Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Phatfour FLB+

De Phatfour FLB+ voldoet aan alle EU normen. Deze elektrische fatbike is voorzien van ontzettend veel extra’s en innovatieve snufjes. Zoals een nieuw elektronisch systeem met 9 ondersteuningsstanden, een verstelbaar stuur én een hydraulisch gedempte voorvork.
Lees meer

1 Item

per pagina
Filteren

1 Item

per pagina

 

Phatfour FLB+

De Phatfour FLB+ voldoet aan alle EU normen. Deze elektrische fatbike is voorzien van ontzettend veel extra’s en innovatieve snufjes. Zoals een nieuw elektronisch systeem met 9 ondersteuningsstanden, een verstelbaar stuur én een hydraulisch gedempte voorvork.

Design van de Phatfour FLB+

De FLB+ fatbike van Phatfour heeft een opvallend en strak design. Het frame is niet alleen heel robuust en stevig, maar ook comfortabel. Mede omdat je een rechte zithouding kunt aannemen tijdens het rijden. Het langwerpige zadel en de flinke 20 inch wielen voorzien je tijdens elke rit van een ongelooflijk comfort en een goede balans. Waarheen je ook gaat.

De Phatfour FLB+ elektrische fatbike heeft een opbergruimte onder het zadel en is tevens geschikt voor diverse accessoires. Door de volledige LED verlichting, de hydraulische voor- en achterremmen én de krachtige motor, begin je altijd zelfverzekerd en veilig aan je reis. De FLB+ heeft een 250 watt Bafang motor en een 470 watt lithium-ion accu met 1000 laadcycli.

250Wh Bafang achterwielmotor

De FLB+ e-fatbike van Phatfour heeft een Bafang achterwielmotor van maar liefst 250 watt. In combinatie met de stevige wielen en banden, trotseer je moeiteloos elk terrein. Door het vernieuwde elektronische systeem, blijf je makkelijker op snelheid en kun je sneller optrekken. Bijvoorbeeld bij het stoplicht of na een stop. Daarnaast kun je gebruikmaken van maar liefst 9 comfortabele ondersteuningsstanden en een topsnelheid van 25 km/h.

470 of 630 Wh Lithium-Ion accu

De Phatfour FLB+ laat je voelen wat vrijheid is. Dat komt mede door de lithium-ion accu met 1000 laadcycli. De uitneembare accu stelt je in staat om jouw elektrische fatbike op te laden waar jij dat wilt. Je bent op deze manier dus altijd klaar voor vertrek. De FLB+ fatbike wordt standaard geleverd met een 470 watt accu. Deze batterij heeft een actieradius tot 45 km.

Wil je nog meer vrijheid ervaren? Dan kun je ook kiezen voor een 630 watt accu. Met deze lithium-ion accu kun je tot wel 65 kilometer lang rijden zonder opladen. De accu weegt slechts 6 kilo en is uitneembaar. Binnen 4 uur ben je weer helemaal klaar om te gaan.

Veilig cruisen met de FLB+ Phatfour fatbike

Deze fatbike van Phatfour voldoet aan alle normen die door de Europese Unie zijn gesteld. Dat betekent dat je dus altijd veilig op stap gaat. De e-fatbike heeft volledige LED-verlichting, 20 inch wielen en banden met veel profiel én hydraulische voor- en achterremmen.

De voordelen van FLB+

Als je kiest voor deze elektrische fatbike van Phatfour, kies je ook voor ontzettend veel voordelen. Zoals de keuze tussen een 470 of 630 watt accu, een verstelbaar stuur en een hydraulisch geveerde voorvork. Ook de 9 ondersteuningsstanden zijn een echt voordeel.

 • Bafang achterwielmotor van 250 watt
 • Uitneembare lithium-ion accu van 470Wh of 630Wh
 • Topsnelheid van 25 km/h
 • 9 ondersteuningsstanden
 • 7 versnellingen
 • Makkelijk afleesbaar display
 • Volledige LED verlichting
 • Verstelbaar stuur
 • Hydraulisch gedempte voorvork
 • Hydraulische voor- en achterremmen
 • Comfortabel zadel voor 2 personen
 • 20 inch wielen

Accessoires voor de Phatfour FLB+

Je kunt alleen genieten van de FLB+ fatbike van Phatfour, maar ook met z’n tweeën. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de diverse accessoires. Wil je bagage of een tas meenemen? Dat doe je veilig met een voordrager. Andere bijpassende accessoires zijn:

 • Voetsteuntjes
 • Bagagedrager voorzijde
 • Sloten

Voordeelscooters heeft jouw FLB+ fatbike van Phatfour op voorraad. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor een testrit. Liever online bestellen? Ook dat is mogelijk. Jouw elektrische fatbike wordt zo snel mogelijk én rijklaar bij je thuis afgeleverd.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl