Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Senzo RivaLux S Special

Kies je voor de Senzo RivaLux S Special, dan kies je voor een sportieve en complete scooter. Het uiterlijk van dit model is gebaseerd op de populaire Vespa Sprint S, terwijl de prijs vele malen lager ligt. We leveren de Senzo RivaLux S Special standaard met valbeugels, windscherm, luxe zadel en voetplaten. Een completere scooter zal je voor dit geld niet kunnen vinden.

Lees meer

2 Items

per pagina

2 Items

per pagina

Het design van de Senzo RivaLux S Special doet je denken aan de Vespa Sprint. Behalve wanneer je naar het prijskaartje kijkt natuurlijk. Deze trendy scooter is ook nog eens heel compleet uitgerust. Met een groot windscherm, een comfortabel en luxe zadel én valbeugels. De RivaLux S Special is leverbaar in de kleuren Kameleon, Mat zwart en mat groen. Je kiest dus altijd de scooter die het beste bij je past. Ook profiteer je van een zuinig Euro5 motorblok die voldoet aan de laatste milieunormen. De Senzo RivaLux S Special is daarnaast ook voorzien van LED verlichting, anti-inbraaksysteem en een USB-aansluiting. Trotseer de weg op een bromscooter of ga voor een snorscooter zonder helmplicht.

Design van de Senzo RivaLux S Special

Completer dan dit kan een scooter bijna niet zijn. De RivaLux S Special van Senzo is namelijk voorzien van veel handige extra’s. Naast het gestroomlijnde design profiteer je ook van voldoende opbergruimte. Onder de buddyseat en in het handschoenenkastje. Ook kun je gebruik maken van een USB-aansluiting. Bijvoorbeeld voor het opladen van jouw telefoon.

Zowel de valbeugelset, de voetplaten en het windscherm zijn customized. De kleur bepaal je dus zelf. Met deze Vespa look-a-like val je niet alleen op, maar rijd je ook nog eens heel comfortabel. Met of zonder passagier. Het design is namelijk ook voorzien van een rugsteun en voetsteuntjes voor een passagier. Dat betekent zorgeloos en bovenal veilig toeren.

Zuinige Euro-5 motor

De Senzo RivaLux S Special heeft een motor die aan de laatste milieurichtlijnen voldoet. De uitstoot van de scooter is dus veel minder belastend voor het milieu. Daarnaast is de krachtige luchtgekoelde motor van 50 cc ook nog eens heel zuinig. Je kunt maar liefst 35 kilometer rijden op 1 liter brandstof. De RivaLux S Special heeft een tankinhoud van 6 liter.

De voordelen van de Senzo RivaLux S Special

Een bromscooter (45 km/h) of een snorscooter (25 km/h) moet niet alleen mooi zijn, maar ook veel praktische voordelen bieden. Dat zit met de Senzo RivaLux S Special wel goed. Deze Senzo scooter met Vespa design wordt standaard geleverd met deze voordelen:

 • Voorzien van luxe accessoires zoals luxe zadel, windscherm en voetplaten
 • Hip retro design
 • USB-aansluiting om onderweg je telefoon op te laden
 • Anti-inbraaksysteem in het contactslot
 • LED-verlichting achter en in de knipperlichten
 • Elektrisch starten
 • Handschoenenkastje aan de voorkant
 • Veel opbergruimte onder de buddyseat
 • Uitklapbare voetsteuntjes voor een passagier

De Senzo RivaLux S Special heeft nog meer voordelen. Je kunt lekker lang rijden met een tankinhoud van 6 liter en een verbruik van 1 op 35. Daarnaast heeft de scooter 10 inch wielen en een gewicht van 82 kilo. Daardoor rijd je met veel stabiliteit en flexibiliteit.

Snoruitvoering of bromuitvoering

Bij Voordeelscooters is de Senzo RivaLux S Special verkrijgbaar als een snor uitvoering en een bromuitvoering. De snorscooter behaalt een topsnelheid van 25 km/h. Je hoeft dus geen rekening te houden met een helmplicht. Wil je liever een scooter met wat meer snelheid? Dan kies je voor de bromuitvoering. Daarmee kun je tot 45 km/h rijden. Je bent dan wel verplicht om een helm te dragen. Beide uitvoeringen moeten natuurlijk verzekerd zijn als je ermee op de openbare weg wilt rijden én een geldig scooter- of autorijbewijs is een must.

Wil je liever wat sneller op de plaats van bestemming zijn? Dan kies je voor een de Senzo RivaLux Special bromscooter. Deze behaalt een snelheid van 45 km/h. Om de bromscooter te mogen besturen moet je minimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs. Een autorijbewijs mag natuurlijk ook als je ouder bent. Ook is het verplicht om een helm te dragen. De RivaLux Special bromuitvoering krijgt een gele kentekenplaat.

Accessoires voor de Senzo RivaLux S Special

De Senzo RivaLux S Special is standaard voorzien van luxe accessoires. Die hoef je niet apart aan te schaden. Zoals een windscherm in de kleur transparant of smoke, voetplaten en valbeugels in de kleur aluminium of zwart. Het uiterlijk van jouw RivaLux S Special bepaal je dus voor een groot gedeelte zelf. Wil je jouw brom- of snorscooter van nog meer handige accessoires voorzien? Wij hebben altijd diverse accessoires op voorraad.

 • Senzo scooterhoes
 • Zadelhoes
 • Slot
 • Helm

Veiligheid Senzo RivaLux Special

Met de Senzo RivaLux S Special ga je niet alleen in stijl en comfortabel, maar ook heel veilig op pad. Daarbij maakt het niet uit of je kiest voor de 25 km/h of de 45 km/h uitvoering. De scooter is voorzien van LED knipperlichten en achterlichten. Je bent dus altijd goed zichtbaar. De scooter is voorzien van een rugsteun en voetsteuntjes voor een passagier.

Door de midden- en zijstandaard blijft jouw RivaLux S Special altijd stevig staan. Je houdt inbrekers op afstand omdat het slot voorzien is van een ingebouwd anti-diefstalsysteem. Op elk wegdek geniet je van voldoende grip door de stabiele voor- en achterwielen van 10 inch. Plotseling remmen? Deze scooter is voorzien van schijf- en trommelremmen.

 • Schijfremmen voor en trommelremmen achter
 • LED verlichting in achterlicht en knipperlichten
 • Ingebouwd alarmsysteem in het contactslot
 • Midden- en zijstandaard
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl