Toggle Nav

Snorscooter kopen

Wilt u een snorscooter kopen? Bij Voordeelscooters koopt u een snorscooter van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij bieden enkel scooters van topmerken.

Lees meer

Artikelen 1-24 van 68

Page
per pagina
 1. HERFSTSALE
 2. HERFSTSALE
 3. HERFSTSALE
 4. HERFSTSALE
 5. HERFSTSALE
 6. HERFSTSALE
 7. HERFSTSALE
 8. HERFSTSALE

Artikelen 1-24 van 68

Page
per pagina

Snorscooter kopen?

Wilt u een snorscooter kopen? Dan bent u bij Voordeelscooters helemaal op de juiste plek beland. Wij bieden u snorscooters in alle soorten en maten, van topmerken als Vespa, Piaggio, Kymco en ons eigen exclusieve merk Senzo. Voor al onze snorscooters geldt: wij garanderen u de laagste prijs. De filosofie van Voordeelscooters is namelijk gebaseerd op het aanbieden van kwaliteitsscooters tegen betaalbare prijzen. Een scooter is immers ontzettend praktisch om van A naar B te komen in stedelijke gebieden. Snorscooters rijden zuinig, comfortabel en van files en parkeerproblemen heb je met een scooter geen last. Koop direct een snorscooter online bij Voordeelscooter!

Het verschil tussen een snorscooter en een gewone scooter

Maar wat is nu eigenlijk precies het verschil tussen een snorscooter en een gewone scooter? Dat legt Voordeelscooters graag aan u uit. Het grootste verschil zit ‘m in de snelheid. Een snorscooter mag maximaal 25 km per uur en een gewone scooter 45 km per uur. Maar ook aan het uiterlijk van een snorscooter is een verschil ten opzichte van een gewone scooter te zien. De kentekenplaat achterop is bij een snorscooter namelijk blauw, terwijl een gewone scooter een gele kentekenplaat draagt. Bij Voordeelscooters zijn alle scooters leverbaar als normale én als snorscooter.

Waarom een snorscooter kopen?

Zo in het eerste opzicht ziet u wellicht alleen nadelen van de snorscooter ten opzichte van de gewone scooter: u mag immers lang niet zo hard rijden met een snorscooter. Toch bieden snorscooters vele voordelen, te weten:

 • Niet verplicht een helm te dragen;
 • Handig voor korte afstanden;
 • Parkeren waar je wilt;
 • Veilig over het fietspad, zonder last te hebben van auto’s;
 • Een lagere verzekeringspremie.

De voordeligste snorscooters van Nederland

Wist u dat Voordeelscooters u de voordeligste scooters van Nederland biedt? En dat terwijl onze scooters allemaal gloednieuw, van de beste kwaliteit en van topmerken zijn? Hoe dat kan? Daar heeft Voordeelscooters een simpele verklaring voor. Het begint bij ons slimme inkoopproces, waarbij wij geen gebruik maken van tussenpersonen en direct onderhandelen met de leverancier. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede relaties in de branche kunnen wij onze snorscooters direct uit de fabriek importeren tegen de laagste prijs. Daarnaast hebben wij een hele bewuste keuze in bedrijfsvoering gemaakt: bij Voordeelscooters nemen wij genoegen met een winstmarge dat lager ligt dan het winstmarge van onze concurrenten. En we moeten eerlijk toegeven dat we dit niet alleen voor u doen, maar ook een klein beetje voor onszelf. Onze lage prijzen zorgen namelijk voor veel tevreden én nieuwe klanten. Een win-winsituatie voor zowel u als ons dus!

Nieuwe snorscooter kopen tegen tweedehands prijzen

Bij Voordeelscooters vindt u enkel nieuwe snorscooters. Tweedehands scooters verkopen wij niet. En daar hebben we een goede reden voor. De ervaring leert ons namelijk dat een tweedehands snorscooter in eerste instantie wellicht een goede keuze lijkt: de scooter ziet er bij verkoop nog zo goed als nieuw uit en is vriendelijk voor uw portemonnee. Toch blijkt de kwaliteit vaak vies tegen te vallen. Onderhoudskosten lopen al snel op en zo bent u alsnog bakken met geld kwijt aan uw zogenaamde goedkope tweedehands snorscooter. Voordeelscooters combineert daarom het beste van twee werelden: wij bieden u gloednieuwe snorscooters, vers van de pers, tegen tweedehands prijzen. De keuze voor een nieuwe snorscooter van Voordeelscooters is dan wel heel gemakkelijk gemaakt…

Één van de grootste scooterwinkels van de Benelux

Voordeelscooters begon ooit met enkele scooterfanaten een verkoop van scooter vanuit een garagebox. Inmiddels is die garagebox uitgegroeid tot een grote showroom in Dordrecht en hebben wij tevens een webshop. Wij verkopen ruim 2.500 (snor)scooters op jaarbasis en daarmee zijn wij één van de grootste scooterwinkels van de hele Benelux. Wij onderscheiden ons van andere scooteraanbieders op diverse vlakken:

 • Hoge klanttevredenheid: wij scoren een 8+;
 • Service aan huis met onze mobiele werkplaats;
 • 3 jaar garantie;
 • Laagste prijsgarantie;
 • Niet tevreden? Geld terug! (30 dagen bedenktijd).

Antwoord op al uw (snorscooter)vragen

Bent u zich onlangs gaan verdiepen in de wondere wereld van snorscooters? Grote kans dat u dan inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet. Want welke scooter past bij uw gebruik? Welk merk biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding? Hoe zit het met verzekeringen? En wat komt er verder allemaal bij kijken? Geen paniek. Voordeelscooters heeft antwoord op al uw vragen. Onze goed opgeleide, ervaren team van scooterfanaten vertelt u graag alles wat u maar wilt weten. Tevens kunnen wij u begeleiden bij het gehele proces. Wij begrijpen precies waar u naar op zoek bent en doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te woord te staan. Dat is dan ook één van onze grote pluspunten. Wij willen de aankoop van uw nieuwe snorscooter zo gemakkelijk mogelijk voor u maken!

Scooters en meer!

Voordeelscooters heeft werkelijk aan alles gedacht. U wilt natuurlijk niet dat uw gloednieuwe scooter gestolen wordt. Een stevig slot biedt uitkomst. En met de (vaak) slechte weersomstandigheden in onze koude kikkerlandje is een scooterwindscherm ook niet overbodig. Dit en nog vele andere accessoires voor uw scooter vind u ook in onze webshop. Ook voor allerlei scooter onderdelen tegen een vaste lage prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Van banden & velgen tot contactsloten en van schokdempers tot motorblokken; Voordeelscooters is jouw scooterspecialist. Wij monteren al uw accessoires en onderdelen ook graag voor u. In onze werkplaats maken onze medewerkers uw snorscooter graag 100% rijklaar voor u. En dat tegen een vast laag tarief. Geen verrassingen bij Voordeelscooter!

Een snorscooter kopen of leasen?

Heeft u een exemplaar gevonden en bent u helemaal verliefd? Dan kunt u er voor kiezen deze snorscooter te kopen bij Voordeelscooters. Bestellen gaat veilig en eenvoudig, waarbij u zelf een datum kunt aangeven waarop wij ‘m bij u thuis kunnen afleveren. Uiteraard kunt u uw snorscooter ook komen ophalen in onze vestiging in Dordrecht. Hier hebben wij altijd meer dan 300 modellen op voorraad staan. Daarnaast kunnen onze scooterspecialisten u voorzien van advies op maat en uitstekende begeleiding. Naast kopen bieden we u nog een andere optie: bij Voordeelscooters kunt u uw snorscooter namelijk ook leasen. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het aankoopbedrag van een snorscooter voor veel mensen niet in één keer te betalen is. Daarom kunt u bij Voordeelscooters uw scooter in termijnen betalen. U kiest voor een periode van 36, 48, 60 of 72 maanden waarin u de scooter afbetaalt. Voor meer informatie over leasen, raadpleegt u onze website of neemt u contact met ons op!

Copyright © 2021 Voordeelscooters.nl