Toggle Nav

Retourneren

Wilt u uw bestelling om welke reden dan ook terugsturen?

U heeft in het geval van een scooter een bedenktijd van 30 dagen na ontvangst en in het geval van een ander artikel een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst. Binnen deze termijn kunt u u aangeven dat u de producten wenst te retourneren.

Bekijk hieronder de voorwaarden voor het retourneren of ruilen.

  • Als u uw artikel wilt retourneren, vragen wij u om dit eerst aan ons te laten weten door onderstaand formulier in te vullen of door ons het modelformulier voor herroeping ingevuld te sturen. U kunt ook zonder voorafgaande aanmelding binnen 14 dagen (30 dagen bij scooters) na ontvangst de producten retourneren, als u daarbij maar een verklaring voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. Dat kunt u doen binnen de gestelde bedenktijd.
  • Het is belangrijk dat het product in voor zover als mogelijk ongebruikte staat is als u dit retourneert. Retourneren kan tot 14 dagen (of bij scooters 30 dagen) na bovengenoemde aanmelding.*
  • Wij vragen u tevens om een retour aanvraag die u per e-mail hebt ontvangen, bij uw scooter of artikel te voegen. Zo weten we dat het uw retourzending is en kunnen we deze zo snel mogelijk afhandelen.

Ook voor de door ons aangeboden diensten (zoals onderhoud, reparatie en schadeherstel) geldt dat u het recht heeft om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht. Bovenstaande informatie over terugbetaling is ook van toepassing op het herroepen van diensten. Het herroepingsrecht is niet van toepassing wanneer de dienst met uw toestemming volledig wordt uitgevoerd binnen de bedenktijd van 14 dagen en u daarmee afziet van uw herroepingsrecht.

Extra voorwaarden voor het retourneren of ruilen van een scooter.

*Als er op de scooter is gereden, en dat is meer dan noodzakelijk geweest om het product en de werking te beoordelen, dan kunnen wij deze niet meer voor de nieuwprijs verkopen. In dat geval kan het zijn dat u niet het volledige aankoopbedrag terug ontvangt en wij de waardevermindering inhouden.  De waardevermindering is afhankelijk van het aantal gereden kilometers. De waardevermindering gaat in bij een kilomterstand van 10 km en rekenen wij €0,50 per gereden kilometer.

Wilt u de scooter retourneren terwijl de scooter op naam is gezet dan rekenen we €99 bovenop de eventuele waardevermindering. 

Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij verzoeken u ook de bevestiging van de retour aanvraag mee te sturen met de producten.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening en bedragen €39 voor een scooter en voor alle overige artikelen (helmen, accessoires en onderdelen) €7.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht en bij het aangaan van de overeenkomst een financieringsovereenkomst met ons hebt gesloten, dan wordt deze financieringsovereenkomst automatisch ook ontbonden. U hoeft hier niets voor te betalen.

Retouradres:
Voordeelscooters.nl
Einsteinstraat 17
3316 GG Dordrecht

Op welke manieren kan ik een artikel retourneren of ruilen?
  • U kunt het artikel zelf terugbrengen naar onze vestiging te Dordrecht (Einsteinstraat 17, 3316 GG Dordrecht).
  • U kunt het artikel per post terugsturen (n.v.t. bij een scooter). Hiervoor kunt u onderstaand formulier invullen. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening.
  • U kunt een scooter aanmelden om op te laten halen of om te wisselen door ons via onderstaand formulier.
  • U kunt een artikel aanmelden door het modelformulier herroeping ingevuld te mailen naar info@voordeelscooters.nl.Mail ons
Copyright © 2018 Voordeelscooters.nl