Toggle Nav

IVA E-GO S4

Twijfelde je al een tijdje over een elektrische scooter maar hield de prijs je tegen? Hak dan nu de knoop door, want de IVA E-GO S4 is zeer scherp geprijsd! 

Lees meer

10 Items

per pagina
 1. Aanbiedingen
 2. Aanbiedingen
 3. Aanbiedingen
 4. Aanbiedingen

10 Items

per pagina

Elektrisch rijden met de IVA E-GO S4

Het grote voordeel van een elektrische scooter zit hem in de motor. Een elektrische motor is fluisterstil, milieuvriendelijk en slijt niet snel. Dat geldt zeker voor de moderne IVA E-GO S4 Bosch motor! Wegrijden en optrekken gaat verrassend snel. Daarbij heb je in de winter geen startproblemen, zoals dat bij een benzinescooter vaker voorkomt. Met de elektrische motor heb je bovendien toegang tot de milieuzones in de grotere steden. Een ander voordeel is natuurlijk dat je niet hoeft te tanken. Als je een elektrische scooter overweegt, is de eigentijdse IVA E-GO S4 zeker een e-scooter om mee te nemen in je keuze.

Voordelen van de IVA E-GO S4

De IVA E-GO S4 heeft een aantal eigenschappen die je vooral in het hogere segment tegenkomt. Met de S4 ga je eigentijds en comfortabel de weg op, maar dan voor een zachtere prijs. De voordelen van de IVA E-GO S4:

 • IVA E-GO S4 is voorzien van een uitneembare lithium-ion accu
 • Krachtige koolborstelloze Bosch motor
 • De e-scooter is standaard voorzien van keyless driving
 • Beschikt over een uitgebreid alarmsysteem
 • Zeer sterke titanium swingarm (achterbrug)
 • Beschikt over een EBS remsysteem voor extra veiligheid
 • Optie voor een koffer (in kleur) voor meer opbergruimte

De IVA E-GO staat bekend om zijn mooie afwerking: de kwaliteit is hoog en het model is eigentijds!

Krachtige IVA E-GO S4 Bosch motor

Een groot pluspunt van de IVA E-GO S4 is de moderne Bosch motor. Dit type motor is gebouwd zonder koolborstel. De zogeheten ‘koolborstelloze’ motoren vertonen nauwelijks slijtage. De IVA E-GO S4 Bosch motor heeft dus geen onderhoud nodig! Het enige dat je periodiek moet laten nakijken zijn de remmen en banden. Daarbij is de motor erg krachtig: bij de IVA E-GO S4 ervaringen zien we terug dat de scooter snel optrekt!

Uitneembare accu van hoge kwaliteit

De IVA E-GO S4 is voorzien van een lithium-ion accu. Lithium accu’s behoren tot de beste accu’s: ze zijn licht en duurzaam. Een groot voordeel is dat IVA E-GO S4 accu uitneembaar is. Je hoeft dus geen stopcontact in de buurt te hebben op ‘m op te laden! Het is daardoor ook mogelijk om de accu op te laden op bijvoorbeeld je werk. De actieradius van de IVA E-GO S4 accu is 80 kilometer. Indien je wilt kun je een tweede accu aanschaffen en de actieradius uitbreiden naar maar liefst 160 kilometer. De laadtijd van de accu is 4-6 uur.

Wat zijn de functies van de IVA E-GO S4?

Met de handige functies van de IVA E-GO S4 ben je altijd comfortabel onderweg. Zo is het ‘keyless drive system’ erg handig. Hiermee kun je je scooter van een afstand ontgrendelen en zelfs starten! Opstarten en wegrijden ging nog nooit zo snel. Eenmaal op weg lees je je snelheid, het aantal kilometers en je accupercentage af op het heldere LCD scherm. Passagier mee? Dan klap je de voetensteuntjes uit voor veiligheid en comfort. De IVA E-GO S4 beschikt over duurzame LED verlichting aan de voorzijde.

Waarom is de IVA E-GO S4 zo veilig?

Qua stevigheid en veiligheid is bij de IVA E-GO aan alles gedacht. De e-scooter beschikt standaard over:

 • Het EBS remsysteem tegen slippen en blokkeren
 • Een uitgebreid alarmsysteem (bewegingssensor en valdetectie)
 • Een zeer sterke titanium swingarm (achterbrug)

Onder het EBS remsysteem verstaan we het ‘electronic brake system’. Met dit systeem wordt de snelheid van je wielen opgemeten terwijl je remt. Zodra je wielen slippen of blokkeren, grijpt EBS in. Zo verlies je geen controle over je scooter! Daarbij zorgt de oersterke titanium swingarm voor extra stabiliteit op het wegdek. Met het ingebouwde alarm laat je de IVA E-GO S4 met een gerust hart achter. Zo’n totaalplaatje qua veiligheid vind je niet terug bij elke e-scooter!

Wat kost de IVA E-GO S4?

De IVA E-GO S4 koop je bij Voordeelscooters vanaf 1599,00 euro. Een mooie prijs, voor een e-scooter die is voorzien van alle comfort. Hou er rekening mee dat je misschien nog accessoires wilt kopen, zoals een IVA E-GO S4 koffer of een rugsteun. Het is ook mogelijk om een extra IVA E-GO S4 accu aan te schaffen. Hiermee breid je de actieradius uit naar 160 kilometer. Omdat de IVA E-GO S4 accu van hoge kwaliteit is, moet je rekening houden met een meerprijs van 800 euro. Accessoires zoals de IVA E-GO S4 oplader en een handleiding worden standaard bijgeleverd.

Welke attributen kan je kopen voor de IVA E-GO S4?

Met accessoires zoals een koffer en windscherm kun je je IVA scooter personaliseren. Hou er rekening mee dat je met een 45 km IVA E-GO S4 ook een helm nodig hebt. Je kunt de volgende toebehoren kopen voor de IVA E-GO S4:

 • IVA E-GO S4 koffer
 • helm
 • IVA E-GO S4 windscherm
 • IVA E-GO S4 rugsteun
 • zadelhoes
 • IVA E-GO S4 accu (lithium)

In welke kleuren is de IVA E-GO S4 leverbaar?

De IVA E-GO S4 is bij ons verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 • IVA E-GO S4 zwart
 • IVA E-GO S4 matzwart
 • IVA E-GO S4 rood
 • IVA E-GO S4 matgroen

Je kunt dus altijd een match vinden met jouw eigen stijl!

Wat is de levertijd van de IVA E-GO S4?

Gemiddeld gesproken moet je rekenen op een levertijd van 2 tot 5 werkdagen voor de IVA E-GO S4. De exacte levertijd hangt af van de drukte. Wij komen de scooter namelijk zelf bij je afleveren. Zo weten we zeker dat je goed voorbereid met de weg op gaat. Onze medewerker maakt de e-scooter volledig startklaar. Persoonlijke service, dus!

Kan ik een kenteken aanschaffen voor de IVA E-GO S4?

Net als voor benzinescooters, heb je voor de IVA E-GO S4 een kenteken nodig. De scooter moet op jouw naam staan voor je ermee gaat rijden. Een kenteken aanvragen doe je bij het RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Dit kun je online doen. Na de aanvraag duurt het 2 à 3 werkdagen voor je je kenteken ontvangt. Voor een 45 km e-scooter ontvang je een geel kenteken met zwarte letters en voor een 25 km e-scooter een blauw kenteken met witte letters.

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl