Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Nieuws

Nieuw in ons assortiment: Elektrische E-chopper

Met trots stellen we de elektrische chopper aan je voor. Deze stoere e-scooter is uniek in zijn soort: qua design doet hij namelijk denken aan een heuse Harley Davidson motor! Alleen is deze blikvanger licht, elektrisch en retro met een grote knipoog. Korte tochtjes in je woonplaats maken? Met de e-chopper reis je comfortabel en geheel in stijl. Lees hier alles over de elektrische chopper scooter en maak kennis met onze collectie e-choppers!

Lees verder

Nieuw: elektrische driewielers van IVA

elektrische driewielers van IVA

Scooters zijn al jaren erg populair onder jongeren. Het is een stijlvolle en goedkope manier van reizen en je gaat ook nog eens erg snel van A naar B. Wil je wat meer rijcomfort en een stabielere wegligging? Ook dan ben je bij Voordeelscooters.nl aan het juiste adres. In onze collectie vind je vanaf nu namelijk ook elektrische driewielers! In dit blog leggen we je meer uit over de voordelen van elektrische driewielers.

Lees verder

Omkeuren snor- naar bromfiets straks bij alle RDW-stations

Omkeuren snor- naar bromfiets straks bij alle RDW-stations

Op verzoek van BOVAG kunnen snorfietsen vanaf 1 juli ook op het RDW-keuringstation in Amsterdam omgekeurd worden naar bromfiets. Voorheen kon dat alleen in Lelystad. Dat is van belang voor snorfietsers in Amsterdam, die nu verplicht tussen de auto’s moeten rijden en zich niet senang voelen door het grote snelheidsverschil: 25 vs 50 km/h. Bromfietsen mogen 45 km/h.

Lees verder

Is een helm op een scooter verplicht?

is-een-helm-op-een-scooter-verplicht

Het zal nog minstens een jaar duren voordat een helm verplicht wordt voor snorfietsers. Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat wil eerst een onderzoek doen naar de effecten op de verkeersveiligheid. Ook komt er een overgangsperiode zodat mensen genoeg tijd hebben om een helm te kopen.

Lees verder

Tips voor het rijden op een nat wegdek

Dit nieuws komt natuurlijk niet als een verrassing: Nederland kent dit jaar een bijzonder hete zomer, met maar liefst twee hittegolven, maar ook een ontzettend lange periode van extreme droogte. Sterker nog: 2018 is (of was) hard op weg om het droogste jaar ooit te worden. Maar zoals je gemerkt hebt de afgelopen tijd keren regen- en ook onweersbuien – logischerwijs - weer terug en dat vraagt om extra aandacht tijdens het scooter rijden, waar we iedereen vandaag even op attent willen maken. Want voorkomen is nu eenmaal beter dan genezen (en repareren)..

Lees verder

Wat een Vespa zo speciaal maakt

Wanneer je denkt aan een scooter zal er één woord wel absoluut in je opkomen: Vespa. Deze iconische scooter is al sinds jaar en dag hét toonbeeld van de motorische tweewielers en daardoor nog altijd mateloos populair en zeer bekend in Nederland. Maar wat maakt die Vespa dan zo speciaal? En waarom is en blijft het zo’n icoon op de weg? Daar proberen we vandaag een mooi beeld voor te schetsen.

Lees verder

Waar let je op bij het kopen van een scooter?

Ben je aangestoken met het scooter-virus? En heb je na lang (of kort) wikken en wegen besloten om je eerste motorische tweewieler te kopen? Wij snappen het wel, hoor. En daarom geven we je graag ook nog een aantal tips waar je op moet letten wanneer je een scooter gaat kopen, omdat er bijzonder veel verschillende scooters en variaties zijn en er nog diverse haken en ogen hangen aan het kopen en gebruiken van een scooter.

Lees verder

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl