Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Aanbiedingen

Een scooter goedkoop bestellen? Bekijk alle scooter aanbiedingen bij Voordeelscooters.nl, waar u scooters van bekende topmerken als IVA en Senzo tegen een lagere prijs kunt bestellen.

Lees meer
SUPER DEALS | Profiteer tot van korting tot 40%!

Artikelen 1-24 van 53

Page
per pagina

Artikelen 1-24 van 53

Page
per pagina

Scooter aanbiedingen

Een scooter is een perfect vervoersmiddel om eenvoudig en toch stijlvol van A naar B te reizen. Wie wil dat nou niet?! Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om een scooter voor het volle pond te betalen, hebben we speciaal voor u mooie aanbiedingen. Elke periode bieden we mooie aanbiedingen van bekende scootermerken zoals IVA en Senzo. Zo is het kopen van een mooie scooter voor veel meer mensen mogelijk. 

Goedkope scooters bij Voordeelscooters

De scooters zijn mooi afgeprijsd. Zo bestelt u een bijna nieuwe IVA scooter voor een voordelige prijs. Een nieuwe scooter bestellen was nog nooit zo leuk! Maar let wel op, de aanbiedingen zijn slechts voor bepaalde tijd geldig en OP = OP. Sla dus snel uw slag, want deze aanbiedingen kunt u niet voorbij laten gaan. Wees echter niet gevreesd, elke periode biedt Voordeelscooters weer mooie aanbiedingen aan. Bent u dus niet in de mogelijkheid om deze maand een nieuwe scooter te bestellen? De volgende maand staan weer mooie aanbiedingen voor u klaar! 

Scooter goedkoop bestellen

U vraagt uzelf natuurlijk af: "Krijg ik nog steeds de service die ik gewend ben van Voordeelscooters?". Wees gerust, want ook bij het bestellen van een scooter die tussen onze aanbiedingen staat geniet u van optimale service. In overleg leveren wij uw scooter bij het door u gewenste adres af of u kunt de scooter ophalen bij onze winkel. En mankeert er wat aan de scooter? Dan staan wij klaar met onze mobiele werkplaats, zodat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt. Een goedkope scooter bestellen en nog steeds uitmuntende service ontvangen? Bij Voordeelscooters is het mogelijk! 

Scooter leasen

Is het voor u niet mogelijk om in één keer een scooter te betalen, maar wilt u wel genieten van alle voordelen die een scooter u kan bieden? Dan is scooter leasen een geschikte optie voor u. Hierbij betaalt u uw nieuwe scooter in termijnen van 36, 48, 60 of 72 maanden af. U betaalt elke maand een klein bedrag, terwijl u al kunt genieten van alle voordelen van uw scooter. En wilt u tussentijds boetevrij aflossen? Ook dat is mogelijk. Vul het scooter lease formulier in op onze website om te zien wat de maandelijkse kosten zijn. 

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl