Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Piaggio 1

De Piaggio 1 of One is een super complete elektrische scooter die je van alle gemakken en comfort voorziet. En zoals je dat van dit merk gewend bent, geniet je ook van een gestroomlijnd design, optimale veiligheid tijdens het rijden en sportieve prestaties.
Lees meer

4 Items

per pagina

4 Items

per pagina

De Piaggio 1 of One is een super complete elektrische scooter die je van alle gemakken en comfort voorziet. En zoals je dat van dit merk gewend bent, geniet je ook van een gestroomlijnd design, optimale veiligheid tijdens het rijden en sportieve prestaties. De Piaggio 1 e-scooter is leverbaar in een 25 km/h en een 45 km/h uitvoering. Daarbij heb je de keuze uit 4 aansprekende kleuren. Zoals wit, mat grijs, geel of blauw. De Piaggio 1 heeft een Lithium-Ion accu van 48V 28Ah met 1000 laadcycli en een indrukwekkende actieradius. Met de bromuitvoering kun je tot wel 55 km rijden op één accu. Met de snorscooter tot 60 km. Dat wordt ook mogelijk gemaakt door het KERS systeem van deze elektrische scooter. De Piaggio 1 laadt de accu namelijk ook op als je tijdens het rijden vertraagd. Handig dus!

Design van de Piaggio 1

Het design van de Piaggio 1 of One verklapt al dat deze elektrische scooter elegant, krachtig en stijlvol is. Dat komt voornamelijk door het herkenbare voorschild. Het dashboard is voorzien van een helder en groot LED-display met een afmeting van 5,5 inch. . Daar kun je allerlei handige informatie aflezen. Ook over de actieradius en de prestaties van de uitneembare accu. De Piaggio One e-scooter heeft een ruim opbergvak onder het comfortabele zadel met dubbele bekleding. Daar past eenvoudig een grote helm in. Het schild bij de beenruimte heeft zelfs een geïntegreerde haak én een USB-aansluiting. Een passagier meenemen? Dat doe je veilig en makkelijk door de opklapbare voetsteunen.

Onderhoudsvrije motor van 1200 watt

De Piaggio 1 is een elektrische scooter met een krachtige motor van 1200 watt. Deze is borstelloos en dus zo goed als onderhoudsvrij. Je hebt minder last van slijtage aan andere onderdelen. Mede omdat de motor van deze e-scooter geen bewegende delen bevat. Daarnaast is de 1200 watt onderhoudsvrije motor van de Piaggio One stil in gebruik.

Uitneembare Lithium-Ion accu

De Piaggio 1 elektrische scooter heeft een krachtige Li-Ion accu met een capaciteit van 48V 28Ah. Deze heeft een gewicht van slechts 10 kilo. De accu is tevens uitneembaar. Dat voorziet je van nog meer vrijheid en flexibiliteit. Je kunt de accu met 1000 laadcycli namelijk opladen waar jij dat wilt. Binnen 4 tot 6 uur is de accu van jouw brom of snor Piaggio 1 volledig opgeladen. Zo is jouw e-scooter altijd weer snel klaar voor een nieuwe reis.

Kies je voor een snor uitvoering van de Piaggio 1? Dan geniet je van een maximale actieradius van 60 km. Ook hoef je geen helm te dragen of in het bezit te zijn van een rijbewijs. De Piaggio 1 e-scooter mag door iedereen worden bestuurd. De bromuitvoering heeft een actieradius van maximaal 55 km. Je moet dan wel een helm dragen en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Natuurlijk moet je jouw elektrische scooter ook verzekeren.

De voordelen van de Piaggio 1

Naast de actieradius, een krachtige motor en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. heeft de Piaggio 1 snorscooter of bromscooter nog meer unieke voordelen zoals:

 • Uitneembare Li-Ion accu
 • Onderhoudsvrije elektromotor van 1200 watt
 • Volledige LED verlichting
 • Dubbele achtervering
 • Ergonomisch design
 • KERS functie die de accu oplaadt tijdens vertragen
 • Digitaal display met schemersensor
 • Veel opbergruimte onder de buddyseat

Naast de bovenstaande voordelen geniet je met de Piaggio 1 elektrische scooter ook van een stevige middenstandaard en 10 inch wielen. De scooter heeft een gewicht van slechts 85 kilo. Daardoor ben je flexibel en wendbaar in alle omstandigheden. Door de uitneembare Lithium-Ion accu, kun je jouw elektrische Piaggio 1 scooter opladen waar jij dat graag wilt.

Accessoires voor de Piaggio 1

De Piaggio 1 is een lekkere complete en sportieve e-scooter die van alle gemakken is voorzien. Bij Voordeelscooters hebben we ook voldoende accessoires waarmee je jouw scooter nog completer kunt maken. Zoals een scooterhoes, sloten of een helm.

 • Scooterhoes
 • Sloten
 • Helm
 • Handmoffen
 • Beenkleed

Veiligheid Piaggio 1

Goede en betrouwbare prestaties zijn belangrijk, maar dat geldt ook voor de veiligheid. De Piaggio 1 combineert het beste van alles. Je rijdt comfortabel én ook nog eens heel veilig.

 • Schijfremmen voor en achter
 • LED verlichting voor en achter
 • Digitaal display met schemersensor
 • Middenstandaard
 • 10 inch wielen

De Piaggio 1 is voorzien van accurate schijfremmen. Daardoor kun je altijd snel reageren op onverwachte situaties, maar sta je ook snel stil bij een glad wegdek. Ook de wielen van 10 inch dragen bij aan de veiligheid en de stabiliteit van deze Piaggio e-scooter. Op het grote digitale display kun je zelfs als het donker of schemer is belangrijke informatie aflezen.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl