Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Tweedehands

Op onze tweedehands scooters geven we nog meer korting. Op deze pagina vind je scooters die zijn gebruikt als test- of showroommodel en die wij daarom extra voordelig kunnen aanbieden. Alle modellen zijn via onze webshop te bestellen en kunnen daarnaast ook in onze showroom bezichtigd worden. De scooters zijn zo goed als nieuw en zijn stuk voor stuk door ons nagekeken. Eventuele bijzonderheiden staan bij de productdetails vermeld.

Lees meer

8 Items

per pagina

8 Items

per pagina

Tweedehands scooters van Voordeelscooters.nl

Op zoek naar een nieuwe scooter voor de prijs van een tweedehands scooter? Dan zit je goed op deze pagina. De snor- en bromscooters uit deze categorie zijn kortstondig gebruikt als test- of showroommodel en kunnen wij daarom niet meer als nieuwe scooters verkopen. Ze zijn echter stuk voor stuk goed door ons nagekeken en doen niet onder voor een nieuw exemplaar.

Tweedehands retro scooter

In ons aanbod tweedehands retro scooters vind je bekende modellen van merken als Vespa en Senzo terug. Beleef het heerlijke temperamentvolle karakter van deze scooters en geniet van de luxe en het warme design. Ervaar nu zelf dat ultieme gevoel van vrijheid en ontdek de compleet uitgeruste scooters uit Italië in iedere prijsklasse. Kies een model dat helemaal bij je past. Topkwaliteit is gegarandeerd:

  • Italiaans design
  • Retro modellen
  • Unieke rijeigenschappen
  • Extra scherpe prijs

Tweedehands scooters met blauw kenteken

Ook wanneer je op zoek bent naar een tweedehands scooter met een blauw kenteken, een zogeheten snorfiets, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het kopen van een occasion van een particulier neemt natuurlijk altijd de nodige risico’s met zich mee. Je weet immers nooit hoe de vorige gebruiker voor zijn scooter heeft gezorgd. Daarom is ons aanbod met gebruikte scooters zo interessant. Je profiteert van prijzen die gelijk zijn aan die van tweedehands scooters, maar alle scooters in het aanbod zijn zo goed als nieuw. Daarnaast heeft een snorscooter standaard de volgende voordelen:

  • Geen helmplicht
  • Ideaal voor dynamisch stadsverkeer
  • Stiller en zuinig

Tweedehands elektrische scooter

Een elektrisch aangedreven scooter is niet alleen een milieubewuste en duurzame oplossing om je snel van A naar B te brengen. Je laadt ‘m namelijk snel en gemakkelijk op via een stopcontact bij je thuis en dat scheelt ook nog eens in de kosten. Niet zo gek dus dat de laatste jaren steeds meer mensen kiezen voor een elektrische scooter. Voor de prijs hoef je het bovendien niet te laten, want onze tweedehands elektrische scooters zijn extreem voordelig geprijsd.

  • Stil en duurzaam
  • Geen uitlaatgassen
  • Nooit meer tanken
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl