Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Phatfour FLS+

Wil je comfortabel cruisen door de stad of lange ritten maken door verschillende landschappen? Dan is de Phatfour FLS+ de fatbike voor jou. Deze fatbike combineert veiligheid en kracht met een ultiem comfort.
Lees meer

2 Items

per pagina

2 Items

per pagina

 

Phatfour FLS+

Wil je comfortabel cruisen door de stad of lange ritten maken door verschillende landschappen? Dan is de Phatfour FLS+ de fatbike voor jou. Deze machine combineert veiligheid en kracht met een ultiem comfort. Dat is mede te danken aan de 5 ondersteuningsstanden en de 7 versnellingen. De FLS+ fatbike van Phatfour heeft daarnaast 20 inch wielen en is zowel voor als achter voorzien van LED verlichting.

Design van de Phatfour FLS+

De Phatfour FLS+ fatbike heeft een stoer design met een langwerpig zadel. Je kunt dus gerust een passagier meenemen. De voorvork is hydraulisch gedempt. Dit zorgt ook op ruig terrein voor een goede schokdemping. De 20 inch wielen voorzien je van de grip en balans die je wilt, terwijl de hydraulische remmen en de LED verlichting voor veiligheid zorgen.

De Phatfour FLS+ heeft een 250 watt Bafang motor en een uitneembare accu met een indrukwekkende actieradius. De fatbike is standaard voorzien van een 470 watt accu. Daarmee kun je tot wel 45 kilometer non-stop rijden. Wil je liever verder gaan dan dat? Kies dan voor het long-range pakket met een onophoudelijke lithium-ion accu van 670 watt.

Met een actieradius tot wel 65 kilometer, ligt elk avontuur vanaf nu binnen handbereik. De accu is eenvoudig uitneembaar en op te laden waar jij dat wilt. Dat kan tot wel 1000 keer, zonder dat de batterij zijn kracht verliest. Binnen 4 uur ben je weer klaar om te gaan!

Bafang motor van 250 watt

De Phatfour FLS+ fatbike is bijzonder krachtig door de duurzame Bafang achterwielmotor. Deze heeft een vermogen van 250 watt en is zo goed als onderhoudsvrij. Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Door de nieuwe technologie en aandrijving, vertrekt jouw e-fatbike nog sneller vanuit stilstand. De FLS+ bereikt een maximale snelheid van 25 km/h.

Standaard of long-range lithium-ion accu?

Wanneer je eenmaal plaatsneemt op jouw Phatfour FLS+, wil je blijven gaan. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom wordt jouw e-fatbike standaard geleverd met een lithium-ion accu van 460 watt. Met deze batterij kun je tot wel 45 kilometer lang toeren. Natuurlijk wel afhankelijk van jouw rijstijl en de weersomstandigheden. Zin om verder van huis te gaan?

Breid jouw fatbike van Phatfour dan uit met een long-range accu van 670 watt. Met deze accu kun je de standaard actieradius uitbreiden met 20 kilometer. Dat komt neer op een indrukwekkend bereik van maar liefst 65 kilometer op één volle lithium-ion accu.

De FLS+ van Phatfour staat voor veiligheid

Ook jouw veiligheid is belangrijk tijdens de kilometers die je maakt. Door de LED koplamp en achterlichten ben je altijd goed zichtbaar. Met de hydraulische remmen reageer je accuraat op elke  situatie. Voel je veilig met de 20 inch banden, de walk assist én de rotatiesensor

De voordelen van FLS+

 • Krachtige standaard of long-range accu van 470 of 30 watt
 • Onderhoudsvrije 250 watt motor van Bafang
 • Hydraulische voorremmen en achterremmen
 • Helder display
 • LED koplamp en achterlicht
 • Grote 20 inch wielen
 • Hydraulisch gedempte voorvork voor extra comfort
 • Rotatiesensor
 • Walk assist
 • 7 versnellingen en 5 ondersteuningsstanden
 • Comfortabel zadel voor 2 personen
 • In hoogte verstelbaar stuur

Accessoires voor de Phatfour FLS+

Het unieke aan de elektrische FLS+ fatbike van Phatfour? Dat hij ontzettend veelzijdig is! Je neemt namelijk niet alleen een passagier, of bagage met je mee, maar zelfs ook een surfplank. Zo wordt een dagje naar het strand wel heel erg relaxed. Andere accessoires zijn:

 • Voetsteunen voor een passagier
 • Bagagedrager
 • Sloten

Wil je zelf ook ervaren hoe het is om te cruisen op de stoere FLS+ fatbike van Phatfour? Voel je dan welkom in de showroom van Voordeelscooters. Natuurlijk kun je jouw favoriete e-fatbike ook eenvoudig online bestellen. Voor je het weet ga je elk avontuur aan!

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl