Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Annuleren

Hoe werk annuleren bij Voordeelscooters?

Als het product nog niet is verstuurd, kunnen wij de bestelling voor je aanpassen. Als de bestelling wel al is verstuurd, kunt u het product retourneren. Indien gewenst kunnen wij hiervoor een retourlabel versturen. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen.

Kan ik mijn scooter bestelling annuleren?

Annuleren ongebruikt product Heb je een scooter besteld, maar is de scooter bij levering toch niet wat je ervan had verwacht? Indien de scooter nog niet is gebruikt en te naam gesteld, dan is het mogelijk de bestelling kosteloos te annuleren.

Retourneren van een gebruikte scooter

Wil je een scooter retourneren die al wel is gebruikt of te naam gesteld? Neem contact op met de klantenservice van voordeelscooters om een afspraak te maken. Na inspectie doen we een bod voor de gebruikte scooter. Je kunt dan zelf bepalen of je de scooter voor dat bod wilt retourneren. Gezien het een product op maat betreft zijn hier anderen voorwaarden aan verbonden. Heb je ervoor gekozen de scooter thuis te laten leveren, dan worden de verzendkosten van € 39,- in rekening gebracht.
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl