Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

IVA E-GO S3 Special

De elektrisch aangedreven IVA E-GO S3 Special kenmerkt zich door ronde lijnen, een vleugje retro en veel luxe! Denk bijvoorbeeld aan de Keyless Driving functie en het ingebouwde alarmsysteem. Uniek is ook zijn ultra krachtige motor: met de Bosch motor van 2000 watt bereik je binnen een paar seconden de maximum snelheid. Onderweg beschermt het EBS remsysteem tegen slippen en blokkeren van je wielen. Standaard uitgerust met een windscherm, luxe zadel en valbeugels is de IVA E-GO S3 Special een hippe verschijning.

Lees meer

3 Items

per pagina

3 Items

per pagina

 

Design van de IVA E-GO S3 Special

Het design van de IVA E-GO S3 Special is speels en retro. Het luxe zadel, de valbeugels en het windscherm zijn de details die de look van deze e-scooter helemaal compleet maken. De oersterke titanium swingarm zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit. Wil je meer opbergruimte? Dan kun je kiezen om een koffer te plaatsen op de IVA E-GO S3 Special. Met een ledig gewicht van 64 kilo is deze e-scooter een lichtgewicht. Dit maakt hem ideaal om te manoeuvreren in het woon-werk verkeer. Deze e-scooter is verkrijgbaar in een 25 km en 45 km uitvoering.

Krachtige Bosch motor van 2000 watt

Een elektromotor is erg stil, maar daarom niet minder krachtig. Wie een ritje maakt op de IVA E-GO S3 Special ervaart al snel de kracht van de Bosch motor. Met 2000 watt bereik je jouw maximale snelheid voordat je met je ogen kan knipperen. De motor is gebouwd volgens de koolborstelloze technologie. In een koolborstelloze motor ontstaat er geen wrijving tussen de onderdelen, waardoor de motor nauwelijks slijt. De motor van de IVA E-GO S3 Special heeft dus geen onderhoud nodig. Dat scheelt in de kosten! Bovendien zorgt de stille motor voor de nodige rust tijdens recreatieve ritjes.

Uitneembare accu met een grote actieradius

De accu van de IVA E-GO S3 Special is een lithium-ion accu. Lithium accu’s gaan lang mee en laden relatief snel op. Een ander voordeel van deze accu is dat je hem ook uit kunt nemen. Je laadt hem dus makkelijk op bij iemand thuis, of op je werk. Wél zo flexibel! De actieradius van de IVA E-GO S3 Special is 80 km bij de 25 km uitvoering. Bij een 45 km uitvoering is de actieradius ongeveer 60 km.

Actieradius uitbreiden met een tweede accu

Wil je een grotere actieradius? Kies dan bij aankoop voor het accupakket met een tweede accu. Hiermee verdubbel je je actieradius. Dit is ideaal als je vaak lange ritten maakt! Met een tweede accu heeft de IVA E-GO S3 Special een actieradius van 160 km bij het 25 km model, en een actieradius van 120 km bij het 45 km model.

Wat zijn de voordelen van de IVA E-GO S3 Special?

De IVA E-GO S3 Special heeft alle uitstraling en comfort van een scooter uit het hogere segment. De prijs is daarentegen een stuk betaalbaarder. Dit zijn de voordelen van de IVA E-GO S3 Special:

 • Onderhoudsvrije, krachtige motor van 2000 watt
 • Uitneembare lithium accu
 • Standaard uitgerust met accessoires zoals een windscherm en luxe zadel
 • Ingebouwd alarmsysteem
 • Beschikt over het EBS remsysteem tegen slippen en blokkeren
 • Starten op een afstand met Keyless Driving
 • Zeer stevig gebouwd met de aluminium-titanium achterbrug

De IVA E-GO S3 Special is erg geschikt voor woon-werk verkeer en recreatief gebruik. Hij is snel, wendbaar en stijlvol!

Welke attributen kun je kopen voor jouw IVA E-GO S3 Special?

Met de onderdelen en accessoires bij Voordeelscooters zorg je dat jouw IVA E-GO S3 Special helemaal naar wens is. Bij dit Special model zijn er een paar accessoires al inbegrepen bij aankoop. De IVA E-GO S3 Special beschikt namelijk standaard over een windscherm, valbeugelset en luxe zadel. Verder vind je bij ons vind je de volgende attributen voor de IVA E-GO S3 Special:

Wat maakt de IVA E-GO S3 Special zo veilig?

Qua veiligheid is er bij IVA E-GO S3 Special aan alles gedacht. Hij beschikt over:

 • Het EBS remsysteem tegen blokkeren en slippen van de wielen
 • LED verlichting en helder LCD dashboard
 • Een ingebouwd alarmsysteem
 • Voetensteuntjes voor een passagier

Tot slot beschermen de valbeugels van de IVA E-GO S3 Special hem tegen beschadigingen wanneer hij valt.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl