Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Verzekering

Voordeelscooters.nl verzekering
Voordat je gaat rijden moet je scooter verzekerd zijn.
Voordat je op je nieuwe scooter mag gaan rijden, moet hij verzekerd zijn. Bij Voordeelscooters.nl regelen we dit graag voor je. Wij zijn adviseur en tussenpersoon van ANWB verzekeringen. Je kunt jouw scooterverzekering bij ons in de winkel afsluiten, of – als je online koopt – bij de bezorging van je nieuwe scooter.

Met de ANWB scooterverzekering verzeker jij jouw bromfiets, scooter of snorfiets voor een aantrekkelijke, lage premie.

Zo sluit je een verzekering af bij Voordeelscooters.nl
  • Bij het ophalen van jouw scooter in onze winkels
  • Telefonisch na de bezorging van je scooterStandaard dekkingen
Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Deze WA-dekking omvat schade die jij een ander toebrengt tot € 2.500.000,– voor materiële schade en € 6.000.000,– voor letselschade per schadegebeurtenis.

Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €0.

WA + Diefstal

Deze dekking biedt daarnaast dekking voor schade als gevolg van joyriding, diefstal van je bromfiets of schade door pogingen daartoe. Ook schade door brand en storm is gedekt.

Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €125.

WA + Aanrijding

De standaard WA-dekking, plus dekking voor schade aan eigen bromfiets na een aanrijding door jouw schuld, beschadiging en vandalisme.

Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €125.
All-risk (WA + Diestal + Aanrijding)

Dit is een ‘volledig casco’-verzekering die dekking biedt voor schade aan anderen, maar ook bijna alle schade aan jouw eigen bromfiets is hiermee verzekerd.

Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €125.

Aanvullende dekkingen
Aanschafwaardegarantie

Heb je gekozen voor de ANWB Scooterverzekering met WA + Diefstal en/of Aanrijding? Dan krijg je – als je de eerste eigenaar bent – de aanschafwaarde van jouw scooter terug, als deze binnen 1 jaar na de aankoopdatum wordt gestolen of total loss raakt. Met de 3 jaar aanschafwaardegarantie kun je deze periode verlengen tot 3 jaar. 


Zekerheid voor opzittenden

Een ongeval met je scooter kan ingrijpende gevolgen hebben. Als je – aanvullend – kiest voor de dekking Ongevallen voor Opzittenden, keert ANWB vergoedingen uit aan jou of aan je nabestaanden. Denk bijvoorbeeld aan compensatie van kosten voor medische behandeling die niet wordt vergoed door je zorgverzekering, een vergoeding voor verlies van inkomen of kosten van aanpassingen bij invaliditeit. Bij overlijden ontvangen jouw nabestaanden € 3.000,-. Tot een bedrag van € 750,- wordt schade aan kleding, helm en bagage vergoed. Wij vergoeden de werkelijk geleden schade tot maximaal € 100.000,-.

Pechhulp bromfiets

Met Wegenwacht Pechhulp Bromfiets heb je 24/7 recht op pechhulp, als je strandt met je bromfiets óf je fiets. Het maakt dus niet uit of je met de scooter naar je werk gaat en dan 's avonds met je racefiets gaat toeren. Als er iets gebeurt, helpt ANWB je weer de weg op.

Verhaal rechtsbijstand

Na een ongeluk helpt de ANWB jou met het verhalen van de schade bij degene die het ongeluk veroorzaakt heeft. Zowel materiële schade - schade aan kleding en bagage van bestuurder en passagier – als letselschade zijn verzekerd binnen dit aanvullende pakket.

Bekijk onze scooters

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl