Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Brommer kopen

Wilt u een brommer kopen? Het kan lastig zijn om precies die brommer te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. Bij Voordeelscooters koopt u een brommer van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij bieden enkel brommers en scooters van topmerken als Vespa, Piaggio en Senzo. Wilt u een brommer kopen? Het kan lastig zijn om precies die brommer te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. Bij Voordeelscooters koopt u een brommer van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij bieden enkel brommers en snorscooters van topmerken als Vespa, Piaggio en Senzo.

Lees meer

Artikelen 1-24 van 69

Page
per pagina

Artikelen 1-24 van 69

Page
per pagina

Brommer

Heb je al de keuze hebt gemaakt of je een bromfiets gaat kopen of toch een snorfiets? Kortom dus met helm (45km p/u) of zonder helm (25km p/u)? Bijna alle merken en modellen die je in onze scooterwinkel vindt zijn te verkrijgen in zowel snor- als bromfiets uitvoering. Zo kun je toch het model rijden welke jij het mooist vindt. Maar wij raden je toch aan om voor de bromvariant te gaan.

Wilt u een brommer kopen?

Een brommer – of anders gezegd: bromscooter - is een goed alternatief voor het kopen van een snorscooter en goed nieuws; ook hiervoor bent u bij Voordeelscooters.nl aan het goede adres! En ook voor al onze brommers geldt: wij garanderen u altijd de laagste prijs. De filosofie van Voordeelscooters.nl is namelijk gebaseerd op het aanbieden van kwaliteitsscooters tegen betaalbare prijzen. En dat is natuurlijk ideaal voor u; want een brommer is een ideaal vervoermiddel om gemakkelijk van A naar B te komen in de stedelijke gebieden. Ze rijden zuinig, comfortabel en over files of parkeerproblemen hoef je je ook zeker niet druk te maken.

Het verschil tussen een snorscooter-en bromscooter

Waarom een brommer kopen als er ook een snorscooter te koop is? Laten we allereerst duidelijk maken dat een scooter als algemene benaming gebruikt wordt voor de motor-, brom-, en snorfiets en deze te klasseren zijn op basis van hun motorvariant.

Een snorscooter en brommer lijken op het oog hetzelfde, maar er zijn natuurlijk enkele verschillen waarin je de beide scooters kunt onderscheiden. Zodra je naar de kentekenplaten kijkt valt al direct de blauwe (snor) en gele kleur (brom) op. Dit geeft ook gelijk aan dat de snorscooter met het blauwe kenteken maximaal 25 km per uur mag rijden en de bromscooter met de gele kentekenplaat maximaal 45 km per uur mag rijden.

De voordelen van een brommer

Een brommer biedt u vele voordelen. En laten we er direct niet omheen draaien: met de brommer ga je natuurlijk lekker hard en voel je de adrenaline wanneer je binnen de bebouwde kom tussen het verkeer rijdt met de helm op. Woon je in een grote stad of dorp en rijd je relatief grote stukken? Dan brengt een brommer op snelle wijze van A naar B, waar je dan ook nog eens kan parkeren waar je wilt. Het biedt ook een uitstekend alternatief voor een - vaak duurdere – auto.

Snorscooters nergens goedkoper

Enthousiast geraakt over bromscooters? Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij verkopen jaarlijks ongeveer evenveel bromscooters als snorscooters. Ze zijn nu eenmaal super praktisch en betrouwbaar! Qua prijs zit er tussen de twee typen scooters ook nauwelijks verschil. En bij Voordeelscooters garanderen wij u sowieso al de laagste prijs. U vindt (brom)scooters nergens goedkoper.

Daar hebben wij drie simpele verklaringen voor:

  • Tijdens het inkoopproces onderhandelen wij slim met onze vaste leveranciers;
  • Wij maken geen gebruik van tussenpersonen maar kopen rechtstreeks scooters uit de fabriek. Dat maakt dat er geen geld er ‘verdampt’;
  • Wij werken met een lager winstmarge dan onze concurrenten.

Een lager winstmarge? Daar gelooft u natuurlijk helemaal niets van. Toch is het zo. En dat doen wij omdat wij denken dat dit ons geen geld kost, maar juist oplevert. Want we geven het maar gewoon eerlijk toe: ook wij willen graag winst maken. En doordat we onze marges laag houden merken we dat meer consumenten hiervan willen profiteren. Hierdoor creëren we een groot klantenbestand en is het voor ons ook in bedrijfskundig opzicht prima mogelijk om onze prijzen laag te houden. Fijn voor ons en voor uw portemonnee!

Hoge klanttevredenheid vanwege uitstekende service

Wij kunnen natuurlijk heel erg hard roepen dat wij de goedkoopste, beste en leukste aanbieder van voordelige (snor)scooters zijn. Maar uiteindelijk bent u zelf degene die dat mag beoordelen. Wel kunnen wij u alvast vertellen dat onze huidige klanten ons beoordelen met een 8+, en daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Die 8+ hebben wij onder andere te danken aan onze uitstekende service. Zo krijgt u bij ons 3 jaar garantie op uw scooter. Dat houdt in dat u garantie krijgt op het frame, de motor en de elektrische onderdelen van uw splinternieuwe (snor)scooter. We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht er toch iets stuk gaan aan uw scooter, dan staan onze goed opgeleide monteurs voor u klaar. En heeft u vragen, bijvoorbeeld over het afsluiten van een scooterverzekering? Ook dan geven onze medewerkers uw graag advies. Voordeelscooters doet namelijk graag net even dat beetje meer voor u!

Retroscooter bij Voordeelscooters

Schaft u een retroscooter aan bij Voordeelscooters dan profiteert u van een lage prijs, maar dat is natuurlijk niet het enige. De scooters die wij leveren staan bekend om hun hoge kwaliteit en vanzelfsprekend krijgt u te maken met onze zeer goede klantenservice. Zo bezorgen wij uw bestelling desgewenst op elk adres in Nederland, en onze garantietermijnen zijn zeer ruim. Dit laatste wordt gegarandeerd doordat wij aangesloten zijn bij Thuiswinkel waarborg en ook zijn wij erkend door de RDW. Overigens is dat niet de belangrijkste reden dat wij goede service bieden, wij vinden het gewoon prettig om onze klanten tevreden te houden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het feit dat wij zijn aangesloten bij de eerdergenoemde organisaties u een extra basis geeft om vertrouwen in onze handelswijze te hebben.

Bestelmogelijkheden bij Voordeelscooters.nl

Een snorscooter kopen kan tegenwoordig vanuit uw luie computerstoel. En Voordeelscooters maakt dat wel heel erg aantrekkelijk voor u. In onze gebruiksvriendelijke webshop kiest u een snorscooter die op uw wensen aansluit. Wanneer u deze gaat afrekenen krijgt u zelf de vrijheid een voor de betaalmethoden iDEAL, PayPal of een overboeking te kiezen. Na het afronden van de bestelling sturen we een bezorgdatum en tijd. Als u liever heeft dat de scooter op een andere dag/tijd bezorgd wordt, kunt u dat aangeven bij de afronding van uw bestelling of ons later even contacteren. Voor het bezorgen van uw snorscooter rekenen wij een helder, vast tarief. Geen verassingen met Voordeelscooters!

Kom langs in onze showroom!

Online bestellen is natuurlijk gemakkelijk en helemaal van deze tijd. Maar wij begrijpen ook heel erg goed dat u een weloverwogen keuze wilt maken wanneer u een snorscooter koopt. Meerdere scooters bekijken, een proefritje maken en advies van een scooterspecialist zijn daarom geen overbodige luxe. Het kan allemaal bij Voordeelscooters. In Rotterdam hebben wij namelijk een showroom met meer dan 300 scootermodellen op voorraad. Een scooterwalhalla voor de liefhebber! Kom gerust eens langs en aanschouw ons trots!

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl