Toggle Nav

Scootmobiel 3 wielen

9 Items

per pagina
  1. Aanbiedingen
  2. Aanbiedingen
  3. Aanbiedingen
  4. Aanbiedingen

9 Items

per pagina

Betrouwbare scootmobiel 3 wiel kopen?

Een scootmobiel 3 wiel is een prima optie als u een scootmobiel zoekt waar u overal mee kunt komen. Met een scootmobiel met drie wielen bent u extra wendbaar. Omdat hij vooraan maar één wiel heeft, hebben deze modellen een extra kleine draaicirkel. Dat maakt dit type zeer geschikt voor gebruik in kleine ruimtes, bijvoorbeeld als u thuis een smalle gang heeft. Het is ook erg geschikt om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen: het is een stuk eenvoudiger om het juiste gangpad op te sturen.

Heeft u interesse in een scootmobiel 3 wiel? Wij hebben de mooiste modellen in het assortiment. Bij ons vindt u alleen scootmobielen van A-merken. Met een aankoop bij ons verzekert u zichzelf ervan dat de scootmobiel die u koopt van hoge kwaliteit is.

Een scootmobiel 3 wiel

Een scootmobiel met 3 wiel is extra wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Hierdoor is deze scootmobiel uitermate geschikt om in winkels te rijden. Door de vormgeving van een scootmobiel met drie wielen heeft u voorin wat meer beenruimte. Daarnaast is een dergelijke scootmobiel lichter en dus meer koersvast.

Voordelen 3-wiel scootmobiel
  • De 3-wiel is eenvoudig te manoeuvreren
  • Heeft een kleinere draaicirkel
  • u heeft hier meer beenruimtel
Nadelen 3-wiel scootmobiel
  • Minder stabiel

Wel zijn deze scootmobielen iets minder stabiel. Heeft u juist behoefte aan extra stabiliteit, overweeg dan een scootmobiel met vier wielen.

Een robuuste scootmobiel met drie wielen kopen

Wilt u een scootmobiel met drie wielen aanschaffen? Kom dan gerust een langs bij onze showroom. Hier kunt u alle soorten en modellen uitproberen. In overleg met onze medewerkers kunt u precies het type uitzoeken waar u het beste mee uit de voeten kunt.

Een scootmobiel met drie wielen is erg wendbaar. Dat maakt het een handige keuze als veel te maken heeft met kleine ruimtes. Koopt u bij ons een nieuwe scootmobiel, dan profiteert u van onze laagsteprijsgarantie. Ziet u de mobiel elders voor een lagere prijs, dan doen wij ons uiterste best om u een aantrekkelijk aanbod te doen.

Al onze scootmobielen zijn van betrouwbare merken waar wij goede ervaringen mee hebben. U krijgt bij ons dan ook altijd garantie op de aankoop. Wilt u meer weten over onze laagsteprijsgarantie, garantie, of over de mogelijkheden voor gespreid betalen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over de scootmobiel of een scootmobiel in uw eigen omgeving uitproberen? Vraag dan een gratis thuisdemonstratie aan. Onze consulent komt vrijblijvend bij u langs met een duidelijke uitleg en advies.

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl