Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Scooter Accu

Is je benzine scooter accu aan vervanging toe? Of heb je de scooter accu van je elektrische scooter al te vaak opgeladen? Dan is het tijd voor een nieuwe. Bij Voordeelscooters.nl vind je goede scooter accu’s voor alle scootermerken.

Lees meer

14 Items

per pagina

14 Items

per pagina

Scooter accu’s bij Voordeelscooters

Voordeelscooters.nl helpt je niet alleen graag bij het vinden van de juiste scooter. Ook daarna staan we voor je klaar. In onze webshop vind je namelijk alle onderdelen die nodig zijn om je scooter goed te onderhouden. Wij hebben daarom een ruime collectie aan scooter accu’s beschikbaar. Zo hebben wij enkele universele scooter accu’s voor alle benzine scooters in onze collectie, maar ook speciale IVA scooter accu’s voor de elektrische modellen.

Universele scooter accu 12V 6Ah

Veel mensen zijn trotse eigenaar van een benzine scooter. In de zomer start deze erg makkelijk, maar bij lagere temperaturen in de herfst en winter kun je soms wat startproblemen ondervinden. Dat komt omdat de motor en daarbij de accu moeilijker blijven draaien als het erg koud is. Ook is het belangrijk om korte stukken op de scooter af te wisselen met langere stukken om de kwaliteit en de levensduur van de scooter accu te behouden.

Test zelf eens in de zoveel tijd de spanning op de accu met een speciale meter of laat dit testen tijdens het klein of groot onderhoud van Voordeelscooters.nl. Als hieruit komt dat deze vervangen moet worden, hebben we een universele scooter accu van 12V 6Ah. Daarnaast hebben we ook 12V 8Ah en 12V 9Ah scooter accu’s beschikbaar. Advies nodig over de juiste accu voor jouw scooter? Neem contact op met onze klantenservice en laat je informeren.

Elektrische scooter accu’s voor onze IVA scooters

Naast de universele scooter accu’s hebben we ook scooter accu’s die speciaal ontwikkeld zijn voor onze elektrische scooters. Omdat deze accu anders oplaadt dan een standaard scooter accu en er dus andere techniek wordt toegepast, is deze scooter accu duurder dan een standaard variant. Bij elke elektrische scooter accu staat aangegeven voor welk model deze bedoeld is Zelf je accu plaatsen of de accu laten plaatsen door onze monteurs? Heb je veel verstand van scooters en weet je hoe je zelf de accu van je scooter kunt vervangen? Dan kun je snel weer de weg op! Heb je echter iets minder verstand van scooters en de technische aspecten ervan? Onze monteurs staan voor je klaar om jouw scooter accu te plaatsen, zodat jij weer snel de weg op kunt! Maak een afspraak voor het plaatsen van je accu via onze website of neem contact op met onze klantenservice

Scooter accu vervangen?

Is de accu van je scooter toe aan vervanging? Bestel dan eenvoudig en snel je nieuwe scooter accu online bij Voordeelscooters.nl. Twijfel je welke accu het meest geschikt is voor jouw scooter? Vraag dan vrijblijvend advies aan onze klantenservice.

Wil je een elektrische scooter accu bestellen om jouw scooter te repareren, maar kun je het bedrag niet in een keer missen? Wij bieden de mogelijkheid om scooters en scooter onderdelen te leasen. Hierbij kun je je scooter accu in termijnen afbetalen. Je kunt je scooter direct repareren en weer veilige kilometers rijden en tevens geniet je van een laag maandbedrag. Tevens houden we je maandelijks op de hoogte met een rekeningoverzicht waarin je kunt zien welk bedrag er al afbetaald is en wat de grootte van het bedrag is dat nog voldaan dient te worden.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl