Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Vespa

Zoek je een stijlvolle scooter? Bij Vespa ben je aan het juiste adres. Deze sportieve scooters hebben al vele harten voor zich gewonnen dankzij het fijne rijcomfort en het stijlvolle design! Bekijk de collectie Vespa Primavera en Vespa Sprint online. Welke Vespa scooter is jouw favoriet? 

Lees meer

13 Items

per pagina

13 Items

per pagina

Vespa scooters

Het Italiaanse merk Vespa is zonder twijfel een van de merken die de beste scooters ter wereld maakt. Wie kiest voor een Vespa scooter, kiest voor stijl en uitstraling. Al vanaf 1949 blijft Vespa harten voor zich winnen. Sinds de eerste modellen zijn de ontwerpers bij Vespa echter niet stil blijven zitten. De Vespa scooters zijn nog steeds revolutionair qua techniek en stijlvolle ontwerpen. Een Vespa scooter is dus echt de perfecte keuze! Het is dan ook vanzelfsprekend dat je de mooie Vespa scooters bij Voordeelscooters kan bestellen.

Verschillende Vespa scooters

Vespa laat keer op keer zien hoe veelzijdig ze zijn. Elk model voldoet namelijk perfect aan de eisen van de consumenten. Zo is de Vespa Primavera niet alleen een lust voor het oog door het elegante ontwerp, maar geniet je ook van een 4.3” full-colour TFT display. En door de verbeterde voorvering geniet je van optimaal rijcomfort. Maar vergeet ook de Vespa Sprint niet. De sportieve Vespa Sprint biedt qua rijcomfort dezelfde ervaring als de Vespa Primavera, maar biedt qua uiterlijk een andere stijl. De Vespa Sprint is uitgevoerd met opvallende speciale koplampvorm en ook de velgen hebben een andere look. Voor welke Vespa scooter ga jij?

Een ultieme rijervaring

Het comfort dat de Vespa scooters met zich meebrengen is onovertroffen. Met name bij de nieuwere modellen heeft Vespa de voorvering flink onder handen genomen. Het resultaat mag er zijn: de wegligging is dankzij deze innovatie nog stabieler dan voorheen. En ook de vibraties worden door de verbeterde vering perfect opgevangen! Een ritje op de Vespa scooter is op die manier gewoon ontspannend. Dat maakt elk ritje op je nieuwe Vespa scooter nog leuker!

Je Vespa scooter personaliseren

Wat betreft het design van de Vespa Primavera en Vespa Sprint ontbreekt er niets. Toch snappen we het als jij deze populaire scooter persoonlijker wil maken. Zo maak je jouw scooter echt uniek. Bij Voordeelscooters kan je naast goedkope scooters ook terecht voor accessoires om je scooter te personaliseren. Met de accessoires kan je het rijcomfort van de scooter verhogen of je Vespa scooter nog extra ‘aankleden’. Zo bieden we voor zowel de Primavera als de Sprint verschillende lampen, beugels, windschermen en voorklapdragers aan. Met deze details maak je je scooter echt af. En met de alarmen en sloten maak jij je Vespa scooter onbereikbaar voor dieven!

Vespa scooter bestellen

Vespa is echt de Ferrari onder de scooters en daar mag je ook best wat voor betalen. Gelukkig maken wij bij Voordeelscooters gebruik van een scherpe wijze van inkopen, zodat jij nooit teveel hoeft te betalen voor je nieuwe Vespa scooter! Zo kan je bij Voordeelscooters al een Vespa bestellen vanaf €3.549! Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan! Wij bieden je de mogelijkheid om je nieuwe scooter te leasen. Hierbij los je elke maand een deel van het aankoopbedrag af. Het fijne is dat je direct kan genieten van alle voordelen van een Vespa scooter! De Vespa Primavera of Vespa Sprint (S) bestel je via onze webshop of in onze fysieke winkel in Rotterdam. Wil je liever eerst een proefrit op een Vespa scooter maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak op onze website.

Wie een scooter van het topmerk Vespa aanschaft, verdient een topservice. Daarom staan wij je graag per mail, per telefoon of in onze fysieke winkel in Rotterdam ter woord om al je vragen te beantwoorden. Ligt Rotterdam net te ver van je vandaan, maar heb je wel hulp nodig met je scooter? Onze mobiele werkplaats komt gewoon bij je thuis om de Vespa weer up & running te krijgen!

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl