Toggle Nav

De Voordeelscooters leenscooter

Stel je dit eens voor. Op het nieuws verschijnt het volgende weerbericht: “Zaterdag is het 20 graden, zacht windje en de hele dag droog.” Heerlijk weer om erop uit te trekken! Dan ga je niet zweten op de fiets of uren in de file staan naar het strand. Nee, dan pak je lekker de scooter! Maar nou is net je scooter kapot en wordt hij vanmiddag naar Voordeelscooters gebracht om gerepareerd te worden. Dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing: De Leenscooter!

Natuurlijk is iedere situatie anders. Wat is er met je scooter aan de hand, moet hij gerepareerd worden of krijgt hij een standaard servicebeurt? Het belangrijkste voor jou is natuurlijk: hoe lang ben ik hem kwijt? Wij bieden je de mogelijkheid om voor een bepaalde periode onze speciale scooter te lenen.

Wat houdt dit precies in?

Wij hebben speciaal hiervoor scooters samengesteld, geheel in onze huisstijl. De scooters zijn van het merk Senzo. Deze scooters zitten comfortabel, kunnen gemakkelijk 2 personen vervoeren en door de zadelberging is er ruimte genoeg voor een paar strandhanddoeken en wat hapjes en drankjes – of natuurlijk je schoolboeken!

Wat kost de Voordeelscooters leenscooter?

De eerste dag is gratis, daarna betaal je 10 euro per dag. De tank moet uiteraard weer op dezelfde stand ingeleverd worden.

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl