Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Accessoires

Wil je je scooter personaliseren? Of ben je op zoek naar een zadelhoes of scooterhoes? Bij Voordeelscooters kan je terecht voor allerlei verschillende scooter accessoires. Met een ruime collectie aan accessoires maak jij je scooter helemaal af!

Lees meer

Artikelen 1-24 van 767

Page
per pagina

Artikelen 1-24 van 767

Page
per pagina

Retro scooter accessoires

Je nieuwe scooter staat te shinen, maar toch mis je nog iets. Een koffer, een mooie voorspatbordbeugel en een windscherm maken je scooter helemaal af. Met de verschillende retro accessoires in onze webshop kan jij je scooter echt persoonlijk maken. Zo is je scooter niet hetzelfde als die van anderen, maar is jouw scooter echt uniek. Met de verschillende accessoires kan je je rijcomfort verhogen, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De accessoires van Voordeelscooters bieden een perfecte combinatie!

Scooter accessoires voor Vespa, Piaggio en Senzo

Naast universele accessoires bieden we ook verschillende accessoires die specifiek geschikt zijn voor verschillende modellen van Vespa, Piaggio en Senzo. Zo vind je in onze webshop duozadels die specifiek voor de Senzo RivaLux zijn ontworpen en hebben we alarmen die speciaal geschikt zijn voor de Vespa Primavera. Door middel van de filter aan de zijkant kan je de accessoires makkelijk filteren op merk en model, zodat je niet eindeloos hoeft te scrollen.

Scootersloten: onmisbaar voor elke scooter

De scooters in het assortiment van Voordeelscooters zijn stuk voor stuk mooie scooters. Dat vinden niet alleen wij, maar ook dieven denken daar zo over. Wil jij dieven nou op een afstand houden? Dan is een scooterslot echt onmisbaar. Wij verkopen ART4 en ART4 sloten. Dit zijn sloten die door Stichting ART zijn goedgekeurd. Als je een scooter verzekering afsluit, zal je ook gewezen worden op de ART3 of ART4 sloten, omdat deze het meest betrouwbaar zijn. Zo kan je jouw scooter met een gerust hart op slot zetten.

Scooter accessoires voordelig online bestellen

In onze webshop vind je meer dan 140+ accessoires om jouw scooter mee af te maken. Omdat jij natuurlijk zo snel mogelijk op je stralende scooter met windscherm, koffer of beugels wil rijden, doen wij ons uiterste best om jouw bestelde accessoires zo snel mogelijk bij jou thuis te laten bezorgen. En bestel je je scooter en accessoires tegelijk? Dan kunnen wij deze accessoires natuurlijk ook voor je plaatsen, zodat je gelijk met je mooie scooter kan touren na de levering.

Wil je jouw accessoires niet in een keer bestellen, maar liever in termijnen betalen? Ook dat kan. Via SprayPay kan je het aankoopbedrag van je gewenste accessoires invoeren. Zo zie je gelijk wat je maandelijkse kosten zijn. Zo betaal je elke maand een klein bedrag, maar kan je nu al genieten van een mooie scooter inclusief retro sierdelen.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl