Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Over Senzo scooters

Over het merk Senzo

Senzo is actief op nationale en internationale markt en onderscheid zich door zijn zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. De kracht van Senzo ligt deels in onze verkoopstructuur. Want als u een Senzo scooter koopt, koopt u eigenlijk direct van de fabrikant. Omdat wij geen gebruik maken van tussenhandelaren kunnen wij u een scooter van goede kwaliteit aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Wij blijven ons concentreren op de fabricage en het ontwerp van onze scooters welke daardoor zeer gebruiksvriendelijk en verrassend compleet uitgerust zijn. Alle modellen van Senzo maken gebruik van het moderne GY6 motorblok. Dit veel gebruikte 4-takt motorblok wordt ook door andere merken gebruikt en is tevens populair bij een aantal andere gerenomeerde scooter merken. De Senzo scooters maken gebruik van het allernieuwste euro5 injectiesysteem en zijn voorzien van de best mogelijke specificaties.

Het Merk Senzo behoord tot de top 10 meest verkochte scootermerken van Nederland.

Over het merk Senzo

Andere ''Nederlandse'' scootermerken

Scooters uit dezelfde fabriek van Senzo worden in Nederland ook verkocht onder andere scootermerken. Afgezien van de merksticker op de zijkant, het logo op de voorkant en eventueel wat kleine uiterlijke verschillen zijn deze scooters 100% gelijkwaardig. De Senzo scooters zijn dus in vergelijking kwalitatief gelijkwaardig maar prijstechnisch een stuk interessanter.

Mocht één van de gerenomeerde merken een model zelf hebben ontwikkeld dan zou dit model wegens copyright nooit exact nagemaakt mogen worden.

Mocht iemand ooit anders beweren: vraag dan even naar het chassisnummer, zodat je deze kunt vergelijken met eenzelfde model van 'een ander merk'. Uiteraard zal de 'merkdealer' u er van proberen te overtuigen dat de motorische onderdelen van betere kwaliteit zijn. Wij kunnen u garanderen dat dit niet het geval is.

De kwaliteit van Senzo scooters

Veel mensen hebben vragen over de kwaliteit van Senzo scooters. Bij duurdere scootermerken gaat standaard een groot deel van het budget naar marketing en distributie. Het verschil tussen de verschillende scootermerken zit ‘m voornamelijk in de prijs-kwaliteitverhouding en levensduur. Dit gegeven neemt niet weg dat een scooter van meer dan € 3000,- natuurlijk wel hoogwaardiger is afgewerkt dan een scooter van bijvoorbeeld € 750,-. De garantie op de modellen van Senzo is daarentegen bij ons hetzelfde, bij alle ''voordeel'' scooters krijgt u 3 jaar garantie.

Uiteraard zijn alle modellen toegelaten voor gebruik op de openbare weg in Nederland en elders in Europa en zijn voorzien van het Europese EEC keurmerk.

Onderdelen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan scooteronderdelen in ons magazijn. Door onze hoge verkoopaantallen zijn onderdelen ruim in voorraad. De verschillende scooterfabrieken gebruiken vaak dezelfde onderdelen waardoor deze op diverse scooters passen. Mochten wij onverhoopt toch een onderdeel niet kunnen leveren, dan hebben wij deze in de meeste gevallen de volgende dag weer op voorraad.

Mocht je nog meer willen weten over Senzo scooters' neem dan contact op met de Specialisten van voordeelscooters: 085 4016830

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl