Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Service

werkplaats
Reparatie aan jouw scooter nodig?

Is jouw scooter beschadigd en dient hij gerepareerd te worden? Of is hij aan onderhoud toe? Of het nu gaat om een garantiekwestie, een onderhoudsbeurt, een schadereparatie of de reparatie van een technisch mankement: onze monteurs staan voor je klaar.Jouw serviceaanvraag

Op deze pagina dien jij eenvoudig een serviceaanvraag voor jouw scooter in. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We bespreken tevens vooraf een prijsindicatie. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Scooterreparatie aan huis

Op het moment dat jij ons nodig hebt, staan wij voor je klaar. Of dit nu bij je thuis, op je werk of in onze werkplaats is. Want wij vinden dat je bij de aanschaf van een scooter niet hoeft te kiezen tussen service en prijs. Met onze mobiele werkplaats kunnen we op locatie bijna alles aan jouw scooter repareren. Lukt dat niet? Dan ben je ook altijd welkom in één van onze servicepunten.

All in

Kunnen we jouw scooter niet aan huis repareren? Dan halen we hem op en voeren we de reparatie uit in onze werkplaats in Dordrecht. Uiteraard bezorgen wij hem weer netjes bij je terug. In de tussentijd behoort een leenscooter tot de mogelijkheden.

Service voor iedereen

Voordeelscooters is er voor iedereen. Zo ook onze service. We zijn gespecialiseerd in onderhoud, reparaties en schadeherstel van alle merken. Of je je scooter nu wel, of niet bij ons hebt gekocht.

Snel & betrouwbaar

Wij garanderen je dat jij zo snel mogelijk weer de weg op kunt. Doordat we korte lijntjes hebben met verschillende fabrikanten, leveren we nieuwe onderdelen snel uit voorraad. Onze gecertificeerde monteurs repareren jouw scooter met veel passie en kennis. We werken hard om onderhoudsbeurten en reparaties zo snel mogelijk uit te voeren.

Scooterreparatie nodig?

Heeft je scooter een technisch mankement? Vraag een reparatie aan. Onze vakkundige monteurs staan voor je klaar. In de meeste gevallen repareren we jouw scooter zelfs aan huis.

Onderhoud aan jouw scooter

Heeft jouw scooter een grote of kleine onderhoudsbeurt nodig? Dan ben je ook welkom! Breng jouw scooter langs of laat hem door ons ophalen. Natuurlijk kunnen we de onderhoudsbeurt ook verrichten aan huis of bij je werk.

Schadeherstel voor jouw scooter

Heb je een ongeluk gehad en is jouw scooter hierbij beschadigd? We helpen je graag. Afhankelijk van de ernst van de beschadiging, repareren wij je scooter aan huis óf nemen we hem mee naar Dordrecht.

Reparatie binnen de garantieperiode?

Wij verzekeren je dat je jarenlang zonder problemen kunt genieten van je scooter. Gaat er binnen de garantietermijn tóch iets kapot? Of werkt er iets niet naar behoren? Dan komen we graag naar je toe om het probleem te verhelpen.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl