Toggle Nav

Senzo scooters

Over het merk Senzo

Senzo is actief op nationale en internationale markt en onderscheid zich door zijn zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. De kracht van Senzo ligt deels in onze verkoopstructuur.  Want als u een scooter van Senzo koopt dan koopt u eigenlijk direct van de fabrikant. Omdat wij geen gebruik maken van tussenhandelaren kunnen wij u een scooter van zeer hoge kwaliteit aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Wij blijven ons concentreren op de kwaliteit en het ontwerp van onze scooters welke daardoor zeer gebruiksvriendelijk en verrassend compleet uitgerust zijn. Alle modellen van Senzo maken gebruik van het moderne GY6 motorblok. Dit veel gebruikte 4-takt motorblok wordt ook door andere merken gebruikt en is tevens populair bij een aantal andere gerenomeerde scooter merken. De Senzo scooters zijn voorzien van de best mogelijke specificaties zoals een kwalicatief goed merk carburateur, bougies en aluminium velgen.

Uiteraard zijn alle modellen toegelaten voor gebruik op de openbare weg in Nederland en elders in Europa en zijn voorzien van het Europese EEC keurmerk.

Andere ''Nederlandse'' scootermerken

Scooters uit dezelfde fabriek van Senzo worden in Nederland ook verkocht onder andere scootermerken. Afgezien van de merksticker op de zijkant, het logo op de voorkant en eventueel wat kleine uiterlijke verschillen zijn deze scooters 100% gelijkwaardig. De Senzo scooters zijn dus in vergelijking kwalitatief gelijkwaardig maar prijstechnisch een stuk interessanter.

Mocht één van de gerenomeerde merken een model zelf hebben ontwikkeld dan zou dit model wegens copyright nooit exact nagemaakt mogen worden.

Mocht iemand ooit anders beweren: vraag dan even naar het chassisnummer, zodat je deze kunt vergelijken met eenzelfde model van 'een ander merk'. Hoogstwaarschijnlijk begint het chassisnummer met L5Y of LD5. Uiteraard zal de 'merkdealer' u er van proberen te overtuigen dat de motorische onderdelen van betere kwaliteit zijn.

De kwaliteit van Senzo scooters

Veel mensen hebben vragen over de kwaliteit van Senzo scooters. Het verschil tussen de verschillende scootermerken zit ‘m voornamelijk in prijs-kwaliteitverhouding. Bij duurdere scootermerken gaat een groot deel van het budget naar marketing en distributie. Dit gegeven neemt natuurlijk niet weg dat een scooter van meer dan € 3000,- natuurlijk wel hoogwaardiger is afgewerkt dan een scooter van bijvoorbeeld € 750,-. De garantie op de modellen van Senzo is daarentegen bij ons hetzelfde, bij alle ''voordeel'' scooters krijgt u 3 jaar garantie.

Onderdelen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan scooteronderdelen in ons magazijn. Door onze hoge verkoopaantallen zijn onderdelen ruim in voorraad. De verschillende scooterfabrieken gebruiken vaak dezelfde onderdelen waardoor deze op diverse scooters passen. Mochten wij onverhoopt toch een onderdeel niet kunnen leveren, dan hebben wij deze in de meeste gevallen de volgende dag weer op voorraad.

Mocht je nog meer willen weten over Senzo scooters' neem dan contact op met de Specialisten van voordeelscooters: 085 4016830

Copyright © 2018 Voordeelscooters.nl