Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Een fatbike leasen bij Voordeelscooters.nl

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets, dan is de keuze tegenwoordig enorm. Er zijn veel verschillende soorten fietsen, zoals elektrische fietsen en Fatbikes. Een elektrische fiets is een fiets met een krachtige elektromotor die ondersteuning geeft tijdens het trappen. Een Fatbike heeft dikkere en bredere banden dan een gewone fiets en heeft vaak ook een krachtige motor. Bij Voordeelscooters.nl kun je nu ook een elektrische Fatbike leasen. In deze blog gaan we in op wat een Fatbike is, hoe deze is ontstaan en wat de voordelen zijn van het leasen van een Fatbike bij Voordeelscooters.nl.

Wat is een Fatbike?

Ja, wat is een Fatbike nu precies? Een Fatbike is een fiets met brede banden, die een stuk dikker zijn dan de banden van een normale fiets. Hierdoor kan de fiets gemakkelijker over zand, sneeuw en modder rijden. De bredere banden zorgen voor meer stabiliteit en grip, waardoor je gemakkelijker door ruw terrein kunt rijden. Daarnaast heeft een Fatbike vaak een krachtige motor die het fietsen nog gemakkelijker maakt.

Hoe is de Fatbike ontstaan?

De Fatbike is ontstaan in de Verenigde Staten, waar mountainbikers op zoek waren naar een manier om ook in de winter te kunnen mountainbiken. De oplossing was een fiets met bredere banden, waardoor ze ook door sneeuw konden rijden. Inmiddels is de Fatbike ook populair geworden onder andere fietsers, omdat deze fietsen ook zeer geschikt zijn voor rijden op zand en modder.

Spreidt de kosten door een Fatbike te leasen

Een Fatbike leasen kan een slimme optie zijn voor mensen die graag een nieuwe fiets willen aanschaffen, maar geen groot aankoopbedrag willen betalen. Bij Voordeelscooters.nl is het mogelijk om een Fatbike te leasen voor een vast bedrag per maand. Hierdoor spreidt u de kosten en heeft u geen last van onverwachte kosten.

E-bike leasen bij Voordeelscooters.nl

Bij Voordeelscooters.nl kun je niet alleen terecht voor een elektrische Fatbike, maar ook voor andere elektrische fietsen en scooter leasen. Door een e-bike te leasen bij Voordeelscooters.nl betaal je een vast bedrag per maand. Dit is niet alleen verstandig voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Voordeelscooters.nl biedt verschillende modellen van de elektrische Fatbike aan, die allemaal zijn uitgerust met een krachtige elektromotor en een uitneembare accu. U kunt kiezen uit diverse opties en mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen en budget.

De voordelen van leasen bij Voordeelscooters.nl:

Naast het feit dat u direct eigenaar van de fatbike bent, brengt een fatbike leasen bij Voordeelscooter nog vele andere voordelen met zich mee:

  • Bepaal zelf de hoogte van het maandbedrag
  • Het aantal maanden waarin u wenst af te lossen bepaalt u ook zelf (36-72 maanden)
  • Kosteloos extra aflossen
  • Alleen rente over het openstaande saldo
  • U ontvangt elke maand een handig rekeningoverzicht
  • Gemakkelijk online aanvragen

Indien u extra geld heeft kunt u versneld aflossen, u betaalt daar geen extra kosten over. Dit maakt een fatbike leasen uitermate interessant en gemakkelijk. Wij bieden onze klanten comfort en gemak.

Hoe gaat een fatbike leasen in zijn werk?

Vraag via onderstaand formulier de lease aan. Mocht uw aanvraag daartoe aanleiding geven, dan zal een toetsing worden gedaan bij het BKR.

  • U krijgt binnen twee uur (kantoortijden) bericht per e-mail of uw aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd.
  • Als de aanvraag is goedgekeurd sturen we het contract ondertekend in tweevoud naar u toe per post.
  • U kunt een exemplaar en een kopie van uw legitimatiebewijs opsturen in de bijgevoegde envelop.
  • De aanvraag wordt nu binnen 5 werkdagen definitief goedgekeurd. U krijgt hierover bericht per sms.

Bekijk alle fatbikes

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl