Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Ervaringen bij Voordeelscooters.nl

Klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.

Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Voordeelscooters.nl te delen op het onafhankelijk klantbeoordelingen platform Trustpilot. Want wie kan onze scooters beter beoordelen dan haar eigen klanten? Iedere dag werken hard we aan het verbeteren van onze scooters en service. En dat werpt zijn vruchten af! Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een 8+. Benieuwd hoe onze klanten Voordeelscooters.nl ervaren?

Lees hier het reviewbeleid van Truspilot.

Lees enkele vragen en antwoorden over onze reviews.

- Wie kan een review achterlaten? Zijn dit alleen klanten die een product hebben gekocht? Of kan iedereen een review achterlaten? Iedereen kan een review achterlaten over onze service dus ook mensen die geen aankoop hebben gedaan.

- Hoe wordt de echtheid gegarandeerd? We kunnen niet in alle gevallen de echtheid controleren omdat ook mensen die geen aankoop hebben gedaan een review kunnen achterlaten.

- Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst op uw website? Er worden ook negatieve reviews geplaatst.

- Worden er betaalde reviews op uw website geplaatst? Er worden GEEN betaalde reviews geplaatst.

- Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op uw website om een review te controleren? Onze reviews worden niet gecontroleerd en ze worden direct geplaatst. Het Trustpilot platform gebruikt een filter om verkeerd taalgebruik eruit te filteren.

- In welke gevallen wordt een review niet geplaatst? Als er grof taalgebruik in een review staat.

Lees onze reviews
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl