Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Vespa Sprint

De Vespa Sprint is op dit moment populairder dan ooit. Het model is in 2021 compleet vernieuwd en voldoet aan alle eisen die aan een moderne scooter gesteld mogen worden. Deze small body Vespa domineert de grote steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en dat is niet voor niets. Een retroscooter met een mooier design én een hogere kwaliteit is gewoonweg niet te vinden. Bij Voordeelscooters bestel je jouw nieuwe Vespa Sprint altijd extra voordelig en eventuele accessoires bestel je gemakkelijk mee.

Lees meer

5 Items

per pagina

5 Items

per pagina

De Vespa Sprint helemaal vernieuwd

De nieuwe Vespa Sprint is pas sinds 2021 op de markt en is nu al bijna net zo populair als de Vespa Primavera. De scooter doet qua looks denken aan de small body Vespini’s van de jaren ‘60 en ‘70 en is verkrijgbaar in een groot aantal unieke kleuren. Onder de motorkap voldoet deze Vespa aan alle eisen van de moderne tijd. Zoals de Euro 5 4-takt motor met i-get technologie, LED-verlichting, een monoarm voorvork en 12 inch lichtmetalen velgen. Het resultaat is een stille, comfortabele en veilige scooter, waarmee je gemakkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert.

Kleuren en accessoires voor de Vespa Sprint

Standaard is de Vespa sprint leverbaar in de kleuren Bianco Innocenza (wit), Rosso Passione (rood) en Nero Lucido (zwart). De extra sportief uitgevoerde Vespa Sprint S is daarnaast leverbaar in Nero Convinto Matt (matzwart) en Grigio Travolgente Matt (matgrijs). Vespa zou natuurlijk Vespa niet zijn als er niet een paar special editions voor de Vespa Sprint beschikbaar zouden zijn. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Racing Sixties’ met gouden details en de ‘Notte’ die volledig in het donker uitgevoerd is.

Heb je eenmaal een kleur gekozen voor jouw nieuwe Vespa, dan zijn er ook nog verschillende accessoires beschikbaar om je scooter verder mee aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan een originele koffer in kleur, valbeugels en/of een praktisch windscherm. Op deze manier stel je zelf gemakkelijk de ultieme Vespa Sprint samen.

Vespa Sprint kopen bij Voordeelscooters

Kies jij voor de Vespa Sprint? Bestel je nieuwe scooter dan extra voordelig bij Voordeelscooters. Wij zijn jouw scooterspecialist met een groot assortiment scherp geprijsde scooters van gerenommeerde merken als Vespa, Sym, Piaggio, IVA en Senzo. Naast onze webshop hebben we servicepunten door heel Nederland en een fysieke showroom in Dordrecht. Wij helpen je graag met alles voor je scooter, dus ook met onderdelen, accessoires, onderhoud en schadeherstel.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl