Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Scootmobiel 3 wielen

Bij VoordeelScooters hebben we naast scooters ook een mooi aanbod van 3 wiel scootmobielen. En ze zijn niet allemaal hetzelfde. Zo hebben we 3 wielers, die er meer traditioneel uitzien, maar ook wat sportievere modellen. Maak hieronder uw keuze.

Lees meer

9 Items

per pagina

9 Items

per pagina

Betrouwbare 3 wiel scootmobiel kopen

Een scootmobiel 3 wiel is een prima optie als u een scootmobiel zoekt waar u overal mee kunt komen. Met een scootmobiel met drie wielen bent u extra wendbaar. Omdat hij vooraan maar één wiel heeft, hebben deze modellen een extra kleine draaicirkel. Dat maakt dit type zeer geschikt voor gebruik in kleine ruimtes, bijvoorbeeld als u thuis een smalle gang heeft. Het is ook erg geschikt om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen: het is een stuk eenvoudiger om het juiste gangpad op te sturen.

Robuuste scootmobiel met kleine draaicirkel

Bij het kiezen van een 3-wielige scootmobiel moet u op een paar kenmerken letten. Want niet elk type driewiel scootmobiel is hetzelfde als het gaat om de hoogte van de instap, de aanwezigheid van armleuningen, een draaibare stoel, of plaats voor een bijrijder.

Bij VoordeelScooters leveren we robuuste, en behendige scootmobielen, die u voor uw dagelijkse bezigheden kunt gebruiken. Want bij ons vindt u alleen scootmobielen van A-merken. Met een aankoop bij ons verzekert u zichzelf ervan dat u een betrouwbare scootmobiel van hoge kwaliteit in handen krijgt.

Een scooter met 3 wielen

De scootmobiel met 3 wielen die wij leveren zijn van dezelfde hoge kwaliteit als alle elektrische scooters die wij verkopen. Maar er is uiteraard een groot verschil. Want in plaats van één wiel, hebben deze scooters 2 achterwielen. En daarme zijn ze extra wendbaar en krijgen ook een kleine draaicirkel. Hierdoor is de scootmobiel uitermate geschikt om te gebruiken om boodschappen te doen, of om door winkels te rijden.

En door de vormgeving van een scootmobiel met drie wielen heeft u voorin meer beenruimte. En is een dergelijk scootmobiel ook nog eens een stuk lichter en daarmee meer koersvast.

Voordelen 3-wiel scootmobiel

  • De 3-wiel is eenvoudig te manoeuvreren
  • Heeft een kleinere draaicirkel
  • u heeft hier meer beenruimte

Nadelen 3-wiel scootmobiel

Wel zijn deze scootmobielen iets minder stabiel. Heeft u juist behoefte aan extra stabiliteit, overweeg dan een scootmobiel met vier wielen.

Kom langs in onze showroom om uw favoriete 3-wiel scootmobiel te bekijken

Wilt u een scootmobiel met drie wielen aanschaffen? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom. Hier kunt u de mooiste modellen uitproberen. In overleg met onze medewerkers kunt u precies het type uitzoeken waar u het beste mee uit de voeten kunt. Zo hoeft u geen lange afstanden af te leggen, en krijgt u service aan huis.

Een scootmobiel met drie wielen is erg wendbaar. Dat maakt het een handige keuze als veel te maken heeft met kleine ruimtes. Koopt u bij ons een nieuwe scootmobiel, dan profiteert u van onze laagsteprijsgarantie. Ziet u de mobiel elders voor een lagere prijs, dan doen wij ons uiterste best om u een aantrekkelijk aanbod te doen.

Al onze scootmobielen zijn van betrouwbare merken waar wij goede ervaringen mee hebben. U krijgt bij ons dan ook altijd garantie op de aankoop. Wilt u meer weten over onze laagsteprijsgarantie, garantie, of over de mogelijkheden voor gespreid betalen? Neem dan contact met ons op.

Onze scootmobiel met 3 wielen thuis uitproberen?

Wilt u meer weten over de scootmobiel of een scootmobiel in uw eigen omgeving uitproberen? Vraag dan een gratis thuisdemonstratie aan. Onze consulent komt vrijblijvend bij u langs met een duidelijke uitleg en advies.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl