Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Senzo RivaLux Special

De Senzo RivaLux Special is uitgerust met verschillende extra's. Deze scooter wordt namelijk standaard geleverd met een valbeugelset, windscherm, luxe zadel en voetplaten. Op die manier schaf je in een keer een zeer complete scooter aan, voor een super voordelige prijs. Hieronder vind je ons actuele aanbod van RivaLux Special scooters.

Lees meer

6 Items

per pagina

6 Items

per pagina

Wat een complete scooter is de RivaLux Special! Hiermee wil je toeren én gezien worden. Deze benzine scooter is leverbaar in diverse aansprekende kleuren. Zoals nardo grijs, champagne, mat brons, zwart, mat zwart en mat groen. De Senzo RivaLux Special is standaard uitgerust met een valbeugelset, een windscherm, voetplaten en een comfortabel zadel. Daarnaast heeft deze scooter LED-verlichting, een anti-inbraaksysteem, USB-aansluiting en een vernieuwd EURO-5 injectie motorblok. De RivaLux Special van Senzo is leverbaar in een 25 km/h (snor) uitvoering of een 45 km/h (brom) uitvoering.

Design van de Senzo RivaLux Special

Het design van de Senzo RivaLux Special laat zich het best omschrijven als stoer, retro én chique. Het ontwerp doet denken aan de Vespa LX scooter uit het hogere segment. Het verschil? De complete RivaLux Special heeft een meer aantrekkelijke prijs. Een heerlijke benzine scooter die geschikt is voor kleine afstanden, maar ook voor comfortabel toeren. De RivaLux Special heeft een gewicht van 85 kilo. Daardoor blijft hij altijd lekker flexibel. Door de wielen van 10 inch merk je niet zoveel van schokken. Ook niet op onverharde wegen.

50 cc Euro-5 injectiemotor

De Senzo RivaLux Special is uitgerust met een krachtige 50 cc 4-takt injectiemotor die voldoet aan de Euro-5 norm. De motor is luchtgekoeld en voorziet je altijd van een krachtige rijervaring. Op de weg, maar ook op onverharde wegen of zwaarder terrein. Dat maakt deze scooter van Senzo een echte alleskunner. De tank heeft een inhoud van 6 liter. Het verbruik van de Senzo RivaLux Special scooter is 1 op 35 km. Dat betekent dus eindeloos rijden.

De voordelen van de Senzo RivaLux Special

Deze complete scooter voorziet je van ontzettend veel voordelen. Daarbij maakt het niet uit of je kiest voor de 25 km/h of de 45 km/h uitvoering. Je profiteert onder andere van LED-verlichting inclusief dagrijverlichting en knipperlichten, een slim anti-inbraaksysteem in het contactslot en een vernieuwde injectie motor. Andere voordelen van de Rivalux Special:

 • Standaard met LED dagrijverlichting en knipperlichten
 • Standaard met mogelijkheid om jouw smartphone op te laden via USB
 • Vernieuwd EURO-5 (injectie) motorblok
 • Slim anti-inbraaksysteem in het contactslot
 • Veel ruimte onder de buddyseat
 • Handschoenenkastje aan de voorkant
 • Voorzien van uitklapbare voetsteunen voor een passagier

De RivaLux Special van Senzo heeft ook standaard een special zadel. Daarnaast wordt deze benzine scooter standaard geleverd met een valbeugelset en voetplaten in de kleuren zwart of aluminium. Ook de kleur van het windscherm (smoke of transparant) kies je zelf.

Snoruitvoering of bromuitvoering

De Senzo RivaLux Special is leverbaar in een snoruitvoering en een bromuitvoering. Je kiest dus zelf welke soort benzine scooter het beste bij je past. De snor uitvoering heeft een topsnelheid van 25 km/h. Daardoor kun je genieten van extra voordelen. Deze snorscooters mogen gebruikt worden door bestuurders vanaf 16 jaar met een scooter- of autorijbewijs. Je hoeft geen helm te dragen op de RivaLux Special, maar dit is wel aan te raden natuurlijk. Het is wel verplicht om een verzekering af te sluiten voor jouw 25 km/h Senzo bromscooter. Nadat je de scooter op jouw naam hebt gezet, ontvang je een blauwe kentekenplaat.

Wil je liever wat sneller op de plaats van bestemming zijn? Dan kies je voor een de Senzo RivaLux Special bromscooter. Deze behaalt een snelheid van 45 km/h. Om de bromscooter te mogen besturen moet je minimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs. Een autorijbewijs mag natuurlijk ook als je ouder bent. Ook is het verplicht om een helm te dragen. De RivaLux Special bromuitvoering krijgt een gele kentekenplaat.

Accessoires voor de Senzo RivaLux Special

De Senzo RivaLux Special wordt al lekker compleet afgeleverd in de door jou gewenste kleur. Zoals champagne, mat zwart of nardo grijs bijvoorbeeld. Ook zijn er ontzettend veel accessoires waarmee je deze Vespa look-a-like scooter compleet kunt maken. Zoals een dual zadel, een extra slot of een scooterhoes waarmee je jouw RivaLux kunt afdekken.

 • Senzo scooterhoes
 • Slot
 • Helm
 • Handmoffen
 • Beenkleed

Veiligheid Senzo RivaLux Special

De RivaLux Special scooter van Senzo zorgt voor jouw veiligheid en die van jouw passagier, maar is zelf ook uitstekend beveiligd. Zo ben je altijd goed zichtbaar door de LED-verlichting. Zelfs de dagrijverlichting en de knipperlichten zijn LED. De scooter is aan de voorzijde voorzien van schijfremmen. Achter kun je gebruik maken van trommelremmen. Door de wielen van 10 inch profiteer je altijd van voldoende stabiliteit en grip in elke situatie. Het slot is voorzien van een anti-inbraaksysteem. De scooter is dus beschermt tegen diefstal. Optioneel kun je voor extra veiligheid ook nog kiezen voor een chromen voorvalbeugel.

 • Schijfremmen voor en trommelremmen achter
 • LED verlichting
 • Ingebouwd alarmsysteem in het contactslot
 • Midden- en zijstandaard
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl