometers dat je rijdt, je batterij percentage, de temperatuur en andere informatie lees je af via het heldere LCD scherm.

Daarnaast bespaar je energie door het gebruik van LED verlichting.

Waarom is de IVA E-GO S5 zo veilig? (Electronic brake system)

Qua veiligheid is er bij de IVA E-GO S5 aan alles gedacht. Om te beginnen is deze e-scooter voorzien van een EBS remsysteem. EBS betekent ‘electronic brake system'. Het is een remsysteem dat telkens het toerental van jouw wielen meet wanneer je remt. Zodra het gevaar ontstaat dat je slipt of het wiel blokkeert, grijpt dit EBS systeem in. Je bent dus altijd veilig onderweg, ook tijdens slecht weer.

Elke IVA E-GO S5 is standaard uitgerust met een uitgebreid alarmsysteem. Het systeem bestaat uit valdetectie en een bewegingssensor. Wanneer je scooter valt of aangeraakt wordt, zal er een alarm afgaan. Je kunt hem dus met een gerust hart parkeren. Zo'n alarmsysteem is uniek: lang niet elke e-scooter heeft dit standaard!

Wat kost de IVA E-GO S5?

Bij Voordeelscooters schaf je de IVA E-GO S5 aan vanaf 2199,00 euro. Voor een e-scooter met het comfort uit het hogere segment is dit een hele mooie prijs. Van de IVA E-GO S5 is er ook een speciale ‘delivery' uitvoering verkrijgbaar. Deze schaf je aan vanaf 2399,00 euro. Hou er rekening mee dat je wellicht nog attributen nodig hebt voor je e-scooter. Denk bijvoorbeeld aan een extra IVA E-GO S5 accu, of een helm. Een extra accu om je actieradius uit te breiden maakt de prijs aanzienlijk hoger. Dit komt doordat de IVA E-GO S5 accu een lithium accu is. Deze zijn licht en duurzaam, maar ook prijziger. Voor een extra accu moet je rekening houden met een meerprijs van 800 euro.

Dit alles maakt de Iva E-GO S5 een betaalbare elektrische scooter voor iedereen.

Welke accessoires kan je kopen voor de IVA E-GO S5?

Als je de iva E-GO s5 wilt aanschaffen, is het slim om vast stil te staan bij accessoires die je (misschien) nodig hebt. Denk aan:

 • Helm
 • IVA E-GO rugsteun
 • Extra uitneembare accu voor een grotere actieradius
 • IVA E-GO S5 windscherm
 • IVA E-GO S5 koffer + achterdrager
 • Scooter hoes

De IVA E-GO S5 koffer is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je er één kunt uitkiezen die goed past bij jouw stijl. Accessoires zoals een oplader zitten bij de scooter inbegrepen. Daarbij is de IVA E-GO S5 standaard uitgerust met een Bluetooth speaker en een alarmsysteem. Deze hoef je dus niet apart aan te schaffen.

In welke kleuren is de IVA E-GO S5 leverbaar?

Je wilt natuurlijk graag de weg op in stijl. Met de IVA E-GO S5 kun je de weg op in deze kleuren:

 • IVA E-GO S5 zwart
 • IVA E-GO S5 matzwart
 • IVA E-GO S5 rood
 • IVA E-GO S5 matgroen
 • IVA E-GO S5 wit – delivery uitvoering

Het delivery model is standaard uitgevoerd in het wit, met een extra grote koffer. Stijlvol én herkenbaar! De andere modellen kun je personaliseren met een koffer of mand naar keuze.

Wat is de levertijd van de IVA E-GO S5?

Gemiddeld is de levertijd van de IVA E-GO S5 bij Voordeelscooter 2 tot 5 werkdagen. De exacte levertijd hangt af van de drukte. Wij leveren onze scooters namelijk zelf, om een optimale service te garanderen. Als wij de scooter bij je afleveren zorgen we dat hij startklaar is. Met de tips van onze scooter bezorgers ga je goed voorbereid de weg op.

Kan ik een kenteken aanschaffen voor mijn IVA E-GO S5?

Een kenteken is verplicht bij elke scooter. Jij hebt er dus ook één nodig voor je nieuwe scooter. Voordat je met de IVA E-GO S5 gaat rijden, moet deze op jouw naam staan. Zodra je de elektrische scooter koopt, vraag je een kenteken aan bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Het duurt ongeveer 2 à 3 dagen voor je je aangeschafte kenteken ontvangt. Voor een 25 km e-scooter is dit een blauw kenteken met witte letters, en voor een 45 km e-scooter een geel kenteken met zwarte letters.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl