Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Scooter Merken

Wilt u een scooter kopen? Het kan lastig zijn om het scootermerk te vinden dat het best past bij uw wensen en uw budget. Voordeelscooters biedt een breed aanbod aan scooters en brommers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een Senzo scooter of een Vespa. Op deze pagina kunt u een overzicht van onze scootermerken vinden.

Lees meer

Artikelen 1-24 van 101

Page
per pagina

Artikelen 1-24 van 101

Page
per pagina

BTC, AGM, Turbho of Berini? Doe maar een Senzo!

Als consument kan het lastig zijn om precies die scooter te vinden die het best past bij uw wensen én uw budget. Dat heeft voor een groot gedeelte te maken met het grote aantal merken dat er in Nederland op de markt is. Vooral wanneer u geen echte kenner bent kan het aanbod u laten duizelen. Want hoe zit het nu met de prijs en de kwaliteit van de verschillende merken? Dat u bij Voordeelscooters een kwalitatief uitstekende scooter kopen tegen een uitstekende prijs weet u, maar een merk als BTC, Berini of Agm? Is dat misschien een alternatief? En waarom verkoopt Voordeelscooters.nl deze merken retroscooters eigenlijk niet? Het antwoord is simpel, en we leggen u het graag kort uit.

Senzo bij Voordeelscooters.nl

Zoals u misschien wel weet, of misschien al op onze site hebt gezien, is de Senzo dé retroscooter met een lage prijs in ons assortiment. Geen tussenhandelaren die bij moeten verdienen, de scooter gaat rechtstreeks van fabriek naar een Nederlandse (of Belgische) klant! Die werkwijze scheelt een hoop tijd en een hoop geld. Daar komt bij dat u niet bang hoeft te zijn dat de Senzo geen uitstraling heeft. Dit is een Vespa look a like, maar wel een stuk voordeliger. 

Goede prijs, uitstekende kwaliteit

We hebben enkele “concurrerende merken” besproken, en één ding zullen we zeker niet ontkennen: of het nu gaat om een BTC, Turbho, Berini of AGM, op de kwaliteit van deze scooters is niets aan te merken. Dat geldt dus vanzelfsprekend ook voor onze Senzo’s. Belangrijk aspect is bijvoorbeeld de prijs. Wat dat betreft maken wij ons niet al te druk. Onze prijzen zijn messcherp, en daar profiteert de klant van. Wijzelf uiteindelijk ook, want hoe meer klanten, hoe beter voor onze onderneming.

Klantenservice Voordeelscooters

Wat veel klanten ook in onze aanpak waarderen is de manier waarop wij onze klantenservice vorm geven. 3 jaar garantie, service aan huis met onze mobiele werkplaats die bij u langskomt op een moment dat u schikt en een servicedesk die vijf dagen per week telefonisch te bereiken is. Natuurlijk kunt u ons net zo gemakkelijk per e-mail of indien gewenst whatsapp bereiken. Bent u geïnteresseerd in één van onze scooters dan mag u vanzelfsprekend ook gewoon langskomen in onze showroom. Met een lekkere bak koffie naar de uitgestalde scooters kijken maakt het keuzeproces wel zo aangenaam. Overigens begrijpen we het best als u niet in de gelegenheid bent om helemaal naar Dordrecht te komen om een scooter te bekijken. Op onze site krijgt u echter al een zeer goed beeld. En wij bezorgen uw scooter op elk adres in Nederland of België.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl