Toggle Nav

Tweedehands scooters

In onze tweedehands pagina hebben we al nieuwe scooters vanaf €799 all incl.. De scooters zijn gebruikt als testmodel of showroommodel welke nu afgeprijsd worden aangeboden. Deze modellen worden aangeboden op onze website, en zijn in onze showroom te bezichtigen en te bestellen. Kom gerust kijken naar ons aanbod laag geprijsde modellen. Wij helpen u graag verder in onze showroom.

Lees meer

11 Items

per pagina

11 Items

per pagina

Tweedehands scooters vind je op Voordeelscooters.nl

Op zoek naar de allerbeste goedkope tweedehands scooters? Op Voordeelscooters.nl vind je het totale aanbod voor ieder budget.

Italiaans retro scooters

Bekijk de verschillende Italiaanse retro scooters van bijvoorbeeld tweedehands Vespa, Riva en Senzo. Beleef zo zelf dat heerlijke temperamentvolle karakter van deze scooters en geniet van het luxe en warme design. Italianen weten al decennialang hoe ze de meest unieke rijsensaties in hun modellen moeten integreren. Iedereen die plaatsneemt op deze retro ontwerpen voelt die bijzondere sportieve rijeigenschappen door z’n lichaam gieren. Bovendien: waarom risico lopen met een gebruikte scooter, terwijl je ook weg kunt rijden op een nieuwe scooter van Voordeelscooters.nl voor een uiterst scherpe prijs? Ervaar nu zelf dat ultieme gevoel van vrijheid en ontdek de compleet uitgeruste scooters uit Italië in iedere prijsklasse. Kies een model dat helemaal bij je past. Topkwaliteit gegarandeerd.

  • Italiaans design
  • Retro modellen
  • Unieke rijeigenschappen
  • Scherpe prijs

Tweedehands scooters blauw kenteken

Het belangrijkste voordeel van een tweedehands snorscooter bevindt zich letterlijk binnen handbereik. Ook wanneer je op zoek bent naar een scooter met een blauw kenteken, een zogeheten snorfiets, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bedenk wel goed dat het kopen van een occasion de nodige risico’s met zich meebrengt. Je weet nooit hoe de vorige gebruiker zijn scooter heeft achtergelaten. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een nieuwe scooter, bromfiets of snorfiets van voordeelscooters.nl. Een snorfiets heeft een maximale snelheid van 25 km/u en het is daarbij niet verplicht om een helm te dragen. Zeker voor korte tot middellange afstanden is een scooter met een blauw kenteken de meest praktische oplossing. Niet alleen rij je fluitend langs het drukke stadsverkeer, ook hebben snorscooters stille en zuinige motoren wat ze extra aantrekkelijk maakt. Ontdek de verschillende modellen van o.a. Vespa en Piaggio.

  • Geen helmplicht
  • Ideaal voor dynamisch stadsverkeer
  • Stiller en zuinig

Tweedehands elektrische scooter

Een elektrisch aangedreven scooter is niet alleen een milieubewuste en duurzame oplossing om je snel van A naar B te brengen. Hij is bovendien ontzettend stil en stoot geen stinkende uitlaatgassen uit. Daarnaast hoef je niet meer naar een tankstation om te gaan tanken. Je laadt ‘m snel en gemakkelijk op via een stopcontact bij je thuis. Ontzettend handig en het bespaart je handenvol geld aan dure benzine. Niet zo gek dus dat de laatste jaren steeds meer mensen kiezen voor een elektrische scooter. De brandstoftank is vervangen door een moderne accu, wat ideaal is voor dagelijks verkeer. Guur weer en lage temperaturen? De motor start altijd en hoeft bovendien niet warm te draaien. Kies niet voor een voordelig tweedehands model, want dan loop je ook het risico dat deze je letterlijk in de kou laat staan. Met de scherp geprijsde modellen van voordeelscooters zal je dat niet overkomen. Stap vandaag nog over op elektrisch.

  • Stil en duurzaam
  • Geen uitlaatgassen
  • Nooit meer tanken
Copyright © 2021 Voordeelscooters.nl