Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Goedkope scooters

Bent u op zoek naar een goedkope scooter? Bij Voordeelscooters vindt u een ruim aanbod goedkope scooters van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Vespa scooter of een Senzo scooter. Wij helpen u om een goedkope scooter of snorscooter te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. 

Lees meer

Artikelen 1-24 van 25

Page
per pagina

Artikelen 1-24 van 25

Page
per pagina

Goedkope scooters bij Voordeelscooters

Voordeelscooters heeft een naam hoog te houden, letterlijk. Van een onderneming die zich Voordeelscooters noemt mag u namelijk verwachten dat u er ook daadwerkelijk terecht kunt voor voordelige scooters. Op deze pagina bent u wat dat betreft op precies de goede plek beland. Hier vindt u een overzicht van goedkope scooters die op het gebied van kwaliteit en prestaties toch heel hoog scoren. Wij begrijpen als geen ander dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een duurdere scooter van één van de bekendere merken aan te schaffen. Ofwel gaan die namelijk uw budget te boven, ofwel bent u gewoon niet bereid om de volle mep te betalen aangezien u uw geld liever ergens anders aan besteedt. Wat de reden ook is: Voordeelscooters heeft voor u de perfecte scooter tegen een schappelijke prijs.

Goedkoop en nieuw

Veel mensen die voor een laag bedrag een scooter aan willen schaffen maken de keuze voor een tweedehands brom- of snorscooter. Dat lijkt een verstandige keuze, maar meestal valt dat behoorlijk tegen. Tweedehandsscooters zijn weliswaar meestal erg goedkoop, maar u weet nooit wat de vorige eigenaar er allemaal mee heeft uitgespookt. De kwaliteit van een tweedehandsscooter valt simpelweg vaak behoorlijk tegen en de onderhoudskosten rijzen vaak al snel de pan uit. Daar komt nog eens bij dat een goedkope tweedehands scooter er vaak ook niet al te mooi meer uit ziet. Al die problemen hebt u niet bij de scooters van Voordeelscooters.nl. Deze scooters zijn namelijk allemaal fonkelnieuw. Dit betekent dat ze perfect in de lak zitten en ook de motor en de overige onderdelen komen rechtstreeks uit de fabriek. Geen gedoe dus, en gegarandeerd een scooter waar u lange tijd mee vooruit kunt. Wij leveren verschillende merken zoals Vespa, Piaggio & Senzo. Tot slot hebben we ook een groot aantal elektrische scooters in ons aanbod.

Werkwijze voordeelscooters.nl

Een nieuwe scooter voor de prijs van een tweedehands. We horen u denken: daar zit vast een addertje onder het gras… Een logische gedachte, maar niet terecht. Natuurlijk leggen we u graag uit hoe we het voor elkaar krijgen om nieuwe scooters van hoge kwaliteit te leveren tegen prijzen die zo laag zijn dat ze eigenlijk niet in verhouding staan. Het begint al met het inkoopproces: bij het inkopen van de scooters hebben wij stevig met de constructeurs onderhandeld. Het resultaat is dat onze scooters vers uit de fabriek komen tegen een zo laag mogelijke prijs. Vanzelfsprekend merkt u dat als consument ook direct in de verkoopprijs. Een lage inkoopprijs betekent namelijk automatisch een lage verkoopprijs; eigenlijk is het een simpele rekensom.

Import Voordeelscooters.nl

In het inkoopproces van onze voordelige scooters zit nog een punt waarop we geld uit kunnen sparen. Dat heeft te maken met de manier waarop we importeren. Veel scootershops in Nederland krijgen hun scooters geleverd door een tussenpersoon die de scooters inkoopt uit de fabriek en vervolgens doorverkoopt aan de scooterwinkels in Nederland. Aangezien zo’n tussenpersoon ook moet eten blijft er in die tussenstap natuurlijk veel geld hangen. Bij Voordeelscooters pakken we dat op een andere manier aan. Geen tussenpersonen, maar direct contact met de fabriek. En geen tussenpersoon bekent natuurlijk dat er geen geld ‘verdampt’.

Lage winstmarge

Een volgend punt dat het mogelijk voor ons maakt om zeer lage prijzen voor onze scooters te rekenen heeft te maken met een bewuste keuze in onze bedrijfsvoering. Bij Voordeelscooters nemen we namelijk genoegen met een lager winstmarge dan onze concurrenten. Dit doen we heus niet omdat we een soort liefdadigheidsinstelling zijn – laten we maar gewoon toegeven dat we natuurlijk wel winst willen maken – maar doordat we onze marges laag houden merken we dat meer consumenten hiervan willen profiteren. Op die manier creëren we een groot klantenbestand en is het voor ons ook in bedrijfskundig opzicht prima mogelijk om deze filosofie te hanteren. In feite is er zelfs sprake van een win-winsituatie omdat zowel onze klanten (waaronder u dus) als wijzelf van deze werkwijze profiteren.

Variomatic-systeem

De scooters die u bij Voordeelscooters in het assortiment kunt vinden zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit in combinatie met een zeer lage prijs; er zitten ook nog een aantal handige technische snufjes in onze modellen verborgen die het voor u allemaal net wat gemakkelijker maken om snel, soepel en eenvoudig met één van onze scooters het verkeer te trotseren. Zo zijn onze scooters uitgerust met een variomatic-systeem. Dankzij dit systeem hoeft u niet te schakelen. Wel zo prettig want aan de remmen, het stuur en het gas kunt u dan al uw aandacht besteden terwijl u ook nog op de weg let. Het variomatic-systeem zorgt er bovendien voor dat altijd het optimale toerental wordt gekozen, en zoals u zal begrijpen heeft dit een positief effect op het brandstofverbruik. Een ander voordeel van onze scooters is dat ze allemaal elektrisch starten. Het aantrappen van de scooter is dankzij dit systeem niet meer nodig, en dat is maar goed ook, want wie ziet hoe sommige brommer- en scooterrijders lopen te klungelen om de motor te kunnen starten beseft dat elektrisch starten een heleboel frustratie scheelt.

Goedkoop en servicegericht

Bij Voordeelscooters zijn we van mening dat onze klanten ons belangrijkste kapitaal zijn. dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar wanneer u bij ons een scooter bestelt merkt u al snel dat we dit heel serieus menen. Omdat we het u bij het aanschaffen van een scooter graag zo gemakkelijk mogelijk maken hebben we verschillende maatregelen genomen om de klantenservice te perfectioneren. U kunt uiteraard de scooter van uw keuze online bestellen in onze webshop, en wanneer u dat prettig vindt bezorgen we het voertuig bij u thuis. Wij bezorgen in heel Nederland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Dordrecht. Hier kunt u de scooters met eigen ogen bewonderen en zelfs een proefritje behoort tot de mogelijkheden. Heeft u een scooter bij ons gekocht en gaat er iets stuk? Ook dan laten we u natuurlijk niet in de kou staan. U mag altijd langskomen, maar voor wie Rotterdam te ver is hebben we ook de perfecte oplossing. Onze mobiele werkplaats komt zonder problemen bij u langs om alles perfect op te lossen. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat er een klein mankementje aan de scooter ontstaat waarvoor u het niet de moeite vindt om naar onze winkel te komen terwijl het ook niet echt noodzakelijk is om de hulp van de mobiele werkplaats in te roepen. In dat geval is onze telefonische helpdesk voor u de ideale optie. Onze deskundige medewerkers staan u vriendelijk en met kennis van zaken te woord, en zij zullen niet rusten voordat ze u het juiste advies hebben gegeven. Met de service van Voordeelscooters staat u er dus nooit alleen voor!

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl